R@C@U scrie:
domnule sandu , deci vorbeste frumos in primul rand, in al doilea rand vezi ca am scris corect,daca esti miop stai acasa si trei la mana tu faci galgara pe forum: domle chinezarii si c..... de blutech , taci si nu te mai baga la altii, stai cumintel in banca ta.
Cred ca tu esti miop nene , nu am zis nimic de chinezarii , am avut de comentat doar in cazul asa ziselor "subwoofere" cu difuri slabe care nu sunt capabile de asa ceva. Si desigur vorbim de difuri care fac fata tuturor genurilor de muzica fara incinte de 200 de litrii.
Daca mai cauti pe forum si chiar si prin vecini , ai sa observi ca eu am sustinut tot timpul amplificatoarele .. Sunt excelente pentru pretul care-l au. CS-ul care il detin are 4 ani , a suportat si 48-72 de ore de mers in continuu si 4 ohmi bridge si suc si bere varsate pe el , deci nu ce sa-i reprosez. Are 90% din puterea specificata in 8ohmi bridge sinus. Am detinut si cs2650 si ma600 , am avut pe mana si ma300 si ma200 , in limita decenta , nici unul nu a fost dezamagitor. Singurul care pot zice ca nu mi-a facut impresie buna e omnitronicul , cotat la 1 x 1kw/8ohm bridge si la teste a scos 550w pana in clip.
Sunt constient ca sunt mai absurd uneori , dar pentru mine hp15 nu e subwoofer nici in 300 de litrii , indiferent de ce reprosuri imi aduce Nex in legatura cu afirmatia asta. E o parere personala , concluzie la care am ajuns in momentul in care am avut si eu boxe cu hp15 , 80 de litrii acordate la 40hz , sub 50 erau moarte , indiferent cat de excesiv incercam sa le procesez. Difuzorul efectiv nu putea sa reproduca frecventele respective. Sper ca nu trezesc alte discutii pe tema asta , e un difuzor excelent , am impins de ne-numarate ori 600w/8ohm in ele , 8 - 10 ore de la 80hz pana la 2.5khz , merg si in ziua de azi ireprosabil!
Pentru mine subbass-ul necesar pentru evenimentele care le sonorizez iese din sd18 , chiar daca are 20 de kile. Eu il car , de placere , de durere , chinuri pe scari , usi mai mici , asta e... E un difuzor la care am visat multi ani pana m-am vazut cu el in mana si pot spune mandru ca a ajuns cu brio la 100% din asteptarile mele si sper ca pe viitor sa am noroc de inca 2 bucati.