Mircea Bartic scrie:
am facut o poza

acea portiune neagra este un izolator care acopera toata suprafata bobinei, deci ambele spidere , conul si spirele bobinei sunt atasate de ea
am verificat putin rezistenta mecanica si pot sa spun ca nu poate fi detasata sub nici o forma de suportul de fibra de sticla, si mai mult, este impregnata cu adeziv, astfel incat ea face corp comun cu bobina , si suspectez ca este chiar mai rezistenta decat aceasta.
al doilea spider este lipit cu adeziv pe o suprafata foarte mare (se vede din poze cum materialul este pliat in interior)
nu am putut face poze intre spidere deoarece acel inel/distantier era lipit si nu putea fi detasat
salutare..stiu ca acest topic e ingropat de mult timp...dar am si eu o problema...am patit si eu la fel ca alti la un sd18..nenorocitul de spider ma tradat si pe mine...a nu se intelege gresit:NU ACUZ PE NIMENI ,SI NICI NU AFIRM CA SD18 AR EVEA DEFECTE DE FABRICATIE...chiar daca suprafata lipita pe partea neagra se vede clar ca e destul de subtire ca lipitura....ideea e ca as dorii sami zica si mie cine a mai intevenit asupra lor ,cu ce anume a lipit spiderul sa nu mai am probleme de gen...ca ce mam mai chinuit sal desfac cat mai intact,banuind care e problema...
am sa pun o poza sa vedeti despre ce e vb....stiu, o sa ma intrebati cum am reusit...simplu...sd-ul lucra intr-o cutie br dupa proiectul de aici
viewtopic.php?f=92&t=9643 pe un ta2400 in punte cu un cx2310..dar nu asta a fost problema..ci genul muzical -dub step- si dj-ul..care a cam scapat mana in mixer cat am lipsit..in fine totul e tardiv,pe mine ma intereseaza o solutie la problema mea....