The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 9:47 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: conectare crossower la mixer amplificat
MesajScris: Lun Sep 10, 2012 7:33 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

cruceanu alex scrie:
alex tu zici ca imi trebuie putere serioasa! desi eu cu mixeru aproape de maxim ( 400w ) imi da impresia ca nenoroceste BR dotat cu hp18w ,face membrana ca toti sfintii si se aude si spart (asta cred eu pentru ca nam fitru pasiv si nici activ pe suburi ) asa ca le las ceva mai usor , mii teama sa nu le prajesc .SI mai am o nelamurire : e vreo belea daca am bagat pe mixer satelitii in paralel si sub. la fel :D a naibii ca nu le dau de cap cum sa-i leg sa nu bag bass in sateliti ( am legat satelitii la A si A si suburile la B/B in iesirile de la mixer ...e ceva de rau ? ) tare m-as bucura daca imi vine un galatean in ajutor ( ma revansez cu o mare bere si un gratarel ) SI MII DE SCUZE TUTUROR , SPER SA NU DERANJEZ CU NESTIINTA MEA DE INCEPATOR

Efectele de care spui tu mai sus este din cauza ca iti distorsioneaza mixerul, adica ai depasit de muuult puterea maxima.
Pune mai incet pana se aude bine.
O sa vezi ca atunci cand vei pune putere mai mare, o sa poti da mult mai tare.

Sus

MesajScris: Lun Sep 10, 2012 10:07 am 
Neconectat
User

o sa incerc cu o putere mai mare momentan nu am de unde imprumuta una ..o sa revin cu rezultatele..multumesc mult de sfaturi

Sus

MesajScris: Lun Sep 10, 2012 11:00 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

cruceanu alex scrie:
o sa incerc cu o putere mai mare momentan nu am de unde imprumuta una ..o sa revin cu rezultatele..multumesc mult de sfaturi

Apropo, eu amplific HP-18W cu Ecler DT6800(2 in paralel pe canal), si parca ar mai cere putere mai mare(8 Ohm Stereo: 2x960 W RMS). :mrgreen:
Evident, il folosesc de vreo 4 ani iar semnalul este trecut prin Behringer CX-2310.

Sus

MesajScris: Lun Sep 10, 2012 12:11 pm 
Neconectat
User

ohohoooooo chiar imi doresc sa vad ce poate difuzorul asta....

Sus

MesajScris: Lun Sep 10, 2012 8:07 pm 
Neconectat
User

astazi am desFacut incintele si spre uimirea mea unul din difuri are fisuri pe conul din mijloc ..cat de important este asta? IAR PENTRU CEI CARE VOR SA CURETE BOXELE DATE CU INSONORIZANT AUTO VA EXPLIC PROCEDURA CARE ASTAZI MI-A OCUPAT TOATA ZIUA DAR A IESIT OK..

Sus

MesajScris: Lun Sep 10, 2012 8:56 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

pune o poza sa vedem fisurile

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Sep 10, 2012 9:38 pm 
Neconectat
User

poza fisuri

Fişiere ataşate:
IMG_0147.JPG
IMG_0147.JPG [ 137.17 KiB | Vizualizat de 1851 ori ]
Sus

MesajScris: Lun Sep 10, 2012 10:32 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Nu afecteaza cu absolut nimic, nu-ti face griji. Probabil la un moment dat a fost apasat dustcap-ul si a fost indreptat .

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Sep 10, 2012 10:48 pm 
Neconectat
User

multumesc f mult de raspuns mircea... problema e alta .. acest dif s-a oprit la un moment dat ieri si nu a vrut sa mai dea nici un semn pe nici un canal am gasit firu innauntru putin prajit jum. de centrimetru unde se leaga la dif. nu am avut cum sa-l probez azi dar ...nust daca nu cumva s-a cam dus.... o sa revin cu rezultatu cand vopsesc boxele cu poliuretanica si pun difurile iar pe carcasee

Sus

MesajScris: Sâm Sep 15, 2012 4:29 pm 
Neconectat
User

am aparut si cu rezulatatele...difuzorul merege era doar cablul prajittot cautand aceasta vopsea poliuretanica si ne-gasind-o am vopsit incintele cu vopsea normala dar data la pistolul pentru antifon...efectul acela cu stropi iese super ok doar ca ies picatelele putin mai mici, o sa pun cateva poze cu boxele zilele viitoare. Si o mica intrebare la tipul asta de incinta cati si care pereti trebuie acoperiti cu vata fono ?

Sus

MesajScris: Dum Sep 16, 2012 6:09 am 
Neconectat
User

Noiciodata nu ai sa ai rezultate bune daca nu pui cross si putere separata.De aceea bate difuzorul/ nu ai putere suficienta si nu controleaza cursa membranei.ai un sunet spart care nu imbunatateste ci din contra strica sunetul. fa o experienta. lasa numai satelitii fara basi si ai sa vezi ca ai un sunet mult mai placut, dar daca pui criss si putere se schimba sunetul in bine.

Sus

MesajScris: Dum Sep 16, 2012 2:01 pm 
Neconectat
User

aha incep cat de cat sa ma mai luminez si eu..momentan nu am posibilitatea de a lua o amplificare si un cross dar in viitor asta e primul lucru care o sa-l fac. Daca ma poate ajuta cineva cu un fel de crossover pentru winap (plugin )care sa ma ajute cat de cat sa setez pe L numai bass si pe R medii inalte , cu care sa imi fac treaba momentan la 2 mici cantari care le am....Iar la urmatoarea nunta etc sa investesc banutii intr-0
o sursa si crossover

Sus

MesajScris: Lun Sep 17, 2012 8:47 am 
Neconectat
User

cruceanu alex scrie:
aha incep cat de cat sa ma mai luminez si eu..momentan nu am posibilitatea de a lua o amplificare si un cross dar in viitor asta e primul lucru care o sa-l fac. Daca ma poate ajuta cineva cu un fel de crossover pentru winap (plugin )care sa ma ajute cat de cat sa setez pe L numai bass si pe R medii inalte , cu care sa imi fac treaba momentan la 2 mici cantari care le am....Iar la urmatoarea nunta etc sa investesc banutii intr-0
o sursa si crossover

e nasol asa,nu faci treaba .ai rabdare si pui 200 300 ron si cumperi un cx 3400 de la bery si te-ai realizat,gasesti second

Sus

MesajScris: Mar Sep 18, 2012 1:55 pm 
Neconectat
User

e aiurea dar sambata am o cantare mica si sincer vreau sa rezolv problema asta doar pentru sambata POATE MA AJUTA CINEVA CU UN PLUGIN GEN CROSSOVER PENTRU WINAP. va multumesc anticipat

Sus

MesajScris: Mie Sep 19, 2012 10:03 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

cruceanu alex scrie:
e aiurea dar sambata am o cantare mica si sincer vreau sa rezolv problema asta doar pentru sambata POATE MA AJUTA CINEVA CU UN PLUGIN GEN CROSSOVER PENTRU WINAP. va multumesc anticipat

Cauta pe site-ul winamp, EQ by nevi(de la vecinii nostri unguri)
Distractie placuta!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 42 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2