The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 3:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Tutorial Conectare Si Setare Crossover Behringer CX3400
MesajScris: Joi Feb 10, 2011 9:50 pm 
Neconectat
User

Cu siguranta sper sa reprezinte un tutorial foarte bun pentru useri care doresc sa achizitioneze asa ceva si care nu sunt asa experimentati il al pune in functiune ... este doar o rugaminte in numele meu si poate si al multor useri de pe forum mai ales ca este un forum de informare si cunoastere in domeniul audio, si poate usor usor se creaza si o mica echipa sa zicem asa si poate si o noua sectiune pe forum (doar o simpla sugestie) in care diferite persoane posteaza tutoriale video cu diferite echipamente in care sa exemplifice in special conectarea si setarea acestora . sper sa iasa ceva si ce sa va mai zic spor la tutoriale video ..

Am sa pun eu primul un Tutorial Pentru Conectare Si Setare Crossover Behringer Cx3400 in limba romana .. mentionez ca tutorialul nu este video deoarece nu am o camera buna cu care sa fac un filmulet calitativ ,este un tutorial cu imagini care va explica cum sa conectezi un crossover la sistem si cum sa il setezi pe 2 CAI STEREO.

Daca am uitat sau am gresit ceva cei care il citesc si sunt mai experimentati ma pot corecta oricand nu este nici o suparare

LINK: http://www51.zippyshare.com/v/43619368/file.html

Ultima oară modificat de Ghetau.Giorgian pe Sâm Feb 12, 2011 4:44 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: SETARI BEHRINGER CX2310/BEHRINGER CX3400
MesajScris: Vin Feb 11, 2011 5:58 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

...

Ultima oară modificat de Iordache Ionut pe Dum Feb 13, 2011 1:28 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Tutorial Conectare Si Setare Crossover Behringer CX3400
MesajScris: Dum Feb 13, 2011 8:51 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Ai schimbat numele topicului in "Tutorial Conectare Si Setare Crossover Behringer CX3400"...
Ca sa nu mai bata cu ce am zis eu mai devreme...
Daca erai baiat intelegator te mutai si tu acolo si continuai discutia...

Uite aici la acest link http://www.behringer.com/EN/downloads/p ... 0_M_EN.pdf

Aici ai toate modalitatile de functionare stereo 2 cai, stereo 3 cai, mono 4 cai...

Dupa asta iti spune ca depinde de incinte si specificatiile lor cum il reglezi...
Apoi spune cum poti face masuratori sa ai nivel egal pe benzi si aliniere de faza daca mai niste scule in plus...
Cum ca conteaza si urechile tale ce zic...
Cum sa setezi nivelele de intrare si iesire...
Cum sa setezi frecventele...
Si multe alte detalii tehnice utile...
Vrei neaparat o traducere a manualului ?
Sunt 20 de pagini in care se spune tot din care nu tre sa citesti dacat 10...
Daca cereai detalii despre DCX2496 da... acolo lucrurile se complica si sunt useri care il au si puteau sa iti dea detalii.

Pozele si detaliile din manual sunt mai mult decat sugestive.

Ultima oară modificat de Iordache Ionut pe Dum Feb 13, 2011 1:30 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Tutorial Conectare Si Setare Crossover Behringer CX3400
MesajScris: Dum Feb 13, 2011 11:12 am 
Neconectat
User

daca citeai mai atent vedeai ca la sfarsitul postului era si linkul cu tutorialul facut in romana

il mai atasez odata ca sa vezi si tu

Daca am uitat sau am gresit ceva cei care il citesc ma pot corecta oricand

LINK: http://www51.zippyshare.com/v/43619368/file.html

si nu e nici o suparare faptul ca stresezi topicul aici :)) (glumesc) doar ca era asa o chestiept ca am vazut ca multa lume pe forum pune diferite intrebari legate de aceste crossovere de la behringer si un tutorial i-ar fi ajutat si eu nu aveam o camera performanta ca sa il fac ..

salut .

