The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 3:42 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 29, 2009 7:49 am 
Neconectat
User

bradacalin scrie:
scarface scrie:
Sincer Evil, eu unul fac ceva pe banii lor. Nu le-as inchiria nici un sistem pt nici un ban, chiar daca nu am nici o sonorizare, muzica aia nu o sustin si nici pe ei nu i-as ajuta sa supravietuiasca.

besini si iar besini. banii nu au miros, nu conteaza de unde vin (atat timp cat nu vin din vanzare de droguri).

surprinde-te-ar sau nu, ca sa traiasca unii canta manele, altii canta altceva. cine esti tu sa judeci?

eu am sonorizari la care nu pun nici o manea, dar am si la care pun 80% manele, imi fac treaba, dimineata strang mana omului care m-a contractat, imi iau banii si incep sa strang. tu de ce n-ai putea sa faci la fel? fii serios! sa nu mai vorbim de momentul cand tre sa sonorizezi o formatie, cand practic iti faci reglajele in prima jumate de ora apoi poti s-o si intinzi.

sa stii ca mai degraba esti tu insuti si scrii ce simti decat sa fii in trend si sa spui niste chestii pt ca asa e la moda!

PS: cu alte cuvinte cand refuzi vreun tovaras cantaret de manele sa-l trimit la mine, ca-i iau eu banii, pt sume peste 6-700 ron ma deplasez si-n alte orase!

CORECT :!:

PS: nu are importanta ce muzica :rasuna : din boxe atat timp cat ies bani si esti multumit
pana la urma , toti care ne-am facut cate un sistem mai mic sau mai mare(fiecare dupa posibilitati) cred ca l-am facut pentru a produce bani ori de cate ori avem ocazia :lol:
acum daca alte persoane si-au facut doar de dragul de a avea (sau din pasiune) sau poate a fost un moft al lor, e problema lor atunci :roll:

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 29, 2009 8:46 am 
Neconectat
User

Eu nu am scris lucrul asta doar ca sa fiu in trend cu lumea. Pur si simplu nu pot sa sustin manelele.
Daca nu am nici o sonorizare, nu e problema ca fac de luni 2-3 afise, pun un banner pe blog si fac un party intr-un club. Deci eu tot ies in castig. Sau daca nu, ma duc la filmat si pozat la o nunta.
Si Calin, banii din droguri de ce nu sunt buni? Daca e vorba de chill-urile astea legale? :?:

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 29, 2009 9:48 am 
Neconectat
User

scarface scrie:
Si Calin, banii din droguri de ce nu sunt buni?

exista marele risc sa intri la "mititica" si iti fac baietii curu poligon

degeaba au impresia toti smecherasii care fac manevre ca-s mari zmei .... ca cineva undeva vegheaza si deasupra lor

si cand zic cineva .... nu ma refer la Doamne Doamne, ci la nenea aia cu dungi pe umeri
scarface scrie:
Daca e vorba de chill-urile astea legale? :?:

de la 1.10 nu vor mai fi legale
isn`t that cute ....... ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 29, 2009 4:56 pm 
Neconectat
User

Nici eu nu am nimic impotriva daca se pun manele pe sistemul meu.atata timp cat sistemul scoate bani nu conteaza ce gen muzical este redat in boxe.poate sa fie si opereta. :D
Doar de aceea am facut investitie in acel sistem sa si produca.

Apropo de aceea nunta sunt de acord cu ceilalti cam multe scule pentru acel eveniment.mult echipament de transportat si conectat.
Oricum pentru atatea scule trebuie si un pret piperat.

Si apropo de uni lautari cu cerinte de sisteme enorme la unele evenimente care nu au nevoie de un camion de echipamente.Taicamiu a fost solist de muzica populara si avea niste prieteni romi saxafonisti care ii spuneau ""ma noi nu cantam bine dar cantam tare"" asa si acestia probabil.
Daca nu canta bine macar sa se auda tare. :D

Lasati baieti ca legalizeaza nenea Base drogurile usoare si prostitutia.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 29, 2009 7:42 pm 
Neconectat
User

Dj Fritz scrie:
Lasati baieti ca legalizeaza nenea Base drogurile usoare si prostitutia.

mai bine ar scoate taxa de prima inmatriculare :roll:

