asta e mai degraba o remarca sarcastica

. evident ca este obligatoriu a nu fi indreptat microfonul catre boxe, si trebuie sa fii atent la gain... dar sunt situatii in care nu ai ce face... in care se simte nevoia unui feedback destroyer... acuma nu stiu in ce masura se pierde din calitatea sunetului... e de asemenea evident ca se pierde insa... spre ex a fost o situatie in care a trebuit sa sonorizez un unplugged intr-un bar de 35 mp maxim cred in care erau inghesuiti oameni pana la usa

... au trebuit amplificate doua chitare electrice (electro-acustice am interzis din prima) un bas si un microfon... acestea trebuiau sa sune in armonie ca nivel sonor cu niste tobe

. s-au folosit un dogged sx 600... doua boxe rusesti vechi care prin nu stiu ce minune au tinut dogged-ul mai in clip asa, doar nu era al meu; un as2050 la care am reparat pana la data in care a fost sustinut recitalul un canal.. deci 50 W pe ce boxe am reusit sa adun pentru monitorizare... aa + o statie de 2*25 DIY si doua boxe facute la plesneala... tot monitoare... desi amplasarea am facut-o cat de bine am putut nu am putut evita mici tendinte de microfonie ici colo... insa tare mi-ar fi placut sa ma ajute ceva pe partea electronica in privinta feedback-ului...

in situatii de astea... exista speranta... si nu ma refer la varianta cu schimbatul locatiei