andrei_vaslui scrie:
amplifu e bun ...ptr ca lam pus pe FR si nu avea distorsiuni asa mari ........dar nu pot sa inteleg dc in certificatul lui de garantie scrie 200W cu 5%dist!!
pt ca cei care l-au vandut habar nu au ce sunt aia magneti pe NEO vreau sa precizez ca nu e luat de la nexus ci de la
http://www.google.com .....de acuma ce sa mai fac ....lam ars asta e .....o sa ma invat minte sa nu mai arunc banii pe geam ......nu inteleg cum de o cantat absolut toata noaptea nu o facut nici o figura nimik ....si a 2 zi cand am vrut sa il pun oleac pe ta1050 imi intra rpd in clip si se incalzea f tare si nu stiam ce se intampla ....am crezut ca am stricat si statia .....si cand am desfacut subul vatelina era neagra ca si suspensia de altfel si bobina era prajita.......am ramas prost cand am vazut ......nuj ce sa fac cu el ....
de curiozitate, IPA800-ul ala era corect reglat, si mai functioneaza in momentul asta?
eu personal nu am ars vreun difuzor vreodata (exceptand 2-3 tweetere & drivere)
asta in conditiile in care in general merg cu putere mai mare decat RMS-ul difuzorului.
(ai specificat ca amplificatorul "nu avea distorsiuni asa mari")
pai este foarte clar ca semnalul primit de difuzor a fost puternic distorsionat.