Salutare !
Am un prieten care vrea sa inchirieze sculele lui mai vechi si anume o pereche de boxe Makie active pe 12 si un mixer yamaha, unei persoane pentru 2 zile la o cabana .
Persoana respectiva vrea doar sculele fara dj sau persoana care sa aibe grija de scule deci trebuie luate niste masuri de precautie pentru a nu ne trezi ca ne schimba difuzoarele din boxa sau amplificatorul cu altele la fel sau cu probleme ;
Am vazut pe forumuri pesoane care inchiriau scule de dj , deci banuiesc ca exista totusi niste norme de siguranta care se aplica :
L-a ce m-am gandit eu :
1. sa desfac fiecare boxa in parte si mixerul si sa ma apuc sa notez seriile , le fac poze si filmulete drep dovada, . facem proba la scule , predam sculele eventual daca se vrea pe o perioada mai mare prin notariat (daca se poate). la primire desfacem iar boxele , si verificam iarasi seriile (asta in cazul ca fiecare difuzor si amplificator sa aibe cate o serie unicat

) - sincer insa solutia aceasta este totusi grea .
2. sa gasim o modalitate sa sigilam boxele ca sa nu poata fi desfacute . Modalitate de sigilare : mergem la dedeman si facem noi comanda de juma de l de vopsea cu o nuanta mai aparte si picuram 2-3 picaturi peste suruburi in asa fel incat sa se cunoasca daca s-a incercat s-au s-a desfacut .
Asta ar fi o ideie,alceva sincer nustiu ce am putea face . E totusi un risc de asumat .
Astept o parerede la voi .