The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 11:53 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 1:07 am 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
e mai tare ca televizorul :lol:

Comedy Central :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 1:27 am 
Gizmo scrie:
adircf scrie:
3. credema ca radu stie mai multe ca si tine in domeniul pro

ouch.. but true

eu nu am zis ca sunt mai destept
5. mai degraba tu l-ai jignit pe radu.

Sigur ca da.Imi dai voie sa iti sperg si eu posturile care nu-mi convin mie?

apropo de zicala spusa de radu: count me in too :D

6. calmeaza-te, te rog eu, ca nu vad unde o sa ajungi si deja ma satur sa ma intrebe toti de pe mess, daca s-a prostit parakiosu' sau o innebunit. :? :!: :!: :!:

Stai invizible
acuma pe bune.. tocmai de radu ti-ai gasit si tu sa te iei.. unul dintre cei mai corecti si obiectivi useri de pe forum-urile audio dintre cati am vazut.. mai ai multe de invatat de la el (nu neaparat legat de audio) asa ca mai bine LAS-O BALTA MAN !
sincer nu am apucat sa-l cunosc personal deci il stiu la fel de bine si pe el ca si pe tine.. asa ca apar pe cine cred eu ca merita.. nici un interes la mijloc

Asa este.Ai dreptate.Merci si tie pentru suport.
Problema acesta am intalnit-o si pe alte forumuri.Exista un grup de 8-9 persoane care posteaza mult si de mult si care cum intra unul nou pe forum fac tot posibilul sa-l dea dracu afara.De fapt pleaca el singur ca incep baietii:nu mai scrie ca pe mess,vezi ca nu se scrie cu caps lock , se scrie asa si asa si nici unul nu ii raspunde on topic.Dupa asta omu raspunde si intreaba cu ce a gresit si bla bla bla bla si astia ii zic ca e off topic.Dar culmea e ca toti cei care iau atras atentia sunt on topic.sperr sa intelegeti ce spun.

Un exemplu este hi-fi.ro.Acesta era un forum mai libertin si in care normal nu trebuie sa abuzezi de acest libertinaj.

Nervi pe care ii am ii am din urmatoarele motive:

[color=red]1.Nu mai faceti asa ca sunt multi potentiali clienti pe care ii luati la misto si dupa primul sau post nu mai intra pe acest site.Voi astia care sunteti vechi pe forum si mai destepti decat cei incepatori (nu are nici un intele ironic) trebuie sa dati sfaturi si sa corectati gresile.

2.Nu imi place cum va uniti toti impotriva mea .Faceti un poll si daca sunt voturi impotriva mea nu mai intru.Vezi vacea de pe alldjs

3.Poate ati observat ca sunt si eu mod pe unele forumuri si am dat doar o atentionare.Normal este ca user-ul care sa tampit sa fie atentionat ,somat.
Eu nu imi aduc aminte sa va fi sters la vreunu posturile si sa fim sinceri ca si voi ati scris tampenii
.

p.s. daca ai de gand sa te iai de ce am scris, pe mess sau aici sa stii ca nu are rost [/b][/color]

Ultima oară modificat de Parakiosu2 pe Joi Feb 14, 2008 1:41 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 1:34 am 
macar schimba culoarea cu care scrii sa inteleaga lumea :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 1:36 am 
Neconectat
User

LIBERTÍN adj. v. corupt, decăzut, depravat, desfrânat, destrăbălat, dezmăţat, imoral, neruşinat, pervertit, stricat, vicios
Imagine

Ultima oară modificat de Gizmo pe Joi Feb 14, 2008 8:51 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 2:22 am 
Neconectat
User

Parakiosu2 eu zic sa o lasi balta..ca iti forjezi tastatura degeaba.
Dar....sa imi spui daca mai continui..ca ma duc sa mai fac o tura de popcorn.
Hai noroc!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 2:51 am 
Poti sa te culci.Poate ai treaba si te retinem. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 5:52 pm 
Neconectat
User

Parakiosule eu cred ca tu tot ai impresia ca eu ti-am sters vre-un post...ca vad ca tot de aia amintesti in fiecare post.

Eu tot vad ca tu o ti cu una si numai pe aia o iei de buna: ca eu sterg posturile care nu-mi convin mie.
Chiar nu inteleg de ce tot ti sa-ti reamintesc ca eu nu ti-am sters/modificat/mutat tie niciun post :!: :roll:
Dar cum am mai scris, eu nu cred ca citesti tot.

