The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 11:11 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: fonduri europene
MesajScris: Mar Noi 08, 2011 8:21 pm 
Neconectat
User

sa gandit cineva sa incere sa ia fonduri europene pentru o afacere?am in cap de un an de zile sa a caut fonduri sa construiesc un cinema la mine in oras.credeti ca e posibil sa pot lua fonduri europene pentru asta?

Sus

Subiectul mesajului: Re: fonduri europene
MesajScris: Mie Noi 09, 2011 5:11 am 
Neconectat
User

cuibari bogdan scrie:
sa gandit cineva sa incere sa ia fonduri europene pentru o afacere?am in cap de un an de zile sa a caut fonduri sa construiesc un cinema la mine in oras.credeti ca e posibil sa pot lua fonduri europene pentru asta?

Hmm, buna chestie, am un amic care a recurs la metoda asta, pe langa faptul ca a umblat vreo 3 ani si ceva ca de .. birocratia in romania este cum este, a trebuit sa investeasca el o mare parte din bani si abea acum dupa ce a investit mult i sa aprobat, te pune sa faci credit la banca cu banii aia tu iti incepi treaba si dupa ce se aproba iti dau ei bani si aiureli dastea ai de asteptat mult (asa a fost in cazul lui) o firma de bannere,imprimari profesionale si printari, dar stii vorba aia : Incercarea moarte nu are.

Sus

MesajScris: Mie Noi 09, 2011 8:35 am 
Neconectat
User

stiu sigur ca un cinema ar fi o afacere sigura.stiu ca acum vreo 10 ani era un cinema si se proiecta gorila joe si eraa plin cinemaul.dak as reusi sa iau niste fonduri ar iesi ceva frumos mai ales ca in oras la mine sunt mullti oameni mai in varsta si copii.un program bine facut cu desene animate si filme ar fi super.

Sus

MesajScris: Mie Noi 09, 2011 4:40 pm 
Neconectat
User

Afacerile cu cinema sunt mai complicate in ziua de azi.Cu o singra sala sau chiar mai multe dar un singur cinema,intr-un singur oras nu ai sanse.
Ideea e ca trebuie sa proiectezi ultimele aparitii,pt ca alfel se umple torentul de filme si scade mult numarul de potentiali clienti.
Plus de asta trebuie sa ai numar mare de bilete vandute ca sa scoti bani si din reclamele dinaintea filmului.
Costurile de difuzare sunt mari.

Sus

MesajScris: Mie Noi 09, 2011 7:18 pm 
Neconectat
User

nici eu nu cred ca va merge

de cand cu torenturile ..... nu am mai dat pe la cinema :roll:

Sus

MesajScris: Mie Noi 09, 2011 9:18 pm 
Neconectat
User

Eu am reinceput sa merg la cinema,de cand sa deschis cinema city in timisoara.In principiu merg la fime cu efecte speciale care sunt puse mai bine in valoare de ecranul mare.In rest pentru alte genuri de filme nu merg la cinema.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2