The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 10:10 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 11, 2006 10:58 pm 
Neconectat
User

Ala de 1.2kw sa aibe 2 x 60 ca din ala vor fii alimentate 4 ipa400 (numai medii-inalte) inca o data iti multumesc mult de ajutor :wink: intereseaza-te de trafuri si spune-mi si tinem legatura ....te contactez eu cand am nevoie de ele ...eventual cu 1-2 saptamani inainte sa aibe meseriasul timp de lucru:)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 12, 2006 12:28 am 
Neconectat
User

si inca ceva pt 4 ipa 400 cred ca ar trebui tot 2,5 kw...
in ceea ce priveste caliuatea nu e nici o diferentza cel putin nu e sesizabila toata chestia e ca intra cu 50-100 g mai multa sarma eu unul folosesc un traf de 2,5 pt ipa 800 stereo asta inseamna 1600w si se comporta destul de bine nu se incalzeste nu da semne de oboseala sa scada tensiunea sau mai stiu eu ce ar mai putea aparea, acum ce sati zic... trafurile ar trebui sa fie k.. numai ca vor bazai oleak oricum bazaitul e insesizabil e acoperit de colere. caliatatea sunetului e data si de calitatea kiturilor si a comp folosite... tre sa tinem cont si de faptul ca sunt facute manual si piesele folosite in mare parte sunt chinezareturi... conzi si mmulte altele caliatate inferioara

ps pt ipa 400 cred ca tot asai mai bine cu 2 trafuri decat unul singur si facute 2 amplific stereo ipa 400 si cu ce mai doreai u 2 amlific tot stereo ipa 800 sa tii cont de fgaptul ca acei 1600w sunt pe 8 ohmi batuti in cuie
nu pe 4

si inca ceva finalii de unde ii cumperi?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 12, 2006 11:33 am 
Neconectat
User

Salut,poi nici nu am de gand sa il folosesc pe 4oameni :) il voi pune pe 8 si nu cred ca ar avea rost sa fac inca unu de 2.5kw pt medii inalte ca nu e consum mare ....nu manca bass-ul curentul....nu cred ca are nimik daca bazaie traful ai dreptate sunetul va fii acoperit de coolere si nu va fii pt casa ...deci cand va merge nu va merge sub 1000-1500w minim...ca nu l-e fac pt casa, deci sunetul trafului nu are absolut nimik:)acum nici sa bazaie ca nebunu acolo:D oricum daca ai la cine sa faci asa ceva e bine:) mai scap si eu de o cheltuiala in plus , in legatura cu trafu' de 1.2 ma mai gandesc si iti zic eu cum facem:) tu intereseaza-te pana atunci daca iti poate face 3 trafuri de 2.5kw , ca marime ar fi de preferat sa fie identice(miezul)
P.S. => sandu_alex_999 dai add in mess si mai vb acolo :) :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ora este UTC + 2