The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 9:12 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pareri amplif c audio gb 602
MesajScris: Mar Feb 28, 2012 8:28 pm 
Neconectat
User

Salut,vreau sa achizitionez un amplificator c-audio ga 602,ce parere aveti?sunt bune?c-audio stiu ca e marca buna..dar nu stiu cum se prezinta seria asta ga..,o sa pun niste poze cu el ca sa puteti sa imi dati niste sfaturi si niste pareri :)
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pareri amplif c audio gb 602
MesajScris: Mar Feb 28, 2012 10:58 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Pai depinde la ce pret il cumperi...........

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Mar Feb 28, 2012 11:36 pm 
Neconectat
User

pretul e bun zic eu, acum eu astept sa ziceti de amplif daca e de calitate sau nu...

Sus

MesajScris: Mie Feb 29, 2012 7:52 am 
Neconectat
User

Mocanu Mihai scrie:
pretul e bun zic eu, acum eu astept sa ziceti de amplif daca e de calitate sau nu...

pai de unde sti tu ca e bun pretul ?

spune eventual pretul si oameni o sa-ti spuna... da ca raport pret/calitate e bun ...sau stiu eu

Sus

MesajScris: Mie Feb 29, 2012 1:27 pm 
Neconectat
User

pretul e undeva in jur la 850 ron

Sus

MesajScris: Mie Feb 29, 2012 1:30 pm 
Neconectat
User

Puterea e a mea, am cumparat-o la sfatul unor colegi de pe forum de la un tip din arad de unde au luat si ei si au fost foarte multumiti. E o putere englezeasca de 2x380 in 8 ohm si 2x600 in 4 ohm.
Am folosit-o de 2 ori dar din motive personale nu ma mai pot ocupa de sonorizari si de aceea o vand. Omul m-a intrebat cum e in comparatie cu ep2500 dar eu am primit sfatul sa nu iau asa ceva si sa o iau asta.Acma spuneti si voi o parere.
Pretul e 850 ron.

Sus

MesajScris: Mie Feb 29, 2012 3:33 pm 
Neconectat
User

Cred ca pretul e mun,pe hartie e cam ca un ep2500,dar cred ca e mult peste

Sus

MesajScris: Joi Mar 01, 2012 10:51 am 
Neconectat
User

Alte pareri va rog ? Omul tot crede ca ep2500 e mai bun .

Sus

MesajScris: Joi Mar 01, 2012 12:09 pm 
Achim.Daniel scrie:
Alte pareri va rog ? Omul tot crede ca ep2500 e mai bun .

nu compari gunoiul ala de Behri cu asta, chiar daca pe hartie sunt asemanatoare, c-audio va debita o putere mult mai mare, plus ca va suna de 10 ori mai curat.

Sus

MesajScris: Joi Mar 01, 2012 12:19 pm 
Neconectat
User

Vorbim de amplificatoare din cu totul alta clasa de calitate.Bery nu poate fi comparat.Cine a ascultat vreodata amplificatoare mai serioase comparativ cu t.amp sau bery stiu ce vreu sa spun.
De multe ori amplificatoare cu 3-5 sute W in 4 ohm specificati dadeau clasa fara drept de apel la un bery de ex.

Sus

MesajScris: Joi Mar 01, 2012 3:28 pm 
Neconectat
User

Multumesc de opinii, asta era si parerea mea de aceea l-am ales cand l-am cumparat si nu am cumparat berry. Vand puterea ca nu mai pot sa ma ocup din cauza serviciului dar eu stiu ce scula am.

Sus

MesajScris: Joi Mar 01, 2012 11:41 pm 
Ce Ziceti De Amplificatorul Din Poza De Mai Jos . Imagine

Uploaded with ImageShack.us . Seamana Izbitor Cu C-Audio Gb 602 . Este Vechiul Crown Xls 602 A Care Se Fabrica Prin Anii 2000 - 2004 . Cu Alte Cuvinte C-Audio E Un Fel De Crown In Alta Cutie . Aici Il Gasiti : http://www.computersunlimited.com/crown ... 5_prd1.htm . Amplificatoarele C-Audio Se Comercializau In Acea Perioada De Renumitul Retailer De Electronice German Connrad Electronic . Am Prin Pod Cataloagele De La Connrad Electronic Ca Le Primeam Cadou Din Germania Sa-mi Spal Ochii .

