The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 5:52 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 13 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: rog un moderator sa ia masuri
MesajScris: Mar Oct 18, 2011 1:39 pm 
Neconectat
User

Am aflat de curand ca un 'coleg" de pe forum vorbeste la adrese pe care cred ca nu le cunoaste.trimite mesaje pe privat cu cine e si cine nu e tepar.si mai bine ca se gandeste la siguranta oamenilor,aruncand cu noroi in oricine.

colegul....din cate am inteles este Ovidiu Gherasim.Acest bine.....VOITOR.....a trimis pe privat la cineva o frumoasa recomandare despre mine ,precum ca as fi un mare tepar.

il rog pe Ovidiu Gherasim sa spuna aici ce tepe i-am dat eu lui....si de unde si pana unde ma cuoaste el pe mine.

SI ROG UN MODERATOR....SA IA MASURI IMPOTRIVA MEA DACA AM DAT TEAPA SAU IMPOTRIVA LUI CA ESTE UN PAPAGAL

Sus

Subiectul mesajului: Re: rog un moderator sa ia masuri
MesajScris: Mie Oct 19, 2011 8:44 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

vrem un exemplu de mesaj privat ca si dovada inainte sa dam curs cererii

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mie Oct 19, 2011 10:39 am 
Neconectat
User

pai colegul respectiv ( Ovidiu Gherasim) i-a trimis un mesaj privat altcuiva,care cauta sa cumpere un amplificator.si i-a spus sa nu cumpere de la mine...PT CA SUNT TEPAR. Eu pot spune doar cui i s-a trimis privatul.

tipul asta nici macar nu stie cine sunt,nu a cumparat nimik de la mine,nu am cumparata nimik de la el,nu am auzit unul de altul.SI TOTUSI NE PERMITEM SA ARUNCAM CU RAHAT.
Consider ca este o nesimtire si o lipsa de respect comportamentul "colegului".SAU.....daca to a facut afirmatia...sa vina si cu dovezi....precum ca eu l-am "tepuit" pe el.Sau ce i-am facut

si nici macar nu are bunul simt sa intervina aici.cu toate ca a vazut subiectul deschis.

Sus

MesajScris: Mie Oct 19, 2011 10:48 am 
Crown CE 2000, pe care am vrut sa-l cumpar de la Gabriel iti spune ceva? Nici nu ma mai obosesc sa caut discutiile despre acel amplif, majoritatea stiu ca a fost o tzeapa GRASA. Pacat ca Gabriel e un baiat cu un extraordinar bun simt si nu a mai dorit sa continue certurile. Respectivul domn, fiind nou pe forum, ma vad obligat sa-l atentionez despre acel caz, pt ca trebuie avut grija cu indivizi ca tine. De fapt, nici nu stiu de ce te agiti atat, in locul tau as sta cu capul numai in pamant de rusine.
INCHEI DISCUTIA ASTA PT CA NU AJUNGE NICAIERI. Daca se considera o greseala ceea ce am facut, accept orice pedeapsa, mi-e egal.

Sus

MesajScris: Mie Oct 19, 2011 2:04 pm 
Neconectat
User

pai daca nu te-ai obosit sa aflii tot ce s-a intamplat cu acel amplif....ar trebui sa iti ceri scuze.i-am spus lui gabriel ca ampliful nu a fost de la mine.Si dupa ce ca am fost un intermediar....am mai si platit de la mine 100 euro,pt ca tipul care mi-a dat ampliful u a recunoscut absolut nimik.
deci daca eram eu vre-un tepar...nu ii mai dadeam absolut nici un leu.

Deci daca nu cunosti lucrurile asa cum sunt nu te apuca sa spui tu despre mine cum sunt eu

Sus

MesajScris: Mie Oct 19, 2011 2:57 pm 
Neconectat
User

Mai Lucian tocmai tu, sa intermediezi ceva de la o persoana cu probitate dubioasa! Nu parea stilul tau !!

