The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 1:42 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Recomandare mixer
MesajScris: Lun Apr 23, 2012 7:32 am 
Allen&heat pa12 vs Makie cfx12
Pa12 l-am auzit pe muzica live(si nu suna rau)Am ascultat si makie cfx12 pe muzica din pc....

Sus

Subiectul mesajului: Re: Recomandare mixer
MesajScris: Lun Apr 23, 2012 8:22 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

personal, as alege pa12

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Vin Mai 04, 2012 7:43 pm 
De allen&heat zed12fx ce ziceti? se compara cu cele de mai sus?

Sus

MesajScris: Vin Mai 04, 2012 9:44 pm 
de departe A&H. Nu am auzit seria CFX insa am avut VLZ1604 care nu suna rau si destul de rezistent, insa seria PA de la AH e cu mult peste

Sus

MesajScris: Vin Mai 04, 2012 10:08 pm 
Pai am avut si eu 1402 vlz pro ,si am ascultat si cfx12 si suna mai bn +reglaje,efecte,eq parametric.

Sus

MesajScris: Vin Mai 04, 2012 10:27 pm 
Grigoriu_Raducu scrie:
Pai am avut si eu 1402 vlz pro ,si am ascultat si cfx12 si suna mai bn +reglaje,efecte,eq parametric.

seria PA are multe atuuri fata de makie, nu stau acu sa le analizez insa eu asta iti recomand, ia AH si nu vei regreta nici o secunda. Eu am PA12CP de 2 ani, in care a facut peste 80 de evenimente si nu are nici cea mai mica problema. Am si "vestitul" si mult laudatul powermate, un mixer de kkat, care nu se ridica la nivelul lui AH niciodata, poa sa zica tziganii ce vor, Dyna nu suna cum trebuie decat in banda 100 - 7;8000hz, la capetele benzii e kk. Cel mai bine ia datele de la ambele modele si analizeaza avantajele si dezavantajele celor doua modele in paralel. Ceva mai serios si de analizat ar fi modele de la Soundcraft, pe care le poti compara, mekie e o marca medie ca si cotatie, la acelasi nivel as clasa si Dyna-coardele. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Sâm Mai 05, 2012 5:16 am 
Neconectat
User

Tu ai auzit pa12 live(la mine) bine-nteles cu procesor langa. vezi poza 1 de aici si trage concluzii. pt pc suna bine orice mixer putin mai rasarit viewtopic.php?f=38&t=13410. Bafta la alegere IN POZA A&H PA12 si DYNACORD POWERMATE 3

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 4:45 pm 
Neconectat
User

dynacord

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 4:54 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Yamaha .

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 10:04 pm 
Neconectat
User

Pioneer .

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 10:05 pm 
Neconectat
User

soundcraft efx 8 sau 12,nu te vor dezamagi. merg si cu lautari si ca dj cu el,sunet curat,atat pe laptop si pe vocal.au ,,coaie''.am avut behringer 1832 fx,nu poti compara,mergeam cu gain 80%si era praf,nu se auzea vocea cum trebuie cand vorbeai. au atac f bun si pe OUT . :twisted:

Sus

MesajScris: Mar Noi 20, 2012 6:34 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Adam Alexandru scrie:
soundcraft efx 8 sau 12,nu te vor dezamagi. merg si cu lautari si ca dj cu el,sunet curat,atat pe laptop si pe vocal.au ,,coaie''.am avut behringer 1832 fx,nu poti compara,mergeam cu gain 80%si era praf,nu se auzea vocea cum trebuie cand vorbeai. au atac f bun si pe OUT . :twisted:

Crezi ca daca ai scris atatea cuvinte cineva iti va da dreptate ?
Nu inteleg de ce recomandati doar cele mai ieftine produse ale unor marci ( majoritatea OK ) , ele sunt perfect echivalente , deoarece asa au fost proiectate !
Cand vorbim de o alta clasa de pret , performantele se imbunatatesc .
Mult .
Va rog sa nu mai bateti campii cu produse low cost ...orice firma produce asa ceva .
Produsele low cost sunt doar pentru fraieri ...poti face mancare din carne stricata , dar nu o poti manca !
Dar toti se fac de ras in mod constient in comparatie cu produsele cap de serie ale aceleiasi firme !
Mai bine ati explica ce are nevoie un bun sunetist de la un mixer , pentru a rezolva orice situatie aparuta : doua medii parametrice pe canal , filtre subsonice cu reglajul frecventei de taiere , VUmetru indicator pe fiecare canal , un acces lejer si intuitiv la butoanele de reglaj si iluminarea backlite pentru comenzile principale , comutare pre/post pentru iesirea auxiliara ( monitorizare ) , mufa insert pe fiecare canal , componente , conectica si potentiometrii de calitate etc .

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Mar Noi 20, 2012 8:29 am 
Am de mult makie cfx12, si este un mixer destul de bun....insa este loc de mai bine!

Sus

MesajScris: Mie Noi 21, 2012 9:42 pm 
Neconectat
User

P Victor / hpavictor scrie:
Adam Alexandru scrie:

Crezi ca daca ai scris atatea cuvinte cineva iti va da dreptate ?
Nu inteleg de ce recomandati doar cele mai ieftine produse ale unor marci ( majoritatea OK ) , ele sunt perfect echivalente , deoarece asa au fost proiectate !
Cand vorbim de o alta clasa de pret , performantele se imbunatatesc .
Mult .
Va rog sa nu mai bateti campii cu produse low cost ...orice firma produce asa ceva .
Produsele low cost sunt doar pentru fraieri ...poti face mancare din carne stricata , dar nu o poti manca !
Dar toti se fac de ras in mod constient in comparatie cu produsele cap de serie ale aceleiasi firme !
Mai bine ati explica ce are nevoie un bun sunetist de la un mixer , pentru a rezolva orice situatie aparuta : doua medii parametrice pe canal , filtre subsonice cu reglajul frecventei de taiere , VUmetru indicator pe fiecare canal , un acces lejer si intuitiv la butoanele de reglaj si iluminarea backlite pentru comenzile principale , comutare pre/post pentru iesirea auxiliara ( monitorizare ) , mufa insert pe fiecare canal , componente , conectica si potentiometrii de calitate etc .
habar nu ai Victore,se pare ca nu ai vazut soundcraft efx 12.tot ce scrii mai sus are acest mixer.............hai sa o lasam balta...........ne faci fraieri pe toti.asa iti place

Sus

MesajScris: Joi Noi 22, 2012 12:01 am 
Neconectat
User

Hai totusi sa nu sarim calul , cu "conectica si potentiometrii de calitate " aici este intradevar o problema bine punctata de domnul P Victor / hpavictor , restul sunt optiuni care un sunetist adevarat trebuie sa le stie inainte de asi cumpara un mixer in functie de necesitati ca totusi si mixerele sunt de mai multe feluri pt. mai multe scopuri !

Conectica si potentiometrii de calitate sunt cel putin pt. mine (parere personala) cei mai importanti deoarece daca mergi la un eveniment si iti caraie potentiometri din senin te faci de tot rasul lumii sa nu mai vb. despre conectica care la multe serii de mixere low cost efectiv se desprind cand tie lumea mai draga sau nu fac contact etc. cat despre sunet fiecare il percepem intr-un mod mai diferit putin care este o chestiune discutabila !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2