aici in partile mele,lumea e foarte needucata in ceea ce priveste sonorizarile.behringer,t-amp,the box is la putere.
multi dintre voi stiu vorba aceea...multi aud,putini pricep.aici poti merge la orice event cu orice fel de boxe,ca daca se aude tare lumea ii multumita.in timisoara banuiesc ca e mai educata lumea putin,fiind un oras mare cu mult mai multe persoane care se ocupa de sonorizari si oferte mai diversificate in preturi si scule.
daca vrei sa intri pe piata in sonorizari,recomand sa extinzi bugetul mai mult,sa cumperi scule de calitate,sa iei si ceva lumini de genul unor lasere,scannere,o masina de fum,sau ce e la moda in partile acelea.
cu greu poti sa te bagi intr-o piata saturata plina de sonorizatori cu sisteme naspa care canta pe 200,300 lei si mai au langa 2 boxe proaste o ciuperca si un stroboscop de 100 de watti
daca vrei cu adevarat sa iti faci un nume,nu iti lua scule ieftine,ca dupa aia sa le vinzi sa iti iei mai bune.ori te bagi pe piata ca un adevarat profi si ai clienti de asemenea...de calitate,pe bani mai multi,nu de aia care iti cer live-ul lui salam de 20 de minute,ori iti iei scule mai proaste si faci sonorizari ieftine,si iti faci renume ca lucri ieftin si vei avea doar clienti de calitate inferioara,inculti si care pe langa ca vor plati putin vor avea si pretentii de doamne feri
ontopic
eu ti-am zis de the-boxuri pentru ca le-am auzit si cunosc persoana ce le are.le are cam de 2 ani si pana acuma au tinut cu brio.asta nu inseamna ca nu pot cadea in orice moment,tinand cont cum au fost folosite.
daca poti mari bugetul consistent,poti lua legatura cu mircea sau dna pentru o recomandare de sistem de sunet bun,care sa fie fiabil,sa platesti doar materialele si manopera,nu si brandul unor boxe de talia marilor producatori.