The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 9:03 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ce parere aveti si ce recomandati?
MesajScris: Dum Ian 04, 2009 11:05 pm 
Neconectat
User

ce parere aveti despre electrovoice dh2t , electro voice evx 155, eminence kappa 15lf, Electro Voice DL-12BFH (pt sateliti 2x12 sau 1x15) eminence omega pro 18"(pt bass - daca mi-ati putea recomanda o incinte atat pt indoor cat si pt outdoor; care credeti ca este mai buna horn sau kick), THE T.AMP PROLINE 3000. multumesc mult si astept parerile voastre.
plywood = placaj?

dh2t http://www.thomann.de/gb/ev_dh2t.htm

evx 155 http://www.musik-service.de/electro-voi ... 640de.aspx

eminence kappa http://www.thomann.de/gb/eminence_kappa_15lf.htm

dl12bfh http://www.musik-service.de/electro-voi ... 637de.aspx

eminence omega pro 18 http://www.thomann.de/gb/eminence_omega_pro_18.htm

the t amp http://www.thomann.de/gb/tamp_proline_3000.htm

Sus

Subiectul mesajului: Re: ce parere aveti si ce recomandati?
MesajScris: Dum Ian 04, 2009 11:29 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

oreste scrie:
ce parere aveti despre electrovoice dh2t , electro voice evx 155, eminence kappa 15lf, Electro Voice DL-12BFH (pt sateliti 2x12 sau 1x15) eminence omega pro 18"(pt bass - daca mi-ati putea recomanda o incinte atat pt indoor cat si pt outdoor; care credeti ca este mai buna horn sau kick), THE T.AMP PROLINE 3000. multumesc mult si astept parerile voastre.
plywood = placaj?

dh2t http://www.thomann.de/gb/ev_dh2t.htm

aberant de scump pentru performantele pe care le are
http://catalogs.infocommiq.com/AVCat/im ... ochure.pdf

este un driver de 1"

un BM-D450 modelul nou, il intrece in toate privintele la un pret mult mai competitiv.

evx 155 http://www.musik-service.de/electro-voi ... 640de.aspx

este un difuzor bun, dar tot nu justifica pretul (este un caz clasic in care platesti pentru brand-ul de pe difuzor)

da un ochi la FL-15LF de la P-audio care e NET superior

eminence kappa http://www.thomann.de/gb/eminence_kappa_15lf.htm

sasiu de tabla, e un difuzor semiprofesional

dl12bfh http://www.musik-service.de/electro-voi ... 637de.aspx

asta e meserias, singurul echivalent il am de la selenium pt asta : 12MB2P

eminence omega pro 18 http://www.thomann.de/gb/eminence_omega_pro_18.htm

the t amp http://www.thomann.de/gb/tamp_proline_3000.htm

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 12:54 pm 
Neconectat
User

mircea esti nebun

cum poti sa zici ca driverul ala de la Electro Voice e aberant de scump ?
iti aduc o armata de lautari care iti ingenuncheaza in fata daca le arati driverul ala
"stii cum suna inaltele pe el ? CRISTAL"
mi-a scos par alb replica asta .... cand am auzit-o am simtit ca am imbatranit brusc cu 40 de ani

"tz tz tz doi zece zece tz tz probaaaa"
"solo ......"
:lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 3:11 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

adevaru' doare :lol:

da nu-i problema, am 2 bodyguarzi care ma pazesc si cand merg sa-mi cumpar paine pentru afrimatiile astea :lol:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 5:00 pm 
Neconectat
User

black_knight scrie:
mircea esti nebun

cum poti sa zici ca driverul ala de la Electro Voice e aberant de scump ?
iti aduc o armata de lautari care iti ingenuncheaza in fata daca le arati driverul ala
"stii cum suna inaltele pe el ? CRISTAL"
mi-a scos par alb replica asta .... cand am auzit-o am simtit ca am imbatranit brusc cu 40 de ani

"tz tz tz doi zece zece tz tz probaaaa"
"solo ......"
:lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine

s-ar putea sa ai drepttate. si scorpions, elton john, metallica si multi altii consacrati canta tot manele dar no acum ii de inteles, cum le stie romanu nu le stie nici dracu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 6:09 pm 
spre deosebire de lautari , trupele de care ai zis tu mai sus , fac si canta muzica adevarata ......

comparatia corecta e asa : manelarii nostrii VS. muzica Rap din state
- ai nostrii is ciori , si aia is ciori
- blink blink , si ai nostri se dau mari cu lanturi de vaca la gat , la fel si aia
- ai nostrii is "bastani " cu q7 aia cu caddilac

