Jucaria este a userului
COCO, mi l-a adus sa-i suplimentez cu cite o pereche de finali fiecare canal al amplif-ului,deoarece din fabrica, au mai lasat loc "liber".
La prima vedere ce pot sa zic, lucrat cit de cit ingrijit,
NU are Soft Start,ledurile de clip afiseaza OK, insa daca nu ai sarcina de 4 ohmi, nu e aprind(fara sarcina dat vol la blana, led-urile ramin stinse

)...
Traf mare,dar care se incalzeste destul de serios la testele ce i le-am facut eu,in 10 min chiar frigea(60-70 grade),masurat "la mina".
In rest ce pot sa zic, alimentare +/- 60Vcc Low Rail, si +/- 120Vcc Hi Rail, fiind un amp ClasaH in 2 Step, alimentare total independenta pt fiecare canal, ceea ce este laudabil, pt un amp la categoria lui de pret si performanta.
Poze:
T-Amp General
T-Amp Vcc Hi-Rail
T-Amp Vcc Lo-Rail
T-Amp U Out Ch1 Load
T-Amp U Out Ch1+Ch2 Load
Si o filmare din timpul testelor:
Mare dar asta e, cine vrea sa vada ce si cum, downlodeaza...
http://www.netdrive.ws/182001.htmlPentru diverse intrebari, fiind un amplif foarte POPULAR pe la noi, va stau la dispozitie!
O mar rugaminte..daca ai vreme sa raspunzi..
Numai ce am luat un Tamp2400 nou nout....si azi cand am pus boxele pe el....volumul la minim..winampu' pe pauza...si pe unul din canale...se aude...foarte incet, doar daca stai cu urechea langa difuzor..mai sesizabil in cel de inalte....un mic bazait...ca si cum ar trece curent prin dif...am inversa boxele..crezand ca au ceva difuzoarele...dar...doar canalul acela are un usor bazait....cam ce ar putea fi ? mersi