Parakiosule eu cred ca tu tot ai impresia ca eu ti-am sters vre-un post...ca vad ca tot de aia amintesti in fiecare post.
Eu tot vad ca tu o ti cu una si numai pe aia o iei de buna: ca eu sterg posturile care nu-mi convin mie.
Chiar nu inteleg de ce tot ti sa-ti reamintesc ca eu nu ti-am sters/modificat/mutat tie niciun post
Dar cum am mai scris, eu nu cred ca citesti tot.
Eu nu o sa fac niciun pool ca tu sa nu mai postezi. Din partea mea nu ai decat sa postezi ce vrei si unde vrei atata timp cat repecti regulamentul
Referitor la potentialu clienti: daca tu zici ca-i luam la mishto si ca facem campanie anti P Audio, tu de ce zici ca RCF vegheaza peste toti ? Nu cumva tu esti ala care facem campanie ani PA ?
Ia spune-mi tu mie ce tampenii am scris. Si da si argumente ca sunt tampenii.
Spre deosebire de tine eu nu ma contrazic singur.
Pana acuma nu mi-ai raspuns ( nici macar concret ) la nicio intrebare si nu ai zis nici macar cu ce modele de difuzoare Mag ai lucrat de spui ca sunt proaste.
Mai grav este ca la o intrebare raspunsi cu o alta intrebare sau imi spui mie sa-ti zic cie ce stiu ce eu. Chestia asta inseamna ca fie habar nu ai raspunsul si ti-e rusine sau mai stiu eu ce sa recunosti, sau eviti raspunsul. Asadar din punctul meu de vedere nu esti deloc valabil.
@nex
pune-mi mie si lui parakiosu, in loc de moderator, Entertainer.