viewtopic.php?f=10&t=19707Intr-un fel sunt multumit,dar in altfel se putea si mai bine.
Ajung la concluzia ca cea mai convenabila oferta si calitativa este vopseaua ce a adus-o Mircea,chiar si decat insonorizantul.Asta deduc eu din poze cel putin.
Am folosit vreo 5 litri de insonorizant pentru 2 incinte de 18" si inca ar mai fi indicata o mana.Se usuca foarte repede,incat nici nu apuc sa-l intind prea bine cu trafaletul.La vopsitorie imi lua 150 lei sa aplice vopseaua cu pistolul,insa l-am pus sa imi faca o mostra si nu a iesit deloc textura,nici macar relief.Cand i-am dat informatiile necesare pentru a iesi textura dorita,mi-a raspuns ca "nu il invat eu pe el meserie"...Sa merg la vopsitoria din alta oras ? 4 drumuri cu masina,nu e chiar benefic pentru buzunar.
In final ajung la concluzia ca mocheta e mai convenabila.nu necesita slefuirea atenta a incintei.Nu se zgarie.
Partea nasoala a fost ca eu cumparasem deja insonorizantul,inainte ca Mircea sa aduca acea vopsea.
Este de luat in calcul si vopseaua din oferta,avand in vedere ca are disponibil si trafalet special pentru aplicarea acesteia.
Sper ca nu v-am involburat prea tare cu patania mea,dar e bine de luat aminte.