mariusradulescu1990 scrie:
@calin stai linistit ca nu zbarnaie nimic(atata timp cat o incinta are 140-160 holtzsuruburi , vezi topicul meu) si mi-a cazut de pe stativ odata si s-a luat vopseaua din coltul unde a cazut, dar a spart si respectiva placa de gresie

ti-a cazut un kkt.
hai sa-ti explic eu cum se face:
pui aracet/adeziv pe suprafata de contact, pui placile in pozitia in care tre sa moara si bagi suruburi din 10 in 10 cm.
in felul asta iese si etansa, cand se intareste adezivul poti sa si scoti suruburile, ca nu mai au mare valoare.
de ce naspa cum ai facut tu? pt ca de la vibratiile permanente la care e supusa incinta, suruburile isi dau drumu incet incet, palul se macina la filet si incepe sa zbarnaie. daca pui si adeziv asta nu se va mai intampla.
uite de curiozitate, cand mai faci boxe, mai ales basi, fa-le si da-le in gura vreo 2-3 zile, apoi sa vezi ca toate suruburile mai merg stranse juma de tura.
in fine, faci cum crezi tu, dar punand suruburi din 4 in 4 cm slabesti rezistenta materialului la imbinare
PS: rezistenta unei boxe nu se masoara prin faptu ca daca cade de pe stativ ramane intreaga sau nu.