The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 4:37 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: dotare club copalau
MesajScris: Lun Apr 25, 2011 2:46 pm 
Neconectat
User

w

Ultima oară modificat de Carpen Andrei pe Joi Apr 23, 2015 5:55 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: dotare club copalau
MesajScris: Lun Apr 25, 2011 6:13 pm 
Neconectat
User

Imi place mixeru :twisted: in rest e bine . :lol: Felicitari

Sus

MesajScris: Mar Apr 26, 2011 10:14 am 
Neconectat
User

live-uri de manele in club.....? nasoala treaba,ne intoxica astia cu manele peste tot

Sus

MesajScris: Mar Apr 26, 2011 11:38 am 
Neconectat
User

au fost 4 live-uri dar manele au fost destule si nu am mai suportat live. mixerul este exact ceea ce am nevoie, nu am nevoie de mai mult . am un canal cu reglaj inalte ,bass,gain si volum pt microfon, un canal pt muzica este balansat dreapta satelitii si stanga bass-ul + master si mai este un canal liber. dc as avea nevoie de mai mult ? (sunt 2 microfoane fara fir puse pe primul canal)
Aseara avand in vedere ca in prima zi a fost un super show au fost mai multe persoane :lol: si a iesit un show mai mare.Is curios cata lume mai vine si in seara asta.
Pacat ca am un patron cam naspa ,tot timpu nu e multumit de cata lume vine chiar daca nu mai are efectiv loc unde sa ii bage.De la 5 lei intrarea a vrut sa puna 10 dar noroc ca eram pe acolo si nu l-am lasat ca nu mai intra nici ............. .Este un club destul de mare la 10 km ,mai exact de 3 ori mai mare decat asta si nu ar mai fi intrat nimeni aici unde sunt eu.

Sus

MesajScris: Mie Mai 11, 2011 8:26 am 
Neconectat
User

Nu vreau sa fiu carcotas, dar ai cam multe "improvizatii" pe acolo ...
-in loc de jucaria aia de mixer poti incearca (o solutie "low budget") macar un controller MIDI (gen Behringer BCD2000) va schimba "culoarea sunetului"
-intereseant EQ-ul folosit pe post de cross-over (ingeniozitatea romanului... :D ) ...totusi ar prinde bine un cross-over oricat de ieftin ar fi el.

...in total nu cred ca te-ar costa mai mult de 500 lei (daca e aparatura ta, cred ca incasezi banii astia intr-o seara... nu?)

MORALA fabulei: CEVA e mai bun decat NIMIC ;)

Sus

MesajScris: Dum Mai 15, 2011 7:16 pm 
Neconectat
User

mixerul e ok si nu cred ca o sa il schimb prea curand ,nu am nici un bazait ,probleme cu potentiometre. eq-ul avea un filtru bass montat in spate de la vasile .
Acum s-a schimbat putin amplificarea ,t-amp 1050 si dsp t-amp :D + ma600. Asta la mine la sistem.La disco aia a ramas basul pus pe un ipa 400 deci 400w;)) + 2 sateliti cu dif de 18'' si tuwiter JBN care suna sincer ff bine.Facute in bateie de joc mai mult pentru ca asa se obisnuieste ,3 lemne cutia ,2 condensatoare filtre si gata treaba.

Sus

MesajScris: Joi Mai 19, 2011 6:09 pm 
Neconectat
User

Carpen Andrei scrie:
3 lemne cutia ,2 condensatoare filtre si gata treaba.

ce mai? ...un sistem demn de laude :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: Joi Mai 19, 2011 7:30 pm 
Neconectat
User

daca ai auzi sistemul cat de fain se aude nu ai crede ca din chestii e facut.Pana acum nu am mai auzit dif de 18'' pe medii si tuwitere JBN. acum sincer vorbind ,la cum a fost facut sistemul se aude fff bine.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2