Fişiere ataşate:
Tutorial Conectare si Setare Crossover Behringer CX3400(2).rar [398.81 KiB]
Descărcat de 381 ori
Sus

MesajScris: Dum Feb 13, 2011 1:27 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Ok scuze nu m-am mai uitat la primul post...
Ar fi interesant ca atunci cand urmaresc un post care a ajuns la 6 pagini, sa citesc de fiecare data de la inceput postul nu ?
Ca poate s-a gandit nush care sa schimbe postul sau de la pagina 2...
Si in consecinta tot ce e scris dupa primul post nu are nici o noima...
Asadar si prin urmare o sa imi editez celelalte posturi, care raman aiurea acolo.

Sus

MesajScris: Mar Feb 22, 2011 11:58 pm 
Neconectat
User

Problema mea este ca ca eu am 2 sateliti , 2 suburi si un singur amplificator , sateliti sunt pe un canal iar basi pe celalalt cum le conectez? specific ca am ( un behringer cx3400 , un aplificator pyle pro PTA1400 , un mixer behringer xenyx 1832fx , 2 sateliti si 2 basi ) "tutorialul e facut pentru 2 amplificatoare" si in cazul acesta nu stiu sa il conectez
Imagine
Vazand imaginea de mai sus in modul ala vreau sa le conectez daca se poate cum ar trebui sa il setez away 2 stereo sau cum? si cum il setez cum trebuie apasate clipsurile?

Sus

MesajScris: Mie Feb 23, 2011 1:09 pm 
Neconectat
User

Cel mai bine sa mai cumpari un amplificator. Daca setezi pe un canal - high adica topurile / la celalalt canal basurile , nici nu sa ai imagine stereo. Nu s inca pt. ce fel de tip de sonorizari trebe..ai cva formatie?

Sus

MesajScris: Mie Feb 23, 2011 5:25 pm 
Neconectat
User

inca un amp nu am de unde inca dar daca ma poti ajuta cu un sfat cum sa le leg mersi mult . sonorizari cu dj pentru majorate , banchete chear si nunti am avut

Sus

MesajScris: Mie Feb 23, 2011 10:15 pm 
Neconectat
User

Alta solutie (fara amplificator) n-ai ! :(

Deci:Mixer : L side main: Crossover iesirea HIGH - SATELITI -> amplificatorul pe care folosesti in punte..(asa-i? )
R side main :Crossover iesirea LOW - BAS -> amplificatorul ..........................................pt. basi!

E ok si asa , dar la muzica "dj" - dance,house,techno,electro etc. ,oricum trebe sa ai imagine stereo L+R ! Fa un test acasa: asculta numai partea L sau R !ai un amplificator stereo?Sau sistem 2.1/5.1? In cazul tau, L = satelitii , R= basi . :roll: ..conteaza mult!

Sus

MesajScris: Mie Feb 23, 2011 10:39 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nu e obligatoriu sa mearga cu amplificatorul in punte

poate merge cu semnalul de subwoofer pe un canal si cu cel de sateliti pe celalalt canal

sistemul va fi mono dar va functiona.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Joi Feb 24, 2011 9:33 am 
Neconectat
User

Da..ai dreptate, e vorba de 1 amplificator , nu 2 !

Sus

MesajScris: Joi Feb 24, 2011 1:57 pm 
Neconectat
User

Si eu am aceeasi nedumerire(tot un singur amplif am)
Vreau sa iau semnal din pc si sa-l bag in crossover.Cum sa fac sa insumez ambele canale intr-unul mono?

Sus

MesajScris: Joi Feb 24, 2011 3:23 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

depinde de crossover. In majoritatea nu vei putea face insumare in felul asta

Va trebui sa faci din sursa de semnal (din soft)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Joi Feb 24, 2011 3:36 pm 
Neconectat
User

Si asta cum as putea sa o fac?
La setarile placii de sunet nu apare nimic.

Sus

MesajScris: Joi Feb 24, 2011 4:02 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mircea Bartic scrie:
depinde de crossover. In majoritatea nu vei putea face insumare in felul asta

Va trebui sa faci din sursa de semnal (din soft)

:roll: Care soft Mircea?
in winamp nu stiu de existenta acestei optiuni, in traktor nu este... deci?
O simpla solutie ar fi insumarea celor 2 canale printr-un cablu facut special, in care cele doua canale se insumeaza prin 2 rezistoare (sumator), si merge mai departe pana la intrarea in cros pe un canal si se folosesc cele 2 iesiri low si hi.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2