The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 11:03 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: balul vanatorilor 13.0 februarie 2010---Motel Gilau
MesajScris: Vin Feb 19, 2010 5:52 pm 
Neconectat
User

Un chef foarte dificil... multe pretentii...oameni cu bani (cred ca era interesanta o poza facuta la parcare) Am avut o problema cu o boxa dar s-a rezolvat ca m-a ajutat noobsound cu doua boxe.(tin sa ii multumesc...) Pe ansamblu a fost foarte bine, nu am pus deloc manele si muzica populara vreo 3 piese deoarece de la ora 7 a venit formatie de lautari (solist Felix Galan si trupa era foarte buna) si au cantat ei. Pana la ora 10 am vorbit sa stau si la 10:15 desi inca era cheful in toi eu am plecat...ultimii invitati au plecat la 10 dimineata din cate am auzit. Scule folosite cam ce a fost si la nunta dar am avut un powermate 600 pe partea de amplificare.
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 19, 2010 9:20 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Urita burta are violonistul in GRI... :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 19, 2010 9:28 pm 
Neconectat
User

Leco scrie:

eclipsata de ceafa in triplu strat :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 19, 2010 9:32 pm 
Leco scrie:

Majoritatea is asa :lol: :lol:

Na se traieste bine in cluj :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 19, 2010 10:19 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Cred ca are mari probleme cu incheiatul curelei :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 20, 2010 6:33 am 
Neconectat
User

mah baieti deobicei nu sar in apararea vreunui manelist/lautar/dj/artist dar sa stiti ca treaba asta se numeste boala profesionala.
omul respectiv cu siguranta munceste o gramada de seri si are neplacuta obisnuinta sa manance dimineata cand termina , eu personal am trecut prin asta cuma ceva timp(am lucrat seara de seara pt 3 ani si ceva in diverse cluburi ) si sa stiti ca odata ce va schimbati metabolismul(deveniti vampiri si traiti numai noaptea) treaba asta va fi inevitabila :( .
eu lucru numai noaptea cand aminceput am avut 70kg la o inaltime de 75cm in 2ani am vut 105kg , sa nimerit in al 3lea an sa raman somer in domeniu si in 3luni de viata normala am ajuns la 69kg dupa ce m-am reangajat si deatunci aam o grautate relativ constatnta de 90kg asta dupa ce am tras niste concluzii din greselile anterioare si anume nu mai mananc dimineata asta oticum nu ma scuteste de probleme de tot(momentan dj-iesc 3/4 seri din saptamana , ziua pe la firma) .
ce incercam sa subliniez este ca toti colegii/prieteni mei care sunt in acelasi domeniu ca si mine(dj-iala) se confrunta cu aceeasi problema . deci nu este vina omului asa ca rog frumos mai bine comentati la echipamente decat la kg .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 20, 2010 11:35 am 
Neconectat
User

Si eu as vrea sa ma ingras si oricat as manca, oricand as manca nu se pune pe mine. E scarbos totusi sa "nu ti-o vezi de burta" :lol: :lol: :lol:
Alex felicitari pentru eveniment. Si eu am avut in acelasi timp balul vanatorilor, dar la mine au fost alti oameni. Total diferiti care au vrut aproape numai populara :lol:

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 20, 2010 4:57 pm 
Neconectat
User

gras sau nu..trupa a fost foarte foarte buna. Si ce a cantat la vioara...a fost arta. Tot respectul.Daca ar fi cantat pe mixerul meu atunci i-as fi inregistrat, chiar merita. Si a mei ar fi vrut populara stai linistit scarface:)) dar a venit la mine ceva presedinte al asociatiei sau asa ceva si a zis ca pana la 7 cand vin lautarii sa nu pun populara si evident nici manele. A fost bine si asa..

urmari-ti filmarea sa-l vedeti pe violonist...... http://www.youtube.com/watch?v=3TdS1jZn ... re=related

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 21, 2010 4:52 pm 
alex imi poti spune te rog cate cd'uri are mapa aceea , de unde ai luat-o si cat te-a costat?

E cumva de la UDG?:D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 21, 2010 10:59 pm 
Neconectat
User

nu-i UDG e SilverLine. O am de prin 2004 deci nu mai stiu pretul si de unde am luat-o. E fff buna si rezistenta. Are vreo 230 de cd-uri sau asa ceva.. intre 200-250. Mai am una tot ca si asta dar jumatate ca marime. Daca as mai gasi undeva una as mai cumpara o bucata

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 10, 2010 1:49 pm 
Neconectat
User

gabi nu te lasa sa i inregistrez melodiile :lol: :lol: :lol:
abia am reusit eu dupa mult timp sa ii inregistrez melodii...deci asta e:) am de la el de joc f bune....cre k ti a aratat figura cum canta cu arcusu intre picioare si cu lemnu de la arcus fara par :lol: :lol: :lol:
aia de pe youtube e facuta demult ce ai postat-o...apropo cat a luat 1500 de E??? 2000 E??
NU VA LUATI DE EL K E GRAS pt k lucreaza la Penetenciarul din Gherla la magazie...frumoasa munca cu bani multi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 10, 2010 5:32 pm 
Neconectat
User

doar pe youtube am vazut faza as fi vrut sa il vad live cum face dar ....dupa ce o inceput ei sa cante am mai stat cam o ora si am plecat :D altfel stateam pana dimineata cu ei si intelegerea a fost pana la ora 22. Habar n-am cati bani o luat.....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2