The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 5:12 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 61 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 07, 2008 7:55 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

evil

sa fi vazut expresia de pe fata celor de la Tricorp la probele de sunet de vineri

pur si simplu nu puteau sa inteleaga cum puteau sa sune atat de bine sculele

crede-ma nu are nici o legatura firma de sub capota

ceea ce conteaza este stict difuzorul potrivit in aplicatia corecta.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 07, 2008 8:52 pm 
Neconectat
User

si eu sunt convins ca ei au difuri OEM acolo, deci, indiferent, nu vei putea obtine rezultatul identic. 1 la mana, nu ai difu respectiv, apoi.. vin filtrele si.. daca sunt si active... procesarea.
decat sa dai acel extra pt difuzoare "de firma" mai bine bagi banii in cutii de calitate, filtre minunate, procesor si un amplif bun. bine... clar ca nu e asa mare diferenta incat sa iei toate astea, dar e un "+" de bani acolo care te ajuta.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului: Re: vbfb
MesajScris: Lun Iul 07, 2008 11:55 pm 
Dr4g0n scrie:
. scrie:
asta daca nu cumva rcf sunt facute in china....si aici pica comparatia din cauza ca rcf ar fi chinazarii si b&c nu....
corect??

auzi la el RCF in china :lol: :lol:

Rcf se fac in Italia domn` inginer

poti sa mai scrii odata lolololololol

RCF sunt ansamblate in italia dar nu si produse acolo.majoritatea pieselor din RCF-uri vin din tara care are monopolul la neo.

Poti sa ne spui ce tara e asta dragon?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 1:51 am 
Neconectat
User

China :lol: gresesc?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 9:18 am 
don the dragon dumbell nu e treaba ta cu filtrele sau procesarea...
asta ma priveste direct...
eu doream o parere la diferenta dintre aceste doua marci...
eventual cateva date mai exacte...
stiuu seriile de la qube brh ,setarile toate..plus filtrele....dar nu aceasta e problema....pe ce marca sa merg ?
asta ma roade mai tare....inteles????
oricum rcf sunt facute cu piese chinezesti...
adi spune o parere referitor la cfr-urile tale....
asteptam :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 9:47 am 
Neconectat
User

Si ce conteaza ca is piese chinezesti?
Daca e pana acolo toate amplifurile au piese chinezesti, nu stiu sa se fabrice semiconductori in alta parte decat in asia.

evil, sa le iei pe alea care au bobina de inalta densitate. :D

Sus

Subiectul mesajului: vdvxv
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 10:15 am 
sarky tu ai fi bun de comediant in care sa se arunce cu rosii stricate in tine...
b&c au bobina de 3" cu 4 straturi de bobinaj plat banda...
nu asta e problema ta...
zimi de ce e mai bun rcf ca b&c sau invers..
asta daca esti bun pe cat te crezi...
vrajeala de asta iti aplic si eu pana ma plictisesc...

Sus

Subiectul mesajului: Re: vdvxv
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 10:25 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

. scrie:
zimi de ce e mai bun rcf ca b&c sau invers..

oricine raspunde la intrebarea asta (in oricare mod) nu are nici o legatura cu domeniul PRO, sau macar cu audio.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 10:52 am 
Sharky scrie:
Si ce conteaza ca is piese chinezesti?
Daca e pana acolo toate amplifurile au piese chinezesti, nu stiu sa se fabrice semiconductori in alta parte decat in asia.

:D

se fabrica la General Electric Semiconductoare de pe vremea cand au aparut (cu germaniu) si pana in prezent .Armata americana numai la general electric fac piesele necesare.Nu stiu de ce nu se fac amplifuri de putere cu tehnologie militara invechita si sa scoata semiconductoare cum era CI 741 pe vremea lu ceausescu ,versiunea de armata mergea de la -85 grade celsius la +185 rafa radiator.Ar fi o chestie interesanta sa ai un amplif care nu se poate praji nici la 185 grade :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: vdvxv
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 11:18 am 
Neconectat
User

. scrie:
sarky tu ai fi bun de comediant in care sa se arunce cu rosii stricate in tine...

cine ? ce ? in cine ? de ce ? :roll: :shock:

Sus

Subiectul mesajului: fdag
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 1:01 pm 
e pt sarky ca m-a luat peste picior,,,
ar fi o treaba sa se faca asa ceva stefan da mai greu...
cat despre piese prea putin ma intereseaza...
adi zine ceva de cfr-urile tale..
se simte ceva ca ar fi facute in china componentele de la difuzoare????

