The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 1:24 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: manere din plastic
MesajScris: Lun Aug 21, 2006 1:21 am 
Neconectat
User

Tocmai am cumparat niste manere din plastic pentru boxe, dar imi este frica sa nu apara ceva probleme. Sa incerc sa va explic.

Manerele sunt modelul acela la care vine jos fundu... Deci partea aia care vine in interiorul boxei (fundul manerului) se desprinde de restul corpului (de partea care vine in afara, de care tii cu mana), care la ansamblare vine prins peste fundul manerului cu holzsuruburi, sper ca ati inteles :roll:

Deci manerul fiind alcatuit din 2 bucati, imi este frica sa nu vibreze la puteri mari. Ce ziceti? Ati folosit acest tip de manere? Vibreaza?
Sau sa pun ceva material textil acolo unde se imbina cele 2 bucati ale manerului, ca sa nu fie plastic pe plastic?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 21, 2006 7:55 am 
Neconectat
User

In principiu totul depinde daca e bine ranforsata incinta :D (am patit-o :lol: ),si daca odata ai prinsa bine manerul cu suruburi,nu prea are rost sa pui alte materiale intre acele plasticuri.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 22, 2006 12:30 pm 
Neconectat
User

incearca sa pui silicon si intre bucatile de plastic si intre incinta si bucati.Nu o sa ai probleme,eu asa am facut.Nu ca ar fi trepidat ca am pus silicon din prima nu am vrut sa ma risc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 23, 2006 2:22 am 
Neconectat
User

Oricum incinta vine mochetata asa ca nu are rost sa pun intre incinta si manere nimic.
Ca sa nu mai cumpar un tub de silicon doar pentru manere, ma gandesc sa pun niste material textil mai subtire intre bucatile de plastic ale manerului. Ce ziceti?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 29, 2006 12:46 pm 
Neconectat
User

Nu cred ca are rost sa pui material textil intre pentru ca apoi prin strangere se poate deforma plasticul si daca pui foarte subtire nu ajuta la nimic eu zic ca nu o sa vibreze. Eu pana acul la boxele pe care le-am facut am pus numa manere din plastic (dintr-o bucata) si nu am avut nici o problema.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 05, 2006 9:15 pm 
Neconectat
User

Eu am manere din alea si la mine nu se aude nici un zgomot de la ele si sunt prevazute cu doar 6 suruburi . Ma temeam si eu de asta cand le-am pus dar dupa aceeaa am observat ca m-am temut degeaza . Adevarul e ca pe langa spl-ul pe care il genereaza incinta chiar daca ar vrea sa vibreze tot nu cred ca s-ar auzi ceva din cauza manerelor .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 02, 2006 1:40 am 
Neconectat
User

Mai, referitor la silicon voi de care folositi la boxe pentru etansare (la difuzoare porturi de reflex, etc..). Ca sunt atatea tipuri pe piata... transparent, maro, alb, etc. Stiu ca fiecare este destinat pentru ceva anume dar nu stiu pentru ce...Ala maro cred ca e rezistent la apa.

Deci pentru boxe care ar fi bun?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 02, 2006 1:15 pm 
Neconectat
User

ce iti recomand eu si cu rezultate foarte bune este masticul gasesti la magazinele cu piese pentru masini

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2