balan petrica scrie:
salut.nu vad legatura cu posturile si nici cu sfaturile de sarbatori............

Nu crezi ca este important timpul liber pe care il are fiecare la dispozitie ?
In aceasta perioada , prioritatile sunt cu totul altele ......gospodaria pe primul loc .
Pai de la cine vrei sfaturi ? De la necunoscatori ?
Ce sa faci cu ele ?
Daca primesti cateva sfaturi , ar trebui sa te pricepi la electronica .
Dar daca te pricepi la electronica , deja iti reparai singur amplificatorul ......este un nonsens .
Mai ales ca esti mult prea secretos , nu vrei sa ne spui ce model de amplificator este defect , cum se manifesta defectul , sa atasezi poze cu " vinovatul " , sa clarifici ce nivel de cunostiinte in electronica posezi , ce aparate de masura si control ai la indemana , ce experienta ai in domeniu, daca ai acces la componente electronice de origine garantata , daca exista un pret si un termen limita pentru reparatie etc .
Eu nu te voi intreba niciodata toate astea , nu este in interesul meu , ci al tau !
Sau crezi ca pe acest forum apelam la ghicit , la divinatie , la " vrajitoare " de genul Melissa si Vanesa pentru a afla ceea ce nu tu binevoiesti sa lamuresti ?
De la inceput ai gresit , incepand cu titlul subiectului........
Crezi ca aici esti pe Elforum ?
Aviz amatorilor pe viitor .
Consider discutia incheiata .......in ceea ce ma priveste .
Poate te vor ruga alti colegi de forum sa incerci sa iti repari amplificatorul , deoarece se pare ca nu doresti cu adevarat acest lucru .
Parerea mea .