The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 12:22 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Romania anilor 1934
MesajScris: Dum Ian 13, 2013 2:42 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

http://www.wall-street.ro/articol/Lifes ... ulori.html

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

Subiectul mesajului: Re: Romania anilor 1934
MesajScris: Mie Ian 30, 2013 1:14 am 
Neconectat
User

P Victor / hpavictor scrie:
http://www.wall-street.ro/articol/Lifestyle/138386/vraja-romaniei-anului-1934-cu-national-geographic-printre-oameni-plini-de-culori.html

Bine ca mi-ai facut pielea de gaina inainte de culcare....
Cand mai dai link-uri d'astea anunta si tu sa fie omu' pregatit :lol:
Frumos, chiar te face mandru ca esti Roman!

Sus

MesajScris: Mie Ian 30, 2013 11:57 pm 
Neconectat
User

Sunt foarte multe lucruri care ne fac sa ne simtim mandri ca suntem Romani, lucruri pe care majoritatea nu le cunosc . Ma bucur ca ai postat pe aceasta tema si nu pot decat sa sper ca toti cei ce-si baga " picioarele " in Romania pe motiv ca nu le ofera nimic ( in realitate Romania o facem noi toti, iar cei ce o denigreaza sunt de obicei putori ordinare care lauda ordinea si curatenia din tarile vestice in timp ce in Romania arunca gunoaie din masina pe unde apuca, lasa saci de gunoi la colt de strada , nu-si platesc darile, trag tepe peste tepe isi parcheaza BMW-urile in intersectii etc etc lucruri binestiute de multi dintre noi ) sa citeasca acel articol si sa ia aminte . Corect ar fi sa ducem o campanie de informare in acest sens , este un lucru util .

Iti multumesc mult Victor !
Ura Romania !

Sus

MesajScris: Mie Ian 30, 2013 11:58 pm 
Neconectat
User

Pentru cei interesati , foarte important, de studiat !

http://romaniainterbelica.memoria.ro/index.html
www.cimec.ro/istorie/unire/index2.htm
http://www.depindedenoi.ro/articole/ist ... nilor.html
http://www.150deanidepetrol.ro/scurt-istoric.html
http://adevaruldespredaci.ro/

http://www.youtube.com/watch?v=29jSfMdFwv8
http://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI

URA !

Sus

MesajScris: Joi Ian 31, 2013 9:40 am 
Neconectat
User

popamariusgabriel scrie:
Pentru cei interesati , foarte important, de studiat ! URA !

Se lasa cu piele de gaina si fiori pe sira spinarii? :lol:

Sus

MesajScris: Joi Ian 31, 2013 12:48 pm 
Neconectat
User

Interesele marilor puteri de-a lungul vremii a fost sa ne stearga orice urma de memorie , Rusii la est, austriecii si ungurii in vest , turcii in sud . nu mai spun de modul senin in care Winston Churchill ( un alcoolic si un nemernic care a dobandit functia pe care a avut-o , dupa ce a avut parte numai de esecuri , datorita faptului ca altii nu au vrut sa-si asume o raspundere asa mare in timpul razboiului ) a negociat cu Stalin sferele de influenta . Pe alta parte germanii, un popor pe care ii stimez foarte mult, in prevederile pactului ribentrop Molotov au precizat lipsa vreunui intres in ce priveste Romania ( dica Rusii aveau sa ne ocupe cu acordul Germaniei ) , doar ca aici ,cred ca au avut o scuza , germanii si anume ca oricum intentionau sa nu respecte acel pact , ha ha ! Sunt multe de povestit, in general e bine ca oricine este interesat sa nu inghita concluziile unor istorici in nici o privinta ci sa caute traduceri ale izvoarelor si documente in original ( avantajul zilelor noastre este ca avem acces prin intermediul internetului la foarte multe informatii , practic la biblioteca lumii !!! ) Una peste alta toti ne-au jefuit si s-au folosit de noi Romanii, de Romania , si e bine de stiut , sa nu va mai blestemati tara degeaba, pentru ca dupa atatea greutati indurate de inaintasii nostri asta ma ilipsea sa ne batem si joc de suferintele lor . In spatele majoritatii statelor europene ( si nu numai europene ) se afla niste colonisti care nu au dat vreodata 2 bani pe popoarele pe care le-au nimicit, pe oamenii pe care i-au omorat pentru bunaastarea lor mult laudata de incultii nostri ce se intorc de la furat ( sau de la munca de prin europa ) . Intr-un fel toate tarile astea merita sa fie furate , de-ar fura tiganii romani 200 de ani de acum incolo si tot nu ar compensa jaful indurat de romani ( vlahi, moldoveni, ardeleni , in ardeal iobagii au fost exploatati de austrieci si unguri vremuri indelungate si daca doreau cumva sa scape de jugul iobagiei trebuiau sa se converteasca la catolicism si sa invete maghiara sa-ri ia nume unguresti etc ) , jaf si chin indurat cu acordul papilor care sperau sa ne catolicizeze . Pentru cei ce nu stiu noi romanii am constribuit la bunastarea europei vestice foarte mult prin multe lucruri , dintre care unul este lupta seculara a romanilor cu toti cotropitorii asiatici , care s-au oprit aici. LUpta care i-au secatuir pe inaintasii nostri si le-a stavilit dezvoltarea economica foarte mult . Vesticii promiteau sprijin in luptele noastre cu jefuitorii asiatici , sprijin care in 99 % din cazuri nu ajungea niciodata .

imi scuz exprimarea si lipsa detaliilor pentru ca-s super grabit .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2