gicabobo scrie:
ideea e ca oricine are un card recunoscut international poate face comenzi din germania . transportul e ralativ ieftin , faza e ca atunci cand nu iei cantitati mari e mai bine sa te cuplezi cu cineva si sa impartiti taxele de transport .
Cine are nevoie de ceva de la Musik-service sa vorbeasca cu mine.Eu nu iau comision.Doar iubesc impatimitii de sunet.Si pe mine m-au ajutat alti si vreau si eu sa ajut.
Eu am avut comenzi mari de la Musik-service si am ajuns sa ma intalnesc intr-un final cu Robert Gandy-reprezentantul de vanzari pe Europa de est.Voi calculati aici dar nu aveti discount-uri.Lao anumita comanda poti avea si transportul free.Dar trebuie sa Sprache Deutch ca sa te descurci .
ganditiva ca de la 2600 ron an redus un Denon s1000 la 399 euro cu transport free.sau pot da un phonic Max 2500 la 1250 ron sau DMX la 1400 ron.
Astea cu banii la livrare.
Faci ce vrei dar stii ce faci?
Am un maxim de phonic-uri si o super lichidare de stoc la CDJ 200 de sa mirat si senia.
Dar voi cumparati din germania ca-i mai ieftin
"Important in viata nu este sa stii multe ci sa stii unde sa cauti"
Rog pe Mircea sau pe DNA sa stearga postul meu daca am deranjat anumite afaceri.
Sincer detin multe Phonic-uri dar intrebati-l pe Nexus ce amplif am comandat de la ei? oricum nu Phonic.