The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 11:53 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: insonorizant sprint extrabody
MesajScris: Sâm Iul 12, 2014 11:57 am 
Neconectat
User

Salut,are cineva detalii referitoare la compozitia insonorizantului sprint extrabody ? este pe baza de apa,ulei ? are plumb in ea ?

Sus

Subiectul mesajului: Re: insonorizant sprint extrabody
MesajScris: Sâm Iul 12, 2014 12:40 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Ingredientele ar trebui sa apara pe recipient

banuiesc ca nu ai aflat de vopseaua profesionala pe care o distribuim noi in Europa de Est
Tuffcab - http://poweraudio.ro/accesorii_diverse/vo ... egru_2.5Kg

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Sâm Iul 12, 2014 9:51 pm 
Neconectat
User

insonorizantu se poate dilua cu nitro diluant sau cu bensina, mentionez cu benzina iasa mai lucios dar se usca mai greu , inaite de aplicarea spritului necesita degresarea suprafatei cu benzina ( nu cu diluant ca se mananca marginea chitului ) se aplica 2 straturi subtiri ca sa patrunda in toti pori si lasi 40 min intre primele 2 straturi si apoi la 1h aplici ultimul cu textura dorita si la urma timp de uscare 4,5 zile in locuri uscate si ferite de soare , sincer eu as prefera vopsea prezentata de domnu mircea , sonarizantu are si avantaje ca pret redus si se poate vopsi suprafata destul de mare in functie de straturi si finisaj , dazavantaje cand ajunge caldura la el si ai ceva asezat pe incinta vor ramane anprente de acea trebuie ferit de caldura am lucrat multi ani si stiu cum sta treaba , acuma face ficare cum doreste

Sus

MesajScris: Mar Iul 15, 2014 12:40 pm 
Neconectat
User

Multumesc frumos,insa nu am inteles faza cu lasatul boxei in soare.O ia vopseaua la vale,prinde alta nuanta sau ce se intampla ?

Sus

MesajScris: Mar Iul 15, 2014 3:45 pm 
Neconectat
User

Devine lipicios si se anmoaie,daca pui ceva pe boxa ramane urma.

Sus

MesajScris: Mar Iul 15, 2014 9:43 pm 
Neconectat
User

nu va curge doar ca ramane putin moale si raman urme daca e pus ceva pe el nuanta ramane aceias mai poti face o jmecherie cumperi vopsea auto EMAUR si pui 30 % vopsea si 70% insonorizant trebuiesc amestecate bine se poate dilua cu benzina durata de auscare ramane aceias cu ce am scris mai sus, atunci nu vor mai ramane urme pe incinte si nu se inmoaie rezultatul va ramane o textura mai placuta fata de insonorizant sau daca vrei poti apela la TEROSOL auto dar e mai scump 1L vreo 70 lei culori gri alb sau negru dar necesita 2,3 str de vopsea SPORI LA TREABA asteptam poze sa vedem cum au iesit

Sus

MesajScris: Mar Iul 15, 2014 10:54 pm 
Neconectat
User

viewtopic.php?f=10&t=19707

Intr-un fel sunt multumit,dar in altfel se putea si mai bine.
Ajung la concluzia ca cea mai convenabila oferta si calitativa este vopseaua ce a adus-o Mircea,chiar si decat insonorizantul.Asta deduc eu din poze cel putin.
Am folosit vreo 5 litri de insonorizant pentru 2 incinte de 18" si inca ar mai fi indicata o mana.Se usuca foarte repede,incat nici nu apuc sa-l intind prea bine cu trafaletul.La vopsitorie imi lua 150 lei sa aplice vopseaua cu pistolul,insa l-am pus sa imi faca o mostra si nu a iesit deloc textura,nici macar relief.Cand i-am dat informatiile necesare pentru a iesi textura dorita,mi-a raspuns ca "nu il invat eu pe el meserie"...Sa merg la vopsitoria din alta oras ? 4 drumuri cu masina,nu e chiar benefic pentru buzunar.
In final ajung la concluzia ca mocheta e mai convenabila.nu necesita slefuirea atenta a incintei.Nu se zgarie.
Partea nasoala a fost ca eu cumparasem deja insonorizantul,inainte ca Mircea sa aduca acea vopsea.
Este de luat in calcul si vopseaua din oferta,avand in vedere ca are disponibil si trafalet special pentru aplicarea acesteia.
Sper ca nu v-am involburat prea tare cu patania mea,dar e bine de luat aminte.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2