mah baieti deobicei nu sar in apararea vreunui manelist/lautar/dj/artist dar sa stiti ca treaba asta se numeste boala profesionala.
omul respectiv cu siguranta munceste o gramada de seri si are neplacuta obisnuinta sa manance dimineata cand termina , eu personal am trecut prin asta cuma ceva timp(am lucrat seara de seara pt 3 ani si ceva in diverse cluburi ) si sa stiti ca odata ce va schimbati metabolismul(deveniti vampiri si traiti numai noaptea) treaba asta va fi inevitabila

.
eu lucru numai noaptea cand aminceput am avut 70kg la o inaltime de 75cm in 2ani am vut 105kg , sa nimerit in al 3lea an sa raman somer in domeniu si in 3luni de viata normala am ajuns la 69kg dupa ce m-am reangajat si deatunci aam o grautate relativ constatnta de 90kg asta dupa ce am tras niste concluzii din greselile anterioare si anume nu mai mananc dimineata asta oticum nu ma scuteste de probleme de tot(momentan dj-iesc 3/4 seri din saptamana , ziua pe la firma) .
ce incercam sa subliniez este ca toti colegii/prieteni mei care sunt in acelasi domeniu ca si mine(dj-iala) se confrunta cu aceeasi problema . deci nu este vina omului asa ca rog frumos mai bine comentati la echipamente decat la kg .