Sus

Subiectul mesajului: Re: fdag
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 1:31 pm 
. scrie:
adi zine ceva de cfr-urile tale..

de cate ori tre sa-ti spun ca n-am.

Rcf-u mai nou isi fac cutiile in india, poate au exclus china din cauza reputatiei la end-useri. :lol:

Mircea, da , am confundat BMS-u cu B&C-ul. Am postat Luni dimineata exact dupa ce am avut sambata nunta si duminica la fel. Am fost si eu oleaca obosit.

Evil,

Eu nu inteleg unde vrei sa ajungi cu asta ? Eu cred ca ti s-a pus pata pe B&C ca din cate vezi o cam avantajezi si vrei sa se traga concluziile ca B&C > RCF. NU poti face chestia asta, mai citeste din nou posturile lui DNA.

Ziceai ca vrei boxe ca sa le cunoasca lautarii daca retin bine minte. Acuma fara suparare, B&C nu prea e popular la lautari si nici pe meleagurile noastre. Ca se folosesc in FBT, renkus heinz etc. (nu stiu exact, dar daca tu ai spus...) e partea a doua. Lautarul nu o sa laude B&C-ul, o sa laude FBT-ul.

Acuma vezi ce faci si tu. Asculta cateva difuzoare daca ai ocazia si iti alegi ce-ti place tie. Orice-ar fii poti pune un sticker cu Dynacord pe ele si lautarul o sa zica WOOOW. :wink:

. scrie:
se simte ceva ca ar fi facute in china componentele de la difuzoare????

. scrie:
cat despre piese prea putin ma intereseaza...

Te contrazici singur ???

Pana acuma, orice produs RCF ce mi-a picat pe mana a fost ok din toate puctele de vedere. Singura chestie ce nu mi-a placut vis-a-vis legat de RCF a fost un sub activ DB Technologies, Opera sub 15. Band-pass-ul de 800 W de la ei. Mi s-a parut de toata jena sincer sa fiu, dar mai trebuie sa-l mai incerc inca o data ca poate am avut problema cu sala si pozitionarea. Am uitat sa vad faza cum era. Oricum nu reusea sa tina pasul cu 2 Acustica-uri 5215 L care nici nu erau alimentate puternic.

As mai zice ceva legat de cutiile de plastic de la mai multe firme, dar iara zice lumea ca-s subiectiv si ma abtin :wink:

Sus

Subiectul mesajului: fdgbvdf
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 3:19 pm 
adi era vorda de componente electronice...
in fine nu conteaza asta..
ideea de baza e ca stickere dynacord nu am :evil: ...
sper sa pot face la serigrafie :twisted:
asteptam umpik sa vad ce pot face.......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 3:49 pm 
Neconectat
User

iti zic eu ceva de rcf-uri.
Am un lighean de la ei, sta in baia mica depozitat pana il ia posesorul inapoi. Se simte ca e facut in china: Miroase de la posta a orez, sasiul este facut din tabla de conserve Ma Ling si conul din paie de orez.

Tu crezi ca asa important e locul fabricatiei sau ce tot insisti atata? Ne poti spune cum identifici tu care dif are componentele facute in china si care nu?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 10:21 pm 
Neconectat
User

Sharky scrie:
iti zic eu ceva de rcf-uri.
Am un lighean de la ei, sta in baia mica depozitat pana il ia posesorul inapoi. Se simte ca e facut in china: Miroase de la posta a orez, sasiul este facut din tabla de conserve Ma Ling si conul din paie de orez.

Tu crezi ca asa important e locul fabricatiei sau ce tot insisti atata? Ne poti spune cum identifici tu care dif are componentele facute in china si care nu?

Are ochelari speciali domnule...

@evil Chiar nu te inteleg care e problema daca suint facute in PRC si ce daca? Aproape toata productia mondiala de componente electronice provine din Asia, asa si ce.

Cat despre RCF-uri si B&C-uri iti pot spune eu o parere, pentru ca le-am testat pe amandoua si pot spune ca rup fasu. Cat despre intrebarea ta ca daca se simte in difurile RCF ca ar fi componente din PRC mi se pare deplasata. In calitate de posesor de RCF, printre alte marci, spunc a suna f bine difuzoarele de la ei, la anumite modele as prefera mai mult echivalentele B&C sau Paudio.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 61 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2