Sharky scrie:
Oi fi cu hp-u in sange, dar eminence nu are echivalentul lui hp15w la 1.7mil!
Comparatia nu prea e corecta, e12 avand pretul mai mare din cauza magnetului pe neo. Nu mai tin minte cat costa e12 pe ferita, ala cand l-am auzit mi-a lasat impresia ca scotea mai mult bas.
Se aude altfel: ajunge sa te uiti la grafice sa vezi de ce oare se aude altfel. Oricum fff rar gasesti 2 difuzoare diferite care sa sune identic.
Qts e mai mare la beta 0.57>0.35 nu e de mirare ca suna altcumva basul.
La qts-uri mici, difurile cu fs mai ridicat dau un bas mai scurt, cu mediile mult mai pronuntate si huruiala mai mica.
La banii de beta 12 iei hp15w asta in caz ca nu vrei sa cari subwooferul dupa tine.
Sa lasam modelele entry-level si sa ne luam de cele mai performante.
Eminence are echivalent la wn15 la 4milioane? Dar la wn18 sau la c18?
Eminence are drivere? La ce pret si la ce performante?
Recone kituri sunt? (asta chiar nu stiu si vreau sa aflu)
(preturile de la eminence le-am luat de la senia, daca tu le iei de altundeva mai ieftin atunci sunt de acord cu parerea ta)
Man, daca esti din Cj oricand sunt dispus sa bem o bere si sa discutam despre difuzoare, evident, conditia e sa ne permita amandurora programul.

Nu comparam Hp15W si nicidecum nu-l vom compara cu eminence orice dif din seria beta, hp e un difuzor ieftin si fara o dinamica de apreciat asta e realitatea
comparam e12-250n la 2 mil si emince beta 12 la 2,1 mil pt ca asta am avut la indemna vizavi de Paudio ( C12 nu poti sal compari pt ca are pretul ridicat)
Aici se vede ca nu prea ai ascultat si alte marci de dif.
Pt ce vrei tu sa compari modelele mai scumpe , crezi ca toata lumea lucreaza cu ele ( uite cum am vreo lucrare cu ceva mai profesional de la emince am sa-ti fac niste teste dar bineinteles o sa fie o parere personala ma repet nu vand PA,Emince sau altceva )
In fine atat iti zic mai lucreaza cu diferite difuri si iti vei schimba parerea in timp ( asigura diferite sonorizari cu diferite marci de difuri si ai sa vezi diferenta practica degeaba te uiti la parametri pt ca pe nimeni nu intereseaza detaliile tehnice atata timp cat sunetul este bun)
Sorry sunt din braila
nexus3 scrie:
comparatia nu este corecta
corect ar fi fost sa punem un E12-200S pe langa acel Beta
difuzor care s-ar fi comportat cel putin la fel de bine , dar la un pret mult mai bun
E12-200S - 180 RON in Ro (daca ar fi importat)
Eminence Delta 12 - 258 RON la Senia (se cam apropie de C12-300MB care nu discuta cu astfel de jucarele)
E12-200N a fost proiectat pentru alte aplicatii decat Beta 12
Mai tata numai comparatiile tale intre diferite tipuri de difuzoare merg la tine?
dami un e12-200s si voi face eu niste teste daca tii neaparat pt ca oricum tu esti influentat de marketing

si nu era vb de delta 12
adircf scrie:
nexus3 scrie:
comparatia nu este corecta
mda ca si 3 bas reflex vs 1 horn. in fine stii tu la ce ma refer.
acuma despre eminence... la cele pt aplicatii pro ceea ce ma enerveaza la maxim e ca aproape toate au un peak de vreo + 6 db fata de cel liniar. si multe au peak-ul respectiv in zone sub 1,4 Khz.
Mai adi eu nam auzit nici un peak de 6 db sincer acum ca totusi 6 db nu sunt nesemnificativi si tu de ce tiai luat RCF si ai vandut PA
In fine fiecare cu opinia lui
si apropo trimit mail catre PA si catre Eminence ops de la eminence primesc mail pe cand de la PA nam primit nimic