Interesele marilor puteri de-a lungul vremii a fost sa ne stearga orice urma de memorie , Rusii la est, austriecii si ungurii in vest , turcii in sud . nu mai spun de modul senin in care Winston Churchill ( un alcoolic si un nemernic care a dobandit functia pe care a avut-o , dupa ce a avut parte numai de esecuri , datorita faptului ca altii nu au vrut sa-si asume o raspundere asa mare in timpul razboiului ) a negociat cu Stalin sferele de influenta . Pe alta parte germanii, un popor pe care ii stimez foarte mult, in prevederile pactului ribentrop Molotov au precizat lipsa vreunui intres in ce priveste Romania ( dica Rusii aveau sa ne ocupe cu acordul Germaniei ) , doar ca aici ,cred ca au avut o scuza , germanii si anume ca oricum intentionau sa nu respecte acel pact , ha ha ! Sunt multe de povestit, in general e bine ca oricine este interesat sa nu inghita concluziile unor istorici in nici o privinta ci sa caute traduceri ale izvoarelor si documente in original ( avantajul zilelor noastre este ca avem acces prin intermediul internetului la foarte multe informatii , practic la biblioteca lumii !!! ) Una peste alta toti ne-au jefuit si s-au folosit de noi Romanii, de Romania , si e bine de stiut , sa nu va mai blestemati tara degeaba, pentru ca dupa atatea greutati indurate de inaintasii nostri asta ma ilipsea sa ne batem si joc de suferintele lor . In spatele majoritatii statelor europene ( si nu numai europene ) se afla niste colonisti care nu au dat vreodata 2 bani pe popoarele pe care le-au nimicit, pe oamenii pe care i-au omorat pentru bunaastarea lor mult laudata de incultii nostri ce se intorc de la furat ( sau de la munca de prin europa ) . Intr-un fel toate tarile astea merita sa fie furate , de-ar fura tiganii romani 200 de ani de acum incolo si tot nu ar compensa jaful indurat de romani ( vlahi, moldoveni, ardeleni , in ardeal iobagii au fost exploatati de austrieci si unguri vremuri indelungate si daca doreau cumva sa scape de jugul iobagiei trebuiau sa se converteasca la catolicism si sa invete maghiara sa-ri ia nume unguresti etc ) , jaf si chin indurat cu acordul papilor care sperau sa ne catolicizeze . Pentru cei ce nu stiu noi romanii am constribuit la bunastarea europei vestice foarte mult prin multe lucruri , dintre care unul este lupta seculara a romanilor cu toti cotropitorii asiatici , care s-au oprit aici. LUpta care i-au secatuir pe inaintasii nostri si le-a stavilit dezvoltarea economica foarte mult . Vesticii promiteau sprijin in luptele noastre cu jefuitorii asiatici , sprijin care in 99 % din cazuri nu ajungea niciodata .
imi scuz exprimarea si lipsa detaliilor pentru ca-s super grabit .
_________________ PROGRESUL OMENIRII SE DATOREAZA OAMENILOR DE STIINTA, FILOZOFILOR SI NU CELOR CARE BAT MATANII PRIN BISERICI , CELOR CARE BAZAIE LA ZIDUL PLANGERII SI NICI CELOR CARE TAIE FRUNZA LA CAINI Honda The power of dreams esentele tari se tin in sticle mici
|