Suciu Sorin scrie:
multumesc mult de informatie si aveti dreptate condensatorul are valoarea specificata de dvs..aseara am avut un botez si le-am folosit fara acel condensator pe care l-am scos de pe placa fiind duminica nu am avut de unde cumpara sa-l inlocuiesc ce am observat e ca boxa in care condensatorul e lipsa are unele intreruperi de sunet pe driver la nivel mic de amplificare..nu e statia am schimbat iesirile intre ele si boxa buna suna ok..sa fie driverul?(parca si inaltele suna mai incet pe boxa respectiva)...stima
Difuzoarele de inalte ori merg , ori nu merg , in tehnica nu exista minuni......verifica aici
viewtopic.php?f=100&t=12225Daca cumva ai un contact prost , o mufa sau un cablu defect , o lipitura rece la cabluri sau filtru esti singurul care poti constata asta.......mai exista posibilitatea ca difuzorul de inalte sa fi fost rebobinat , si atunci iti recomand sa achizitionezi un recone kit cat mai repede ( membrana de rezerva originala exista ca piesa de schimb ) in asa fel incat difuzorul va fi ca nou , dar pentru asta va trebui sa fotografiezi membrana care este acum pe difuzorul de inalte ( calota ) si o poza cu filtrul pe partea cu piese si pe partea cu lipiturile ( care crezi iti creaza probleme ) pentru a ne putea pronunta care este solutia optima ......
Sper ca ai inteles la ce ma refer .
Mult succes si auditii placute !