. scrie:
adi zine ceva de cfr-urile tale..
de cate ori tre sa-ti spun ca n-am.
Rcf-u mai nou isi fac cutiile in india, poate au exclus china din cauza reputatiei la end-useri.
Mircea, da , am confundat BMS-u cu B&C-ul. Am postat Luni dimineata exact dupa ce am avut sambata nunta si duminica la fel. Am fost si eu oleaca obosit.
Evil,
Eu nu inteleg unde vrei sa ajungi cu asta ? Eu cred ca ti s-a pus pata pe B&C ca din cate vezi o cam avantajezi si vrei sa se traga concluziile ca B&C > RCF. NU poti face chestia asta, mai citeste din nou posturile lui DNA.
Ziceai ca vrei boxe ca sa le cunoasca lautarii daca retin bine minte. Acuma fara suparare, B&C nu prea e popular la lautari si nici pe meleagurile noastre. Ca se folosesc in FBT, renkus heinz etc. (nu stiu exact, dar daca tu ai spus...) e partea a doua. Lautarul nu o sa laude B&C-ul, o sa laude FBT-ul.
Acuma vezi ce faci si tu. Asculta cateva difuzoare daca ai ocazia si iti alegi ce-ti place tie. Orice-ar fii poti pune un sticker cu Dynacord pe ele si lautarul o sa zica WOOOW.

. scrie:
se simte ceva ca ar fi facute in china componentele de la difuzoare????
. scrie:
cat despre piese prea putin ma intereseaza...
Te contrazici singur ???
Pana acuma, orice produs RCF ce mi-a picat pe mana a fost ok din toate puctele de vedere. Singura chestie ce nu mi-a placut vis-a-vis legat de RCF a fost un sub activ DB Technologies, Opera sub 15. Band-pass-ul de 800 W de la ei. Mi s-a parut de toata jena sincer sa fiu, dar mai trebuie sa-l mai incerc inca o data ca poate am avut problema cu sala si pozitionarea. Am uitat sa vad faza cum era. Oricum nu reusea sa tina pasul cu 2 Acustica-uri 5215 L care nici nu erau alimentate puternic.
As mai zice ceva legat de cutiile de plastic de la mai multe firme, dar iara zice lumea ca-s subiectiv si ma abtin