Eu nu o sa fac niciun pool ca tu sa nu mai postezi. Din partea mea nu ai decat sa postezi ce vrei si unde vrei atata timp cat repecti regulamentul :!:

Referitor la potentialu clienti: daca tu zici ca-i luam la mishto si ca facem campanie anti P Audio, tu de ce zici ca RCF vegheaza peste toti ? Nu cumva tu esti ala care facem campanie ani PA ? :roll:

Ia spune-mi tu mie ce tampenii am scris. Si da si argumente ca sunt tampenii.
Spre deosebire de tine eu nu ma contrazic singur.

Pana acuma nu mi-ai raspuns ( nici macar concret ) la nicio intrebare si nu ai zis nici macar cu ce modele de difuzoare Mag ai lucrat de spui ca sunt proaste.
Mai grav este ca la o intrebare raspunsi cu o alta intrebare sau imi spui mie sa-ti zic cie ce stiu ce eu. Chestia asta inseamna ca fie habar nu ai raspunsul si ti-e rusine sau mai stiu eu ce sa recunosti, sau eviti raspunsul. Asadar din punctul meu de vedere nu esti deloc valabil.

@nex
pune-mi mie si lui parakiosu, in loc de moderator, Entertainer. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 7:42 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Please, aş vrea să vă rog să nu mai implicaţi alte mărci în discuţii, mai ales când este vreun conflict.

Nu mă bag, dar cineva care nu este atent ar putea să creadă că este vreo campanie contra vreunei alte mărci, apoi mă trezesc că se uită oamenii urât la mine şi eu nu ştiu de ce.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 9:58 pm 
Neconectat
User

DNA chestia e ca eu vreau sa-i demonstrez 2 lucruri lui parakiosu:
1 el tot timpu se contrazice singur
2 chiar daca nu foloseste anumite marci el tot spune despre ele ca sunt bune/proaste

NU este deloc o confruntare intre marci, cel putin eu nu am avut deloc aceasta intentie cand am spus numele anumitor marci si nu cred ca si ceilalti au avut aceeasi intentie.
Nu o sa mai spun nimic despre vre-o marca, dar vreau doar ca parakiosu sa spuna si ce modele de difuzoare a folosit de la Mag si de ce i se par asa de slabe. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 10:35 pm 
DNA scuze de mascarada dar eu vroiam sa subliniez doua lucruri

1.Radu se ia de fleacuri
2.Ii scapa imaginea per ansamlu

Nu ma intereseaza alte firme ce fac .Eu doar am vroiamsa subliniez ca sunt unii aici pe forum ,care nu prea posteaza ,dar dau PM si nimeni nu ii vede.PM gen :ala e difuzor?iti facem noi reducere la nu stiu ce marca.
Asta am vreut sa spun ca nu se vede padurea de copaci.Oricum nu e treaba mea sa fac anchete sau sa va dau ip -urile respective sau sa va spun din ce zona sunt.

:roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 10:46 pm 
Neconectat
User

Ca de obicei...nici un raspuns...nimic concret...nu esti valabil... :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 10:53 pm 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:
1.Radu se ia de fleacuri
2.Ii scapa imaginea per ansamlu

Aici ai cam gresit :roll: scuze ca iti zic dar nu e asa.
Tu te iei de fleacuri , si tot tie iti scapa imaginea per ansamblu :roll:
Poate asa sunt bucurestenii , mai agitati , se oftica usor , habar n-am :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 10:59 pm 
Iar ajungem la subiectul Bucuresti Vs restu romaniei

Poate ai observat ca mie-chiar daca sunt nascut si crescut in bucuresti-nu prea imi place acest oras si nu l-am vorbit chiar de bine

dar nu vad legatura si nu vad unde vrei sa ajungi :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 11:06 pm 
Neconectat
User

Radu scrie:
Ca de obicei...nici un raspuns...nimic concret...nu esti valabil... :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 11:15 pm 
Imagine

baieti eu vreau sa invat ca am sambata examen. Daca iau 5 am bursa, daca iau 7 am bursa mai mare. Trag pentru bursa mai mare ca sa-mi pot lua ceva scule. cel mai probabil, banii se vor duce la DNA. :lol:

hai ca fac o pauza de juma de ora sa tot dau refresh p-aici. Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2