The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 11:43 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ajutatima va rog mult!!!!!!!
MesajScris: Vin Iul 22, 2011 9:33 pm 
Neconectat
User

salutare lume.am o nelamurie :am 4 dif de bass de 12" 2 de 10" 2 tytere si 2 medi de 10 cm din care toate sunt la 4 omi numai medile sunt la 8 omi cum le pot lega la amplificatorul sony ta-f550es ?mentionez ca incintele sunt facute doar trebuie conectate difuzoarele pe ele ......va multumesc anticipat daca mati putea indruma spre un sunet bun...eu acum leam pus in paralel si se cam incing finali la statie destul te tare sa zic cred ca ajung undeva la 70 de grade poate mai bn :cry: revin cu orice intrebare pusa de dumneavoastra imediat!!!!!!!

Sus

Subiectul mesajului: Re: ajutatima va rog mult!!!!!!!
MesajScris: Sâm Iul 23, 2011 6:42 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

iuliusflorian scrie:
salutare lume???.am o nelamurie :am 4 dif de bass de 12" 2 de 10" 2 tytere si 2 medi de 10 cm din care toate sunt la 4 omi numai medile sunt la 8 omi cum le pot lega la amplificatorul sony ta-f550es ?mentionez ca incintele sunt facute doar trebuie conectate difuzoarele pe ele ......va multumesc anticipat daca mati putea indruma spre un sunet bun...eu acum leam pus in paralel si se cam incing finali la statie destul te tare sa zic cred ca ajung undeva ???la 70 de grade poate mai bn :cry: revin cu orice intrebare pusa de dumneavoastra imediat!!!!!!!

Te rog sa folosesti corect limba romana scrisa , din respect pentru colegii de forum .
Limbajul de mess sau alte argouri folosite de analfabeti nu au ce cauta pe acest forum si te invit ca pe viitor sa iti remediezi modul de exprimare , deoarece in cel mai fericit caz nu vei primi raspunsuri la problemele ridicate de tine sau daca insisti in eroare impotriva ta se vor lua masuri administrative , moderatorii acestui forum neacceptand , netolerand si neincurajand asemenea comportament lipsit de respect fata de limba romana si colegii de forum .
Multumesc pentru intelegere !

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Sâm Iul 23, 2011 8:15 am 
Neconectat
User

deci...daca ai fii fost atent la orele de fizica din clasa a 7-a ai fii invatat urmatoarea formula:

Gruparea rezistoarelor in paralel: 1/R=1/r1+1/r2+...1/rn. unde R=rezistenta totala a gruparii.

deci daca grupezi doua difuri de 4 ohm in paralel va rezulta: 1/R= 1/4+1/4 => 1/R=2/4 =>2R=4 => R=2. Asa poti calcula rezistanta gruparii difuzoarelor tale,ca eu nu am inteles exact ce ai grupat acolo.

De asemenea,tot in clasa a 7-a,ai facut is gruparea in serie care are formula R=r1+r2+...rn

Bafta :wink:

Sus

MesajScris: Joi Iul 28, 2011 10:41 am 
Neconectat
User

Trebuia redenumit topicul. "Ajutati-ma sa invat gramatica limbii romane!" :roll:
Se duce de rapa tara asta... de tot... :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2