The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 8:50 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: microfonie
MesajScris: Vin Aug 10, 2007 9:18 pm 
Neconectat
User

a folosit cineva distroier pentru a elimina microfonia de la firma beringer

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 10, 2007 11:02 pm 
si eu sunt curios :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 11, 2007 11:05 am 
Neconectat
Admin
Admin

Am folosit eu.
Mai bine zis, am incercat sa folosesc.
Dupa multi nervi si 15000 de combinatii, am ajuns la concluzia ca este inutil si iti strica sunetul degeaba.

Are efect, dar aproape insignifiant, pretul platit fiind o murdarire a sunetului, inacceptabila.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 11, 2007 11:15 am 
Neconectat
User

as vrea si eu sa intreb... in special pe dna... ce anti-feedback low-cost imi recomandati?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 11, 2007 2:32 pm 
DNA, ce ai folosit? Chestia aia ieftina de la berry ? sau ceva mai serios.

P.s. Mandru microfon mi-am ales :wink: . L-am testat la 400 m 8) si suna perfect. Putin delay din cauza vitezei sunetului si distanta parcursa. Mi-a fost lene sa ma duc mai departe dar nu cred ca o sa-l folosesc vreodata la distanta aia + brandul isi mentine renumele la calitatea sunetului :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 11, 2007 3:53 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Am fost nevoit sa folosec un behringer. Cineva a cumparat mai multe astfel de procesoare si daca daduse banii pe ele, chiar vrea sa le foloseasca.
Eu am fost prins la mijloc.

Pana la urma, dupa multe chinuri, am ajuns la concluzia ca mai bine este fara.

Mie nu-mi plac feedback killerele. M-am jucat cu un Sabine, dar nici acel nu m-a impresionat foarte tare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 11, 2007 5:32 pm 
Neconectat
User

in concluzie mai bine facem in asa fel incat sa nu avem nevoie nu?....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 11, 2007 8:35 pm 
in principiu nu indrepta direct microfonul catre boxa sau sa fii atent la gainul care-l dai.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 12, 2007 2:35 am 
Neconectat
User

asta e mai degraba o remarca sarcastica :evil: . evident ca este obligatoriu a nu fi indreptat microfonul catre boxe, si trebuie sa fii atent la gain... dar sunt situatii in care nu ai ce face... in care se simte nevoia unui feedback destroyer... acuma nu stiu in ce masura se pierde din calitatea sunetului... e de asemenea evident ca se pierde insa... spre ex a fost o situatie in care a trebuit sa sonorizez un unplugged intr-un bar de 35 mp maxim cred in care erau inghesuiti oameni pana la usa :lol: ... au trebuit amplificate doua chitare electrice (electro-acustice am interzis din prima) un bas si un microfon... acestea trebuiau sa sune in armonie ca nivel sonor cu niste tobe :twisted: . s-au folosit un dogged sx 600... doua boxe rusesti vechi care prin nu stiu ce minune au tinut dogged-ul mai in clip asa, doar nu era al meu; un as2050 la care am reparat pana la data in care a fost sustinut recitalul un canal.. deci 50 W pe ce boxe am reusit sa adun pentru monitorizare... aa + o statie de 2*25 DIY si doua boxe facute la plesneala... tot monitoare... desi amplasarea am facut-o cat de bine am putut nu am putut evita mici tendinte de microfonie ici colo... insa tare mi-ar fi placut sa ma ajute ceva pe partea electronica in privinta feedback-ului... :roll: in situatii de astea... exista speranta... si nu ma refer la varianta cu schimbatul locatiei

Sus

Subiectul mesajului: microfonie
MesajScris: Dum Aug 12, 2007 9:16 am 
Neconectat
User

am reusit sa probez 2 proces beri... si au fost vai mama lor nu luati asa ceva mergeti cu geinu mic boxele in fata si cu un monitor in spate se rezolva cit de cit ,, apropo a auzit cineva de firma sr itali .... mutumiri lui dna pentru ca era cit pe aci sa iau tapa cu 2 procesoare facatoare de minuni

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 12, 2007 9:25 am 
dektz scrie:
doar nu era al meu

Cred ca fraza asta ma irita mai mult decat donpetru, rcf vs paudio si materialistele la un loc :evil: :evil: :evil:

Nu scru nimica, pt ca ma enervez degeaba. Romanul tot roman :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 12, 2007 1:13 pm 
Neconectat
User

a fost o gluma adi :( ... in fine... nu ma apuc sa-ti explic pentru ca banuiesc ca nu ai crede... iar in legatura cu sonorizarea aia... asta a fost varianta folosita... dar din cauza faptului ca spatiul a fost mic in momentul in care toata lumea statea gramada era totul ok... cand vine vorba de miscare... se mai loveste ceva mai apare o reverberatie pe care microfonul o capteaza si intra in feedback... eram doar curios daca te ajuta sau nu un feedback destroyer

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2