scarface scrie:
Sincer Evil, eu unul fac ceva pe banii lor. Nu le-as inchiria nici un sistem pt nici un ban, chiar daca nu am nici o sonorizare, muzica aia nu o sustin si nici pe ei nu i-as ajuta sa supravietuiasca.
besini si iar besini. banii nu au miros, nu conteaza de unde vin (atat timp cat nu vin din vanzare de droguri).
surprinde-te-ar sau nu, ca sa traiasca unii canta manele, altii canta altceva. cine esti tu sa judeci?
eu am sonorizari la care nu pun nici o manea, dar am si la care pun 80% manele, imi fac treaba, dimineata strang mana omului care m-a contractat, imi iau banii si incep sa strang. tu de ce n-ai putea sa faci la fel? fii serios! sa nu mai vorbim de momentul cand tre sa sonorizezi o formatie, cand practic iti faci reglajele in prima jumate de ora apoi poti s-o si intinzi.
sa stii ca mai degraba esti tu insuti si scrii ce simti decat sa fii in trend si sa spui niste chestii pt ca asa e la moda!
PS: cu alte cuvinte cand refuzi vreun tovaras cantaret de manele sa-l trimit la mine, ca-i iau eu banii, pt sume peste 6-700 ron ma deplasez si-n alte orase!
PS: nu are importanta ce muzica :rasuna : din boxe atat timp cat ies bani si esti multumit
pana la urma , toti care ne-am facut cate un sistem mai mic sau mai mare(fiecare dupa posibilitati) cred ca l-am facut pentru a produce bani ori de cate ori avem ocazia
acum daca alte persoane si-au facut doar de dragul de a avea (sau din pasiune) sau poate a fost un moft al lor, e problema lor atunci