The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 12:59 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 06, 2009 8:55 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

ai dreptate, n-a fost inteligent sa-mi pun capul cu el.

in fine. eu trag o concluzie si ma retrag.

1. wn15 + wnd72 rupe fashu.

2. pulsar-urile is misto, dar nu supranaturale (in 100l sau cat au nici n-au cum)

3. sd-u n-are defecte de fabricatie :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 07, 2009 1:20 pm 
Neconectat
User

:lol: desteptule...oare de unde ai atata minte ?

ps: nu ma fa prost doar pt simplu fapt k m`am luat in gura cu tine si nu iti comvine.....si eu aveam ocazia sa spun ca esti prost de multe ori dar nu am facuto pt simplu fapt ca stiu ce inseamna cuvantul.....poate tu nu stii si de aia il folosesti....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 07, 2009 2:27 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

gratzi stai in banca ta si mai invata, ca nu le prea ai cu domeniu asta (asta ca nu a mai prea intrat dragon de mult sa zica chestia asta,m-am hotarat sa ii tin eu locul)

Si incearca sa scrii si tu corect, fara "K"

Subscriu si eu ce a zis calin referitor la combinatia wn15+driver din seria WND. Am incercat un wnd63 la puterea rms ~80w taiat activ la 1.6 khz, la 1 2 metri de el iti rupe urechea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 07, 2009 3:25 pm 
Neconectat
User

gandestete ca e un pub in zalau cu fostele boxe a lui kenwood. asa-s de ciobani aia incat se aprind becurile de protectie in fiecare noapte. distanta maxima la care poti sta de boxa e 3-4 metri sau chair sub ea (daca ai masa de sub boxa)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 08, 2009 3:16 pm 
Neconectat
User

Dupa parerea mea un difuzor se poate considera cu probleme de fabricatie daca apar probleme dupa un test de 10 ore la utilizare corecta. (atat putere cat si acordaj). Eu asa cred ca daca un difuzor are probleme de fabricatie atunci acele probleme apar in cel mai scurt timp la aplicarea unei puteri mai mari. Dupa acest termen daca apare orice problema de obicei vinovatul este posesorul si nu producatorul. Foarte rar pot aparea probleme din cauza fabricatiei dupa un termen mai lung.

Deci in consecinta eu zic cand cumparati un difuzor sa efectuati un test cu reglajele pentru acel difuzor. Si in scurt timp se observa aproape orice greseala facuta de fabrica.

Eu de obicei impreuna cu rodajul difuzorului reusesc sa depistez si problemele de fabricatie daca exista.

P.S. Ceeace tine de certurile de pe acest forum eu zic ca multi useri nu mai sunt asa de activi deoarece s-au saturat ca in 10 pagini sa citeasca doar abureli si certuri. Daca cineva se crede destept sa ne arata altfel iar daca altul inca mai are de invatat nu are altceva de facut decat sa se documenteze. Sa nu uitam ca fiecare dintre noi a inceput de undeva.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mar Dec 13, 2011 3:48 am 
Neconectat
User

Mircea Bartic scrie:
am facut o poza

Imagine

acea portiune neagra este un izolator care acopera toata suprafata bobinei, deci ambele spidere , conul si spirele bobinei sunt atasate de ea

am verificat putin rezistenta mecanica si pot sa spun ca nu poate fi detasata sub nici o forma de suportul de fibra de sticla, si mai mult, este impregnata cu adeziv, astfel incat ea face corp comun cu bobina , si suspectez ca este chiar mai rezistenta decat aceasta.

al doilea spider este lipit cu adeziv pe o suprafata foarte mare (se vede din poze cum materialul este pliat in interior)

nu am putut face poze intre spidere deoarece acel inel/distantier era lipit si nu putea fi detasat

salutare..stiu ca acest topic e ingropat de mult timp...dar am si eu o problema...am patit si eu la fel ca alti la un sd18..nenorocitul de spider ma tradat si pe mine...a nu se intelege gresit:NU ACUZ PE NIMENI ,SI NICI NU AFIRM CA SD18 AR EVEA DEFECTE DE FABRICATIE...chiar daca suprafata lipita pe partea neagra se vede clar ca e destul de subtire ca lipitura....ideea e ca as dorii sami zica si mie cine a mai intevenit asupra lor ,cu ce anume a lipit spiderul sa nu mai am probleme de gen...ca ce mam mai chinuit sal desfac cat mai intact,banuind care e problema...
am sa pun o poza sa vedeti despre ce e vb....stiu, o sa ma intrebati cum am reusit...simplu...sd-ul lucra intr-o cutie br dupa proiectul de aici viewtopic.php?f=92&t=9643 pe un ta2400 in punte cu un cx2310..dar nu asta a fost problema..ci genul muzical -dub step- si dj-ul..care a cam scapat mana in mixer cat am lipsit..in fine totul e tardiv,pe mine ma intereseaza o solutie la problema mea....
Imagine

Watching: semitransparent, faceless people walking around.

Sus

Subiectul mesajului: Re: abuz
MesajScris: Mar Dec 13, 2011 10:48 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ce se vede acolo este din cauza highpass-ului prost setat (ai depasit cu mult cursa maxima a difuzorului)

poti incerca cu adeziv bicomponent de la bison

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Re: abuz
MesajScris: Mar Dec 13, 2011 6:18 pm 
Neconectat
User

Si distorsiuni sau putere prea mare.Se observa schimbarea culori bobinei.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Ora este UTC + 2