Adi Lazar scrie:
mai cad si avioane .... stii vorba
fiecare scula cu publicul ei si cu pretul ei
vreti avioane, va asteapta oferta celor de la Lab Gruppen
nu a spus nimeni de avioane, insa dai un ban pe un aparat, cat de putin, nu te astepti la performante extraordinare, insa macar stabil sa fie acel aparat.
De ex: ce mi-a pus capac. Prin 2002, cand a aparut pe piata DCX 2496, n-am mai stat pe ganduri, l-am si luat. Surpriza a fost ca dupa nici macar o luna de zile sa faca un fasait pe iesire, asta pana se incalzea. Dupa aproximativ o ora mergea perfect. Ajunsesem pe vremea aia sa merg la sonorizari chiar si cu 2 ore inainte ca sa aiba timp DCX-ul sa se incalzeasca. Sa nu mai povestesc de mixerele de la bery sau celalalt cross analogic care si-acum imi zace prin magazie trantit de toti peretii. La ala nu mai faceau contact potentiometrele, intrerupea cand ti-e lumea mai draga, le-am schimbat, apoi imi faceau probleme mufele de IN si OUT care erau niste rahaturi de chinezarii. In ultima faza i-am aplicat una-n figura si dus a fost. Am mai avut un DJX 1000 parca, asta prin 2000-2001 care, la fel intrerupea volumul daca miscai potentiometrele master, apoi au inceput sa faca figuri cele de pe canale, apoi reglajele LOW si HIGH si toate astea intr-un interval scurt de timp (maxim 2 ani)