Mai sunt multe asemanari ... dar nu are rost sa discutam mai mult

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 6:47 pm 
Neconectat
User

sa-mi moara la intrare cand vreau sa i-o pun lu Nicole Scherzinger daca va mint
a venit lautarul la magazin si a cerut o pereche de carcase de plastic
ce era disponibil - nu-i prea placeau
a pus el ochii pe niste boxe care semanau foarte bine cu ART-urile de la RCF
era dispus sa cumpere boxe complete, cu gandul sa le demonteze si sa-si monteze ele "draiverele" lui deosebite
mnoh .... m-am uitat la el, m-am uitat la coleg .... nu am zis nimic
daca omul asta vrea .... sa-i dam ce vrea
in tot acest timp tuna si fulgera ..... ca "vezi Doamne ..... mi-am luat niste draivere ..... nu ai mai vazut asa ceva ... suna ca cristalul. Le-am ascultat pe boxele lui XXXXX si bla bla bla" - incantat omul de parca castigase la loto

ia boxele .... se duce acasa cu ele, le face bucati, si surpriza - superbul lui draiver nu incape in incinta
e mare .... adanc .... dracu sa-l ia dar cert e ca nu-i incapea in boxele omului

ce sa-i facem ..... suparat tot ca a dat un sac de bani pe draivere si nu-i incap in boxe
din pura curiozitate l-am intrebat ce draivere are .... care-s asa avioane de nu incap in incinte
si cu un aer de zeu/zmeu a zis electro vois DH3
am dat o cautare rapida pe thomann ... si am ramas poster :shock: :shock: :shock:

si .... dus a fost omul cu tot cu draiverul lui ... si cu tot cu boxele lui ..... ramanand suparat ca are in 2 zile cantare (nunta/cumatrie - ce dracu o fi) si nu are el pe ce sa-si redea vocea superba de interpret de opera :roll:

asa am ramas cu un gust amar dupa experienta asta .... de mi se apleaca cand aud de electro voice, dynacord si alte firme mult iubite de incantatorii urechii cu tz tz tz, zeCE, doiiiii ...... SOLO
ImagineImagineImagine

hai noroc !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 7:29 pm 
Neconectat
User

black_knight scrie:
mi se apleaca cand aud de electro voice, dynacord si alte firme mult iubite de incantatorii urechii cu tz tz tz, zeCE, doiiiii ...... SOLO
ImagineImagineImagine

hai noroc !

de ce trebuie sa judeci o firma de renume, poate cea mai firma de profil din lume, doar din motivul ca lautarii prefera produsele lor? tu chiar nu observi ca nu ai cu cine lor li s-a bagat in cap un lucru si cu ala raman. daca tiganii prefera mercedes inseamna ca e o masina de rahat? nu ti-ai dori un mercedes sau o linie completa EV? electro voice produce marea majoritate a produselor in SUA unde salariile si taxele sunt altele decata in asia.
deschide un topic nou pe forum si intreaba cata lume foloseste produse electrovoice si dynacord.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 7:31 pm 
Neconectat
User

am intles lume cum ii treaba. asta ii forumul de la p audio deci numai p audio is bune. ma gandeam ca asa o sa fie dar am zis hai sa incerc. daca erau de cacat si scumpe cum spuneti voi probabil nu le cumpara nici dracu zic io. si ca sa iti mai dau o explicatie de ce isi iau manelisti electrovoice si dynacord. jmecheria este pe acelasi principiu ca si cu bmw si cu mertanu. ce masini au aia afara bmw si mertan, ce scule au aia afara dynacord si electovoice?? este o simpla chestie de parvenitism pe care o avem in vene atata tot numai ca ce trebuie apreciat trebuie apreciat. probabil aveti si voi dreptate o fi mai bun paudio decat electro voice si dynacord insa io pana acum 2 luni nu am auzit.

jmenu este in felul urmator zic eu ,cum nu ma pricep io foarte bine nu pot sa spun prea multe, nu is inginer nu am masurat nici p nici electro. am spus doar ce gandnesc.puteai da un raspuns de genul frate(sau ma rog dobitocule) is bune is celebre dar poti face cam acelasi lucru cu p audio la bani mai putini fara ca sa spui ca doar manelisti folosesc electro voice si dynacord. nu vad care ar fi problema daca esti manelist sau nu.nu cred ca maneaua este o problema a romaniei.poti fi un manelist cu bun simt sau poti fi un house-r dobitoc si invers. important este sa ai bun simt si sa fi om. asculti cumva mozart, bach straus??? ai citit 2-3 biblioteci?? daca da RESPECT daca nu mai usor cu pianu pe scari. nu cred ca cineva poate judeca un om dupa genul de muzica pe care il asculta, cartile pe care le citeste sau filmele la care se uita.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 8:27 pm 
Neconectat
User

asta e incultura
habar nu ai ce vrei .... asa ca te uiti ce are celalalt si zici ca-i bun asa si pt tine
un fel de papagal
pt ca utilizatorul este incapabil sa studieze niste produse, incapabil sa interpreteze niste parametri, incapabil sa analizeze piata, incapabil sa stabileasca raportul pret/calitate si tot asa - deci un incapabil

djgabryel sa-ti raspund la intrebare
nu-mi plac mercedesurile .... imi plac BMW-urile in special modelele mai vechi
imi plac pt au un "miros" sportiv .... si stau mai bine la design (din punctul meu de vedere) decat mercedesurile - dar e o chestie de gust si nu se poate dezbate si sunt construite bine de oameni care gandesc, si nu sunt incapabili ca cei de mai sus
nemtii de la mercedes sau de la BMW nu s-au inspirat de la americani, ei au gandit mult si au facut ceva cu totul deosebit