Sus

Subiectul mesajului: sal.
MesajScris: Mar Sep 29, 2009 8:10 pm 
Neconectat
User

stiu ca au fost cam multe boxe dar ...s-a meritat
referitor la cine nu vrea sa mearga cu sonorizarea la manelisti.....ganditi-va asa: la fiecare sonorizare sa iti iei numai 100 eu.sa ai 2 pe saptamana, inseamna 800 de eu pe luna.hai sa nu fie 8 si sa fie 5-600 euro pe luna.PAI DACA IMI SPUI CA FACE UNU CU CALCULATORUL atatia bani in fiecare luna eu ii mananc .....fiecare potentiometru.
referitor la putere....daca ai multa,nu trebuie sa canti la maxim.probabil unii isi ascund defectele....dar nu toata lumea e perfecta.cine spune asta,sa puna mana pe un microfon sa cante ceva fara efact si dupa aia sa vina sa ne scrie si noua ce parere are de ce aude.
referitor la "EP2500 IN PUNTE LA 4 OHMI?" le folosesc de 2 ani cel putin,in punte pe 4 ohmi si nu a crapat nici unu.DAR nici ledurile rosii nu se aprind.SE INCALZESC DAR ASTA NU E O PROBLEMA MARE. am sa postez si niste sonorizari mari din punctul meu de vedere.
referitor la droguri....lasati-le in colo ca numai probleme aduc.de la vanzare la consum.banul trebuie lucrat.
cine are ceva cu maneau sau cu manelistii... mergeti si cu ei ca vin banii.si a doua zi ai uitat ca ai ascultat manele dar buzunarul multumeste.multumesc la toata lumea pt commenturi si pentru aprecieri si deprecieri.
si un sfat: IUBITI MUZICA CARE VA ADUCE BANUL :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 29, 2009 9:22 pm 
Neconectat
User

sambata asta am fost la nunta unui prieten.invitat sa cate a fost ''generalul'' si ducu caraneant(foarte apreciati in zona de vest).tariful trupei a fost de 3500 euro pt care canta doar la sala.m-a mirat pretul,dar si totodata m-am asteptat la kilograme de dynacord avand in vedere ca au fost 350 invitati.cand ce sa vezi baietii au avut un dynacord pm1000,2 fr dynacord 15-3 si 2 monitoare tot dynacord dar pe 12''.a sunat super ok rar ajungeau sa se aprinda un led galben iar muzica se auzea destul de tare pt o nunta.

Sus

Subiectul mesajului: Re: sal.
MesajScris: Mar Sep 29, 2009 10:07 pm 
djcretzu scrie:
ganditi-va asa: la fiecare sonorizare sa iti iei numai 100 eu.sa ai 2 pe saptamana, inseamna 800 de eu pe luna.hai sa nu fie 8 si sa fie 5-600 euro pe luna.PAI DACA IMI SPUI CA FACE UNU CU CALCULATORUL atatia bani in fiecare luna eu ii mananc .....fiecare potentiometru.

Sa stii ca sunt oameni ce fac si 350 e la o nunta, sunt care fac si 500 Euro la o nunta, asta cu maxim 4 fullrange-uri.

Daca tu mergi pe 100 e cu toate boxele alea, scuza-ma, dar esti prost.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 29, 2009 11:08 pm 
Neconectat
User

nicupop1980 aici te cotrazic probabil cei care merg pt 300 e ,500 e sunt cunoscuti si isi permit sa ceara pretul acela dar el probabil este nou pe piata si isi permite sa mearga sub pretul pietei ca sa`si faca clientiela si dupa aia normal ca o sa`si ceara si el pretul lui,si decat sa stea omu acasa mai bine merge si pt 100 e daca nu are nimk pe data respectiva

Sus

Subiectul mesajului: Re: sal.
MesajScris: Mie Sep 30, 2009 7:35 am 
Neconectat
User

nicupop1980 scrie:
dar esti prost.

Limbajul .........
Referitor la ce o zis Patzocu, ii dau dreptate.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului: sal
MesajScris: Mie Sep 30, 2009 10:08 am 
Neconectat
User

nicupop1980 1--invata sa vb civilizat
2--am spus ca daca te duci macar cu 100 de euro
daca nu sti sa citesti sau nu intelegi ce inseamna anumite cuvinte intreaba, ca nu nici o suparare sa repetam pt anumiti oameni.
si mai o chestie ---nu merge nimeni cu un calculator cu atatea boxe. dar dupa cum am spus "nicupop1980"iara nu ai citit sau nu ai inteles ca a fost vorba de vre-o 5 trupe de muzica LIVE.
gata cu jignirile si pe scurt ...ce sa fac frate imi permit sa merg cu multe boxe.si paralel cu baietii astia care merg cu bani multi ..ce sa faci frate nu toti au norocul vostru(dar va doresc sa mergeti voi acasa cu banii cu care merg eu), si totusi nu sunt prost.cant muzica --printre care si manele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 30, 2009 10:10 am 
Neconectat
User

