The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 9:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Recomandare subwoofer
MesajScris: Vin Iul 13, 2012 2:58 pm 
Neconectat
User

Buna,
Momentan detin 2 top'uri EV ZX-5 si un subwoofer BR cu "stifturi" tech 6616, care este slabut pentru acele top'uri, deci ar trebui sau sa mai adaug un subwoofer, sau sa il inlocuiesc cu altul, mai puternic.
Daca ar fi sa i-l inlocuiesc cu altul mai puternic, ce difuzor si ce incinta mi-ati recomanda? de preferat ar fi ceva compact, deoarece boxele si subwoofer'ul le transport cu un wv golf, deci nu detin foarte mult spatiu.

De asemenea, am gasit pe site aceste 2 modele de subwoofere bass reflex:
http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... b18-1000hd
http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... =b15-800hd

in afara de putere, si de spl'ul maxim cu 1 db in plus la cel de 18", cu ce ar fi mai bun cel de 18 fata de cel de 15?
Din cele descrise pe site, cel de 15 ar trebui sa sune cel putin la fel de tare cat subwoofer'ul meu, cu "stifturi" tech 6616, de 18.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Recomandare subwoofer
MesajScris: Mar Iul 17, 2012 2:44 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

as recomanda o pereche de subwoofere de 15" pt tine

avem un model in stoc ideal pentru aplicatia ta

da-mi te rog un e-mail pe office@poweraudio.ro si am sa-ti trimit poze si specificatii pentru ele

difuzorul pe care il ai are specificatiile total mincinoase. Am testat o bucata de curiozitate.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Dum Sep 23, 2012 5:27 am 
Neconectat
User

1. [Daca a incercat cineva] Modelul B18-1000HD credeti ca intra pe usa din spate la un logan berlina? Au loc ambele boxe pe bancheta din spate?

2.Stiu ca nu e cel mai potrivit loc sa intreb asa ceva, dar totusi fac o incercare :) : Amplificatorul BT H-4000 ar fi ok pt subwooferii B18-1000HD? (Cam asta s-ar incadra in bugetul de care dispun). Daca aveti ceva recomandari in acest sens la un pret apropiat, sfaturile dvs ar fi binevenite.
Multumesc.

Sus

MesajScris: Dum Sep 23, 2012 10:46 am 
Neconectat
User

Andi B scrie:
1. [Daca a incercat cineva] Modelul B18-1000HD credeti ca intra pe usa din spate la un logan berlina? Au loc ambele boxe pe bancheta din spate?

2.Stiu ca nu e cel mai potrivit loc sa intreb asa ceva, dar totusi fac o incercare :) : Amplificatorul BT H-4000 ar fi ok pt subwooferii B18-1000HD? (Cam asta s-ar incadra in bugetul de care dispun). Daca aveti ceva recomandari in acest sens la un pret apropiat, sfaturile dvs ar fi binevenite.
Multumesc.

viewtopic.php?f=19&t=16063 daca totusi vrei un amplif mai de doamne ajuta :wink:

Sus

MesajScris: Dum Sep 23, 2012 11:06 am 
Neconectat

mai bine cumpara ceva SH de calitate

amplificatorul este CEL MAI IMPORTANT.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Sep 23, 2012 12:19 pm 
Neconectat
User

Multumesc mult pt raspunsuri. Cu siguranta acel Phonic este un amplificator bun, insa ultimul sh pe care l-am cumparat, am avut surpriza sa bubuie cand l-am bagat in priza. Si de atunci am o usoara retinere pt orice este sh. Stiu ca nu trebuie sa generalizez, insa dupa o asemenea intamplare parca as vrea sa ma orientez la ceva nou care sa aiba garantie. Din pacate momentan nu am gasit decat modelul mai sus amintit la banii de care as dispune, iar in ceea ce priveste firma respectiva am de asemenea foarte mari retineri. De aceea aveam nevoie de un sfat din partea oamneilor care au avut ocazia sa probeze acel model.

Ca sa nu mai deschid un alt subiect si cu scuzele de rigoare pt off-topic, mai am o intrebare: Exista in oferta dvs un horn care sa se potriveasca in locul unui pht 408? Vreau sa imbunatasesc pe viitor o pereche de boxe care sunt dotate cu un asemenea tweeter si am vazut ca aveti niste drivere foarte ok pe care as vrea sa le achizitionez.pe viitor (Selenium D220ti). Difuzoarele de bass-medii sunt E15-350N. Banuiesc ca ar fi o combinatie fericita.

Sus

MesajScris: Dum Sep 23, 2012 7:15 pm 
Neconectat

incearca sa masori daca iti intra acest horn http://poweraudio.ro/?p=productsMore&iPro ... me=hm-2525

ca si amplificator low cost , avem XP3000 si XP5000 in stoc
Daca vrei calitate maxima, avem ECLER DPA2000 pe care il poti pune in punte pe doi basi

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Lun Sep 24, 2012 3:48 pm 
Neconectat
User

Deocamdata nu am desfacut boxele, pt ca inca am nevoie de ele asa cum sunt. Dupa ce termin cu evenimentele pe care le mai am si ma apuc de modificari, o sa dau jos si pht-urile.
Dar din ce am vazut in specificatii, hornul crespectiv are 274/164. iar PHT 408 are 195/155. Imi pare cam mare diferenta.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2