Sus

MesajScris: Mie Oct 19, 2011 4:14 pm 
Neconectat
User

sa mai explic o data aici....un tip...m-a rugat sa il ajut sa isi vanda vre-o 7 bucati de crown ce2000 si 2 bucati ce1000.Daca cineva te roaga...il ajuti nu?
am dat cate unu,cate unu. si la fiecare care l-am dat am spus frumos....ïncearca-l si daca e totul ok tine-l.absoluit nici un amplificator nu a facut probleme.si cateva pot spune ca sunt vandute chiar pe acest forum.
Ultimul...a ajuns la cercel gabriel.din cate imi aduc bine aminte...el nu era in tara cand l-am trimis.
Ei.....cand l-am trimis.....m-a sunat dupa 2-3 zile sa imi spuna ca nu merge.ce anume nu merge? a spus ca merge ce merge,apoi face un brum pe un canal.DAR....a spus ca daca il loveste in lateral isi revine.M-am gandit ca poate fi ceva de pe la transport,sa fi dat cu el baietii de la curier.Dar toate discutiile au durat vre-o 3 saptamani.poate si mai bine.cand l-a dus la "reparat",leco a spus ca a fost umblat in el...dar cu ceva timp in urma.cam 1 an dupa cum arata in interior.
Intre timp eu am dat banii baiatului de la care era ampliful.Dupa ce leco a spus pretul pt reparatia amplifului....gabriel a spus sa il facem juma-juma.I-am spus si tipului de la care a plecat ampliful dar el a spus sec....frate eu am dat ampliful bun.Nu ma intereseaza absolut nimik.nu dau nici un ban.
SI GABRIEL A STIUT TOATA TREABA CARE AM SCRIS-O MAI SUS
si atunci.....pt ca sincer mi-a parut rau de gabriel,pt ca era numele meu in joc.....EU AM DAT DE LA MINE 100 EURO.fara sa imi fac eu nici un leu pt intermediere.....

si dupa toate chestiile astea.....se trezeste acum un .....ma abtin.....sa ma faca pe mine tepar.

FRATE ......MA FACI PE MINE TEPAR CAND ITI DAU TIE O TEAPA. eu pe tine te fac papagal.si daca pt asta imi voi lua bann....prea bine.daca pe acest forum a inceput sa se permita ca mai toti tipii astia cu suflet mare sa acuze fara sa stie mai nimic.....INSEAMNA CA NE CAM DUCEM IN JOS

Sus

MesajScris: Mie Oct 19, 2011 11:54 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Dacă așa s-au petrecut lucrurile, mie nu îmi pare că ai fi dat vreo țeapă cuiva.

Și eu am pățit niște chestii de genul acesta, în trecut, iar oamenii se uitau strâmb la mine, fără a le păsa că eu nu aveam nicio trebă.
Când vinzi lucrul altuia îți asumi riscuri.

Sus

MesajScris: Joi Oct 20, 2011 12:14 pm 
Neconectat
User

excat asa s-a intamplat.Si dupa toate tampenii astea.....vine cate un papagal sau un papa-lapte care se pune sa arunce cu ....ce arunca,sau cu ce vrea sa arunce,in numele si in imaginea mea,sau a altcuiva,doar ca asa a auzit el.Ar trebui sa ii fie rusine.
Si sa se ia masuri impotriva mea ca tepar sau a lui ca bine-voitor.

cred ca majoritatea de pe acest forum....stiu cate tepe am dat si stiu si cum am vorbit si cum m-am purtat cu mai toti colegii de pe forum.pe care.....ii am pe majoritatea in lista de mess.

Sus

MesajScris: Joi Oct 20, 2011 12:36 pm 
papagal esti tu băi papa-lapte, adevarul o sa iasa pana la urma la iveala: nu esti dacat un tzepar de duzina si vom continua cu injuriile pana cand te vei potoli sa mai faci pe istetzul.

Sus

MesajScris: Joi Oct 20, 2011 12:40 pm 
Neconectat
User

Am lucrat cu Lucian si pot sa garantez ca e serios si nu cauta sa traga tzepe.

Sus

MesajScris: Joi Oct 20, 2011 12:42 pm 
Iancu Gabriel scrie:
Am lucrat cu Lucian si pot sa garantez ca e serios si nu cauta sa traga tzepe.

ok, e un forum public deci fiecare e liber sa-si exprime parerea

Sus

MesajScris: Joi Oct 20, 2011 2:58 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cred ca s-au lamurit treburile

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 13 mesaje ] 

Ora este UTC + 2