The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 23, 2025 12:25 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: heavyweight contest cine are amplif mai greu :))
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 12:46 am 
Neconectat
User

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 12:58 am 
nu am mai greu dar am mai performant chiar daca e mai usor cu 10-12Kg ca asta :D vorbesc de Crown macrotech 5002Vs :D :lol: :lol:

Nu arata rau la constructie Fidek`u asta dar....... tot chinezarie ramane :cry: + de asta puteau macar sa il faca stabil in 4 ohmi bridge daca tot au facut ditamai tank`ul :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 1:07 am 
Neconectat
User

Crown macrotech 5002Vs ( noobsound saliveaza si inghite in sec )
poi la 2 ohm cat ar putea scoate pe canal? 2 kw? bridge 4 ohm 4 kw? teoretic.
eu parca nu m-as risca sa folosesc o asa putere pe basi :oops: :oops:

intrebare adresata de un nepriceput in electronica, cunoscatorilor: chiar era nevoie de asemenea traff pentru puterea specificata in pdf si chiar de 28 finali per canal? 2x 1.2kw 8 ohm.

Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 1:14 am 
Neconectat
User

Si monstru asta nu merge 4 ohmi brodge???

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 1:23 am 
Neconectat
User

nu as vrea sa vad cum e asta dar ma multumesc cu un proline 3000 http://tinypic.com/view.php?pic=sdz504&s=4 http://tinypic.com/view.php?pic=30wwlg7&s=4 si asta iti rupe mainile:| dar face treaba...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 9:48 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

noobsound scrie:

intrebare adresata de un nepriceput in electronica, cunoscatorilor: chiar era nevoie de asemenea traff pentru puterea specificata in pdf si chiar de 28 finali per canal? 2x 1.2kw 8 ohm.

nu e obligatoriu, dar poate indica anumite chestii...

transformator f f mare => miez de proasta calitate ieftin, cu pierderi mari, si proprietati slabe. (a se compara trafurile toroidale de calitate Vs. cele facute de PETRA, la capitolul dimensiune Vs. Putere declarata) )

finali f multi ar putea insemna ca sunt unpic fake si doar la gramada au sanse sa reziste .

astea sunt presupunerile mele tinand cont de ce jucarele am mai vazut eu iesind din China.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 10:11 am 
Neconectat
User

http://www.us2sunrise.com/english/engli ... roidal.htm

de firma asta ii produs traffu.
pe finali scrie toshiba.. acuma cat de vero sunt aia nu stiu sa zic.

Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 11:26 am 
Neconectat
User

am desfacut de vre-un anu un outline, era un diavol in carcasa 2u, caramida din fier, trafu era aproape cat carcasa, si in rest numai componente, tot spatiu a fost folosit la maximum, nu aveai loc nici macar un ac sa mai adaugi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 11:45 am 
noobsound scrie:
http://www.us2sunrise.com/english/english/product/power/toroidal.htm

de firma asta ii produs traffu.
pe finali scrie toshiba.. acuma cat de vero sunt aia nu stiu sa zic.

Acu nu stiu ce sa zic dar pe site`ul ala cel mai mare traf e de diametru 180x145 inaltime 220V/50Hz 2000VA si are 20 kg :lol: :lol: Daca e mare nu e neaparat si bun :!: e posibil sa fie facut asa doar ca sa para masiv si sa asunda multe vicii ale fabricantului (ma refer la Amplif) :roll:

Oricum vorbim vorbe..... pana nu il masoara cineva nu are rost

P.S Daca il masurati , nu ma intereseaza puterea pt 20ms la 1khz :lol: ma intereseaza putere continua RMS pe timp indelungat intre 20Hz si 20 Khz

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 11:55 am 
Neconectat
User

in cazul unui test cu sinus va poate relata sharky ce sa intamplat cu un amplificator ecler xpa...
pana la urma amplificatoarele nu sunt nici generatoare de ton si nici facute sa se asculte sinusuri.
cred ca foarte putine amplificatoare ar rezista la puterea maxima pe un dummy load timp indelungat.

Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 12:23 pm 
noobsound scrie:
in cazul unui test cu sinus va poate relata sharky ce sa intamplat cu un amplificator ecler xpa...
pana la urma amplificatoarele nu sunt nici generatoare de ton si nici facute sa se asculte sinusuri.
cred ca foarte putine amplificatoare ar rezista la puterea maxima pe un dummy load timp indelungat.