Sus

MesajScris: Vin Mar 02, 2012 12:07 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

de-a lungul timpului, crown a folosit mai multi producatori pentru a-si completa oferta cu produse pentru piata entry level.

ultimul exemplu este Phonic cu al sau XP5000 care este exact XLS5000 de la Crown (pe cablaj inca a ramas printat "XP5000 Master PCB")

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Sâm Mar 03, 2012 9:28 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

C-Audio a fost cumparata in 1999 de catre grupul Harman pentru ca nu aveau in portofoliu o firma care sa produca un al tip de amplificatoare de putere , din gama ieftina semipro......
Primele amplificatoare din categoria semipro au fost vandute sub marca proprie C-Audio Gb , apoi sub marca Crown XLS .
Amplificatoarele din gama pro din seria Pulse a fost vanduta sub denumirea Pulse iar apoi Xs , pentru a se sterge definitiv toata istoria recenta a lui C-Audio........
Cele asamblate in Angila erau in carcasa 3U , iar cele asamblate in China erau in carcasa mai mica , 2U ( costuri mai mici de fabricatie , transport etc , dar cu o racire mai deficitara fata de proiectul original 3U ) .
Firma fost in mod voit falimentata de grupul Harman , pentru a nu se canibaliza intre ele C-Audio si Crown !
Pana la primul contract cu Harman ( la inceput au fost doar furnizori , apoi au fost cumparati .... ) C-Audio produceau amplificatoare de putere de buna calitate numai cu finali MOS , dupa intelegerea cu Harman au renuntat la acel tip de finali si au trecut la finali bipolari , mai ieftini si mai fiabili decat tipul de MOs pe care-l foloseau majoritatea producatorilor englezi .
In zilele noastre nu se mai produc deloc acel tip de MOS........se pare ca a fost o alegere inspirata a celor de Harman !
Oricum proiectul de baza Gb viewtopic.php?f=97&t=10041 este aproape neschimbat si destul de performant la seria XLS viewtopic.php?f=97&t=11872 , compromisul este facut doar la trafo retea care functioneaza instabil termic pe sarcini stereo de 2 si 4 ohmi sau bridged iar detectorul pentru limiter este calibrat doar pentru sarcini de 4 ohmi......
Per total , seria Gb este echivalenta cu Behringer EP1500 / EP2000 , daca le comparam in functionare pe 4 ohmi stereo .
Cu un foarte mic plus ( doar acustic , sunetul este mai muzical ) pentru C-Audio.......care dispare daca ne referim la alte tipuri de sarcina ( 8 ohmi stereo sau 2 ohmi stereo ) sau bridged , Behringer ramane lider in piata de profil !
Behringer este totusi un concurent redutabil la categoria low cost / entry level pentru majoritatea producatorilor adevarati de amplificatoare audio de mare putere , avand ca principal avantaj pretul deosebit de mic raportat la puterea reala pe care o ofera .
Cum este calitatea sunetului la acel pret minimal.........oricum nu trebuie sa ne mire .
Cat dai , atat face !

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Sâm Mar 03, 2012 7:49 pm 
Neconectat
User

da, ai dreptate,behringer concureaza cu c-audio asta,azi am primit ampliful,perfect functional, fara zgarieturi etc,doar cu o indoitura puternika la un colt in fata...asta cred ca a fost grija celor de la fan curier desi scria pe colet mare FRAGIL.....in fine ampliful lam indreptat si am trecut la teste fata de un ep 2500 nici o diferenta...plus ca ep mi se pare un pic mai puternik si cred ca are si o dinamica mai buna,poate asteptam eu prea mult de la ampliful asta..dar e slabut,nu prea are vlaga,cam asta e parerea mea fata de acest c-audio gb 602 pe doua fr de 400 watti se descurca binisor

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2