Adevarul e ca fiecare face ce vrea. Cu atata echipament eu nu m-as duce pt 100 de euro. Banii astia ii fac de pe intrare la party unde merg cu 2 sub-uri si 2 fr-uri. Pe langa asta mai am si alti dj pe care nu ii platesc, si am si protocol. Pe langa faptul ca ma distrez, fac si ceea ce imi place.
Eu daca m-am apucat de mixat inseamna ca asta imi place, si am alte oportunitati. Tu daca vrei sa lautaresti, problema ta. Eu ma refeream ca oricum la asa ceva nu as merge.
In weekend am de facut niste probe spre exemplu pt un concert rock, iar daca treaba e ok o sa am si concertul, sambata am un party si o nunta full option, si toate chestiile astea nu implica manele sau mai stiu eu ce.
Uite ca banii de care ziceai tu ca ii faci intr-o luna eu pot sa ii fac intr-un weekend. Cum si unde se duc banii nu are importanta.
Acum nici sa nu se inteleaga gresit, dar nu in fiecare weekend este asa. Se mai intampla sa nu am nimik si doar sa bag sculele in masina, fac un party si ies castig maxim 200 ron.
Anul asta am lucrat zi de zi maxim 4 luni, restul tot am facut din sonorizari. De multe ori am fost chemat doar ca dj.

Nicupop1980, nu e frumos sa vb asa. si patzocu nu prea iti dau dreptate. Daca esti incepator nu inseamna ca tre sa f**i piata. Daca sa zicem ai cultiva porumb, si esti la inceput... Poti sa il mai ieftin decat ceilalti producatori si tu sa nu scoti nici un profit?? Nu cred. Asa e si cu sonorizarile. Daca esti incepator, te tii de treaba si daca esti bun o sa ai si clienti, daca nu te lasi de meserie, altfel te cheama oamenii doar ca ai un pret foarte mic.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 30, 2009 10:42 am 
Neconectat
User

scarface scrie:
Nicupop1980, nu e frumos sa vb asa. si patzocu nu prea iti dau dreptate. Daca esti incepator nu inseamna ca tre sa f**i piata. Daca sa zicem ai cultiva porumb, si esti la inceput... Poti sa il mai ieftin decat ceilalti producatori si tu sa nu scoti nici un profit?? Nu cred. Asa e si cu sonorizarile. Daca esti incepator, te tii de treaba si daca esti bun o sa ai si clienti, daca nu te lasi de meserie, altfel te cheama oamenii doar ca ai un pret foarte mic.

Daca ai baga 20-30 mil in scule si ai avea 1 eveniment la 2-3 luni ti-ar placea? Asa fac toti la inceput, merg sub pretul pietii ca sa intre pe piata. Si cum sa iesi in pierdere daca te duci pe bani putini? Doar nu platesti tu ca sa te cheme lumea. Tu oricum iti iei niste bani acolo, cat de putini, dar stii ca sunt banii tai..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 30, 2009 10:43 am 
Neconectat
User

profit tot scoti, doar ca amortizezi investitiile intr-un timp mai lung

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului: sal
MesajScris: Mie Sep 30, 2009 10:50 am 
Neconectat
User

mai fratilor.aici nu vb de bani.vb de aparatura,vb de altceva dar nu cred ca trebuie sa vb de bani.eu am impresia ca vb niste limbi total diferite.cine a spus ca asta a fost o sonorizare de 100 eu. eu am dat un exemplu in care am spus" daca te duci si iei macar 100eu".De ce nu cititi atenti?
am inteles ca voi nu ati merge cu atatea scule.OK.
apropo... eu sunt plecat cu baietii mei cel putin 3 zile pe saptamana,pe timp de vara cantam 5-6 zile din 7. nu mai faceti comparatii in care un calculator castiga mai bine ca o formatie.sunt aberatii.de la postari de aparatura la evenimente,am ajuns la "cine castiga mai multi bani cu cat mai putine scule".
tura viitoare o sa postez de 2 ori mai multe boxe si statii sa vedem at despre ce se mai vorbeste atata.
chiar nu inteleg atatea discutii in legatura cu banii

haideti sa mai scriu inca o data ca la inceput. asa a fost cerinta din partea irilor---multe boxe si multa putere.

si chestia ca trebuie sa mergi la preturi mari ca asa e piata...scarface te contrazic.trebuie sa te descurci frate.ca nu concurenta iti da papa.
asa e ,ivestitia ti-o amortizezi in timip.dar depinde in cat timp.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2