Probabil asa este , dar depinde mult unde vei folosii ampliful , ce gen de muzica o sa mearga pe el si in ce gama de frecvente ! De ex. pe D&B , breakbeat si alte derivate ai semnal plin de sinusuri la frecvente joase . Acolo se vad amplifurile intradevar bine facute / dimensionate

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 12:27 pm 
Neconectat
User

la banii dati pe amplificatorul asta - toti cu ecler si crown ar trebui sa taca si le multumeasca chinezilor ca exista

eu unul, ca utilizator de fidek ma simt jignit cand mircea vine cu afirmatii de genul:
nexus3 scrie:
transformator f f mare => miez de proasta calitate ieftin, cu pierderi mari, si proprietati slabe. (a se compara trafurile toroidale de calitate Vs. cele facute de PETRA, la capitolul dimensiune Vs. Putere declarata) )

adica .... stii tu sigur ca trafu e prost ?
sau doar inceri sa induci in eroare publicul
de unde stii ca amplificatorul e facut in china ?
iti zic sigur ca nu scrie "made in china" pe el, iar la 17-18 mil - bate la cur orice ecler sau orice crown de aceeasi bani

pana la urma pe mine nu ma intereseaza ce traf are, unde-s facuti finalii, cat rezista pe sinusoidale, etc etc
daca eu bag mp3-uri furate de pe net care se aud ca un kkt - tot un kkt scot dupa ele chiar si cu behringer, t-amp, phonic, fidek, ecler sau crown

eu cand va vad cat de abstract ganditi - mi-e rusine sa zic ca sunt viitor inginer ca si voi
cum sa te lauzi tu Dr4g0n cu macrotech 5002Vs care ajunge la mia e euro, cu un amplif de 350-400 ?
ati mancat stricat ... ce dracu ?

finali fake ?
pai daca scot unul din fidek, il sparg si demonstrez ca-i orginal - cui i-l fac supozitor ?

eu zic sa o lasati mai moale cu afirmatiile astea ca unii se simt prost
adica acum ce .... nooby trebuie sa se simta fraierit ca are un tanc cu traf mare si prost, si cu un sac de finali fake ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 12:50 pm 
Neconectat
User

In primul rand vroiam sa va arat acest amplificator ridicol de mare cu un scop simplu de a va amuza ,lasa o parere sau face glume pe seama lui.

atata sa ma tina fideku asta cat ma tinut pana acuma tapco j2500 chinezarie eftina cu totul copiat si fake si naspa. prietenii stiu ca in cluj eu sonorizez cam toate partyurile drum&bass, goa , hard techno, brakecore, terrorcore, si constant sta tapco cu ledurile rosii.. sunt naspa chinezariile astea dar cu mixer yamaha made in china, hp15s+pad52 made in thailand, tapco made in china, stative si conectica made in china, omnitronic +2 boxe made in china, microfon stageline made in china, mi-am facut eu bani de subwoofere cu RCF, sateliti cu RCF + comp34, mi-am facut bani de mers al mare si multe alte disctractzii.
asa sper si pe viitor cu noul amplif + ce mai am sa fac bani pentru jucarii mai performante genul la amplificatoare ecler, crown , crest, sau labgruppen cu procesoare adevarate si mixere pe masura.
Nexus posibil sa te superi pe mine dar nu trebuie sa privesti amplificatoare gen T-amp, fidek, samson, peavey ca pe o concurentza.. , sunt amplificatoare dintr-o alta clasa de pretzuri.Clase eftine pe care utilizatorii de crown, ecler, dynacord nici macar nu le iau in seama.
chiar nu ar trebuii sa zici lucrurle astea negative despre un amplif daca nu esti sigur pe ceea ce zici doar pentru ca nu cumva un viitor client de dpa400t sa se orienteze spre un fidek de 20 de milioane.
as putea si eu sa spun unele lucruri urate la adresa unor produse comercializate de tine dar nu asta e scopul forumului sa murdarim imaginea cuiva sau a unor produse.

Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 1:34 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

eu nu inteleg de unde atata ura pe amplifurile astea ieftine.

aveam in jur de 20 mil de dat pe un amplif pe care vroiam sa pun 4 basi de 18".

rog pe cei care iau in ras fidek sa-mi arate un amplif de banii astia care sa-l considere ei superior. (cu traf mic si puternic, finali originali, protectii destepte si tot restul)

stiu ca nu exista, in concluzie pana apare asa ceva rog sa nu mai stricam bucuria omului care si-a luat si el o scula noua si a avut bunavointa sa puna poze pe forum. altadata nici pe alea n-o sa le puna si nu stiu daca asta e ideea.

Ultima oară modificat de Calin Bradatan pe Joi Feb 19, 2009 4:02 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 10, 2008 1:47 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nu este forba de ura, concurenta sau altceva

nu-mi prea convine cand un echipament este prezentat ca fiind mai bun decat este el in realitate.

ce ma mira pe mie:

la ECLER repede ai contestat puterile specificate, de ce nu vad acelasi comportament si aici?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2