si astfel s-a ajuns ca si americanii cu toata puterea lor sa conduca masini europene

ideea ? nu copiati pe altii .... ganditi voi, studiati, analizati si apoi faceti combinatii optime
cred ca asta este un domeniu unde raportul pret/calitate este mai mult decat important
nu cred ca poti arunca cateva sute, pana la mia de euro pe niste boxe care vor suna la fel cu unele de 2 sau 3 ori mai ieftin
daca o faci - iti zic privindu-te in ochi ca esti un prost

informatia valoreaza mai mult decat produsul in sine

daca nu esti capabil sa iei anumite decizii singur, nu ai nici o legatura cu domeniul - pune mana pe carte si studiaza
nu te apuca sa te joci cu bomba nucleara fara sa stii ce face (asta ca o comparatie extrema)
iti iei driver de 260 de euro - si ce vrei sa faci cu el ?
sa asculti mp3-uri comprimate prost ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 8:39 pm 
Neconectat
User

hm .... cam dur

cand am zis ca iti zic privindu-te in ochi ca esti prost ..... am vrut sa zic ca esti prost informat

hai sa reformulam ........ tinand cont ca am citit mai atent titlul topicului

de ce ai ales acel driver ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 8:58 pm 
Neconectat
User

black_knight scrie:
hm .... cam dur

cand am zis ca iti zic privindu-te in ochi ca esti prost ..... am vrut sa zic ca esti prost informat

de unde ai dedus tu ca a ales driverul ala? eu am citit de trei ori topicul si nu am gasit. oreste a cerut o parere si doar atat.
si BMW-ul in romania este considerata masina de cocalari si mie mi se pare ca e adevarat. cei mai indisciplinati in trafic sau "jmecheri" cunt cei cu bmw-uri si Logan-uri (eu am ford dar prefer grupul VAG) :D in romania daca nu iti permiti un lucru acel lucru nu ebun... de ce ev-ul si dynacord ul au produse atat de bine vandute chiar si la preturile alea? numai romanii cumpara EV si dynacord?
am mai vazut topicuri in care se cerau informatii despre ev sau dynacord si tu postai numa: lautari lautari lautari. mai lasa-i draq de lautari.
uite ce scrie sus in banner: >> Bine ati venit pe forumul Power Audio & nexus-acoustics - singurul forum de PROaudio din Romania<< adica se poate discuta despre tot ce inseamna pro in domeniul audio si eu cred ca EV e o firma pro.
hui...am obosit :D
sper sa nu o iei ca pe un atac la persoana.
multumesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 9:16 pm 
Neconectat
User

black_knight scrie:
hm .... cam dur

mestere esti net superior si cuttremurator de bine informat asa ca nu are rost sa faci o polemica cu un menelist ca mine care ar vrea sa asculte manele la 64-128 kbps(in viziunea ta) pe driver de cacao electro voice.

motivele sunt urmatoarele:
1. nu imi palce sa ma dau mare inginer fiind constient de faptul ca nu stiu matematica si fizica o boaba (as putea spune ca sunt prost din acest punc de vedere)
2 din moment ce nu sunt in stare sa calculez, sa masor performantele produsului x si z prefer sa folosesc ce folosesc altii (profesionisti cred eu)
3sa citesc 2 brosuri potsi eu numai ca nu stiucat de relevant este

http://www.thomann.de/gb/tamp_proline_3000.htm

http://www.thomann.de/gb/dynacord_lx_3000.htm

sa inteleg ca este acelasi lucru lasand deoparte greutatea???nu stiu, intreb

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 9:26 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

bai ideea e ca dynacord si EV or fi bune, dar nu ai sa vezi un concert serios de 10k people sonorizat cu dynacord...si daca vezi e o RARITATE.
ideea care se perpatua aici e aceea ca nu numai EV si dynacord sunt capabile sa scoata scule calumea.
pun pariu ca daca contribuim vreo 3 oameni si-ti insiram aici 30 de nume grele in pro-audio tu n-ai sa recunosti decat 2-3...

problema romanului e ca vede doar in gaoacea lui si eventual la vecinu, dar eu din ce citesc pe net (si citesc) EV si dynacord sunt destul de no-name-uri in lume ca sa putem spune ca-s cei mai tari (cum a spus careva pe aici).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 05, 2009 9:30 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

oreste scrie:
http://www.thomann.de/gb/tamp_proline_3000.htm

http://www.thomann.de/gb/dynacord_lx_3000.htm

sa inteleg ca este acelasi lucru lasand deoparte greutatea???nu stiu, intreb

probabil si pretul aproape de 4 ori mai mare ar mai fi o diferenta :lol:

am exemple de statii care pot mai mult decat dynacordul ala la banii aia, si sunt brand name. dar nu-s dynacord :cry: un exemplu (am dat exemplul asta ca sa nu aduc in discutie alte zarzavaturi decat cele care se vand aici.)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2