The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 8:01 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Produse Din Germany ? aduce careva ?
MesajScris: Mie Iun 06, 2007 1:22 pm 
Neconectat
User

cine poate aduce produse din Germany ? www.thomann.de
www.conrad.de www.musicstore.de
si daca da .... sa dea ceva detalii, cat ma costa transportul..... una alta.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 06, 2007 1:33 pm 
http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=1491

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 06, 2007 1:38 pm 
Neconectat
User

ce vrei sa cumperi din germania ?

eu mi-am luat conectica de pe thomann si nu mi-au pus un cablu de vreo 9 euro . nu e valoare mare da nu mai cumpar de la ei .
mai au ceva faze ca nu raspund la emailuri .
am facut 2 comenzi la ei . la uan a fost totul ok pt 2 colete unul de 18 kg si unul de 9kg am platit 57 euro iar la a doua comanda am platit pt 8 kg am platit in jur de 27 euro .

urmatoarea comanda o fac de pe musicstore ( am auzit ca sunt mai seriosi )

Sus

Subiectul mesajului: Re: Produse Din Germany ? aduce careva ?
MesajScris: Mie Iun 06, 2007 3:15 pm 
Neconectat
User

DJ_Kenwood scrie:
cine poate aduce produse din Germany ? www.thomann.de
www.conrad.de www.musicstore.de
si daca da .... sa dea ceva detalii, cat ma costa transportul..... una alta.

Poti sa cumperi si tu de pe acele site-uri, nu trebuie sa apelezi la samsari, este extrem de simplu....urmeaza pasii de pe site, transportul NU este deloc scump.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 06, 2007 7:56 pm 
Neconectat
User

Alo, tati atacurile gratuite la piatza, ca nu ti-am cerut 30% in plus, da? Daca ma gandesc tie nu ti-am cerut nimic..
Pentru o suma amarata nu te doare capu, iar pentru cultura ta generala nu am ascuns lucrul asta.

2 la mana in caz de ceva se exista si a doua metoda de a trimite cineva de dincolo.

Probabil ca e mai usor sa comentezi si apoi sa-ti bati capu cand se-ntampla ceva..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 07, 2007 12:05 am 
Neconectat
User

Nu vorbeam despre tine Andreis, in nici un caz! Tu esti om de treaba. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 07, 2007 1:05 pm 
Neconectat
User

Mdeah.. am avut niste zile.. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 07, 2007 1:35 pm 
Neconectat
User

ideea e ca oricine are un card recunoscut international poate face comenzi din germania . transportul e ralativ ieftin , faza e ca atunci cand nu iei cantitati mari e mai bine sa te cuplezi cu cineva si sa impartiti taxele de transport .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 07, 2007 11:33 pm 
Neconectat
User

Am facut o comanda pe musicstore.Sant foarte prompti cu mailurile iti raspund in aceeasi zi .Ideea este ca mi-am facut un card VISA ELECTRON care are PIN caruia i-am atasat un card VISA VIRTUON pentru plati pe internet dar care nu are PIN,ci doar numar de identificare.MI-au cerut sa le trimit copie dupa cartea de credit fata/verso si dupa buletin.Este normal asa ceva?Si cum se face plata?Dupa ce primesti factura proforma cum procedezi?
A mai folosit cineva VISA VIRTUON?Daca nu are PIN inseamna ca daca cineva afla numarul cartii de credit iti poate lua banii de pe ea?
Va rog raspuns rapid.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 08, 2007 10:23 am 
Neconectat
User

scubamarius scrie:
Am facut o comanda pe musicstore.Sant foarte prompti cu mailurile iti raspund in aceeasi zi

Asa e. Mai prost stau cu retururile pe garantie..

Citat:
Ideea este ca mi-am facut un card VISA ELECTRON care are PIN caruia i-am atasat un card VISA VIRTUON pentru plati pe internet dar care nu are PIN,ci doar numar de identificare.MI-au cerut sa le trimit copie dupa cartea de credit fata/verso si dupa buletin.

Sincer nu stiu de ce te-ai complicat. Era de ajuns doar un visa electron. E normal sa-ti ceara copie (bine si eu m-am speriat de faza asta la inceput, dar ei asa procedeaza.

Citat:
Este normal asa ceva?Si cum se face plata?Dupa ce primesti factura proforma cum procedezi?
A mai folosit cineva VISA VIRTUON?Daca nu are PIN inseamna ca daca cineva afla numarul cartii de credit iti poate lua banii de pe ea?
Va rog raspuns rapid.

