The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 3:55 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: problema mixer mackie
MesajScris: Mie Sep 28, 2011 4:16 pm 
Neconectat
User

mi-am cumparat un mixer mackie 8 fx pt mici distractii acasa....am observat ca vu-metrele nu se aprind cand ascult muzica cum eram eu obisnuit la xenix-ul meu 1204 fx ci numai cand il sting si il aprind .....ceva nu este in regula....muzica din calculator ajunge in mixer prin intermediul unei placi externe audio 2 dj...facui proba si cu microfonul tot nu se aprind ledurile....mixerul imi venii azi de pe thoman deci este nou....DE CE NU SE APRIND LEDURILE..?are o problema mixerul....?

Sus

Subiectul mesajului: Re: problema mixer mackie
MesajScris: Mie Sep 28, 2011 6:16 pm 
Neconectat
User

nu este nimeni mai priceput....?pe internet zicea ca vu-metreleimi indica semnalul stereo...este posibil sa nuam semnal stereo....sau nu am inteles eu bine.....

Sus

MesajScris: Joi Sep 29, 2011 2:22 am 
Neconectat
User

Chiar daca ai avea semnal Mono din cate stiu eu tot ar trebui sa ti se aprinda un rand de vu-metrele,verifica sa nu ai vreun buton de semnal catre casti activat pe canalul pe care dai semnal din laptop, daca nu este activat, inseamna k mixerul are o problema.

Sus

MesajScris: Joi Sep 29, 2011 10:22 am 
Neconectat
User

tot nu merg.......am mai observat iarasi ca nu mi se aprind nici butonaele pe care scrie <mute>desi ele functioneaza dar nu mi se aprind ledurile din dreptul lor...

Sus

MesajScris: Joi Sep 29, 2011 10:25 am 
Neconectat
User

bine ca am garantia de 3 ani.......

Sus

MesajScris: Joi Sep 29, 2011 10:47 am 
Neconectat
User

bagai ceva mai multa microfonie si abia mi se aprinsera cate doua leduri pe fiecare coloana.....

Sus

MesajScris: Joi Sep 29, 2011 7:02 pm 
Neconectat
User

a plecat in Germania la verificare,ca este cumparat de pe thoman...sensibilitatea ledurilor de pe vu-metre este slaba.....asa traduc eu....oricum am avut si behringer si nu am avut nici o problema cu ele.....si unde nu ma asteptam, acolo apar probleme.....oricum sunetul este mult mai bun si de altfel si procesorul e mai ok....cel putin e pe 32 de biti e ceva mai fin...

Sus

MesajScris: Mar Oct 11, 2011 8:10 pm 
Neconectat
User

surpriza,mixerul este ok....am fost la un prieten si la el merge tot perfect...semnal tras direct din laptop,eu cred ca si primul mixer af fost ok....tind sa cred ca placa mea externa audio 2 dj este problema......fac niste probe si revin sa vedem fara.....poate este de la calcurator....vedem imediat

Sus

Neconectat
User

facui proba si separat ....si tot nu merg....a si inca ceva prietenul asta al meu ma invata sa dau cu degetul pe mufa care este la celalalt capat al cablului de sunet care intra in mixer...la el cand dadea cu degetul pe mufa se miscau ledurile.....la mine acasa cand fac asta nu se misca.....CIUDAT.....aaa mai am de precizat ca in tripla in care intra mixerul mai intra si amplificatorul...si pe langa ele si unitatea de calculator si monitorul....oare nu o avea destula tensiune....?

Sus

Neconectat
User

o fi un bruiaj cumva....toate acestea sunt intr-un loc, adica pe biroul meu...

Sus

MesajScris: Joi Oct 13, 2011 10:35 am 
Neconectat
User

ai sa te convingi in momentul cand forzezi. cred ca functioneaza normal insa treb semnal mai mare pe intrare sa se aprinda vumetrul- Apasa butonul pfl(daca este) de pe intrarea in care este semnal. vezi aprinde sau nu vumetrul?pfl este semnalul de pe fiecare intrare in parte. la unele mixere se aprinde un singur rand de leduri cu pfl apasat. mai vezi sa nu ai un pfl de la o intrare fara semnal apasat.

Sus

MesajScris: Joi Oct 13, 2011 8:53 pm 
Neconectat
User

era o greseala de a mea.....:)) ce prostie am facut le-am si trimis un mixer aiurea...inapoi...ma miram eu sa de-a garantie 3 ani aiurea....pai tineam volumul de la amp.in blana....si volumul de la placa audio externa la minim(nu primea semnal indeajuns)....ascultand acaasa, ascultam la minim....nu mi-am dat seama, ca la behri am impresia ca mergea oricum....SE VEDE CA SUNT OLTEAN?

Sus

MesajScris: Joi Oct 13, 2011 9:53 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Este o eroare frecventă, nu trebuie să îți faci probleme.

Sus

MesajScris: Sâm Oct 15, 2011 8:38 am 
Neconectat
User

Foarte bine ai procedat cu puterea in blana. e foarte bine sa nu pleci cu distorsiuni de pe mixer. cand ai sa umpli mixerul cu microfoane si diverse scule de redare ai sa vezi ca vumetru lucreaza si nu o sa ai distors.Acum depinde si de calitatea celorlalte din lant. unde este zala slaba acolo cedeaza. bafta.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 

Ora este UTC + 2