Plata se poate face in 2 feluri: ori iti cumpletezi tu datele de pe card acolo pe site (cam asa e logic si normal), sau dupa ce le trimiti copie dupa buletin si card iti fac ei plata. Plata se face inainte. Deci cam mergi pe incredere. Dar nu se pune problema sa nu trimita..

ps: da, ei pot face ce vor cu cardul/banii de pe el ca-ti stiu toate alea, dar nu sunt romani ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 08, 2007 11:34 am 
andreis scrie:
dar nu sunt romani ;)

E deajuns juma de euro de la fiecare utilizator pe luna ca nu se observa.
Misto afacere ar putea sa faca un roman dincolo.

GLUMEAM :lol: , era mai demult un film cu ceva virus in serverul bancii ce lua 1 cent de la fiecare utilizator...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 08, 2007 12:26 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

am fost personal la thomann

baietii sunt f neincrezatori, cred ca si-au mai luat ceva tzepe de la romani pana acum.

verifica tot

noi am platit cash si tot au stat sa verifice datele firmei, bla bla bla.

adi, la cate comenzi manevreaza aia acolo, zilnic, ar castiga niste sume enorme :twisted:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 08, 2007 12:42 pm 
Vai Doamne inca ce bani frumosi si-ar face, cred ca ar fii destul sa se "manevreze" si vreo 10 E-centi :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 09, 2007 12:12 am 
gicabobo scrie:
ideea e ca oricine are un card recunoscut international poate face comenzi din germania . transportul e ralativ ieftin , faza e ca atunci cand nu iei cantitati mari e mai bine sa te cuplezi cu cineva si sa impartiti taxele de transport .

Cine are nevoie de ceva de la Musik-service sa vorbeasca cu mine.Eu nu iau comision.Doar iubesc impatimitii de sunet.Si pe mine m-au ajutat alti si vreau si eu sa ajut.

Eu am avut comenzi mari de la Musik-service si am ajuns sa ma intalnesc intr-un final cu Robert Gandy-reprezentantul de vanzari pe Europa de est.Voi calculati aici dar nu aveti discount-uri.Lao anumita comanda poti avea si transportul free.Dar trebuie sa Sprache Deutch ca sa te descurci .

ganditiva ca de la 2600 ron an redus un Denon s1000 la 399 euro cu transport free.sau pot da un phonic Max 2500 la 1250 ron sau DMX la 1400 ron.

Astea cu banii la livrare.
Faci ce vrei dar stii ce faci?

Am un maxim de phonic-uri si o super lichidare de stoc la CDJ 200 de sa mirat si senia.

Dar voi cumparati din germania ca-i mai ieftin :D :D :D :D

"Important in viata nu este sa stii multe ci sa stii unde sa cauti"

Rog pe Mircea sau pe DNA sa stearga postul meu daca am deranjat anumite afaceri.

Sincer detin multe Phonic-uri dar intrebati-l pe Nexus ce amplif am comandat de la ei? oricum nu Phonic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 09, 2007 12:17 am 
andreis scrie:
scubamarius scrie:
Am facut o comanda pe musicstore.Sant foarte prompti cu mailurile iti raspund in aceeasi zi

Asa e. Mai prost stau cu retururile pe garantie..

Citat:
Ideea este ca mi-am facut un card VISA ELECTRON care are PIN caruia i-am atasat un card VISA VIRTUON pentru plati pe internet dar care nu are PIN,ci doar numar de identificare.MI-au cerut sa le trimit copie dupa cartea de credit fata/verso si dupa buletin.

Sincer nu stiu de ce te-ai complicat. Era de ajuns doar un visa electron. E normal sa-ti ceara copie (bine si eu m-am speriat de faza asta la inceput, dar ei asa procedeaza.

Citat:
Este normal asa ceva?Si cum se face plata?Dupa ce primesti factura proforma cum procedezi?
Va rog raspuns rapid.

Plata se poate face in 2 feluri: ori iti cumpletezi tu datele de pe card acolo pe site (cam asa e logic si normal), sau dupa ce le trimiti copie dupa buletin si card iti fac ei plata. Plata se face inainte. Deci cam mergi pe incredere. Dar nu se pune problema sa nu trimita..

ps: da, ei pot face ce vor cu cardul/banii de pe el ca-ti stiu toate alea, dar nu sunt romani ;)

Ce treaba are buletinul cu plata.in primul rand buletinul nu este recunoscut prin europa chiar daca uni au pus botul la treaba asta.

hai sa va zic un secret :neamtu nu crede in veridicitatea cardului emis in romania>Vrei un bussines adevarat platesti cu OP direct din banca.Ai se numeste plata.De pe firma x pe firma Y.Nu card sau alte complicatii.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2