The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 10:31 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sfaturi microfoane ( AJutor urgent ) redenumit
MesajScris: Joi Sep 20, 2012 12:10 pm 
Neconectat
User

Vreau sa mai cumpar un mic. fara fir de la shure si nu stiu care este mai bun va rog frumos un sfat urgent. Multumesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: AJutor urgent
MesajScris: Joi Sep 20, 2012 1:01 pm 
Neconectat
User

SHURE BETA 58A Foarte util la un pret decent. sunt microfoanele cele mai mult folosite de la shure. transmiterea o alegi. cu cat mai scumpa cu atat mai buna. excelent ULX ATENTIE:sunt multe fake Prima data te uiti la capsula vezi cum e originalul in poze. dupa aceea neaparat xlr-ul de la riciver neaparat neutrik

Fişiere ataşate:
DSC00131.JPG
DSC00131.JPG [ 25.71 KiB | Vizualizat de 13764 ori ]
DSC00130.JPG
DSC00130.JPG [ 31.52 KiB | Vizualizat de 13765 ori ]
Sus

MesajScris: Joi Sep 20, 2012 2:02 pm 
Neconectat
User

pai hai sa iti zic ceva am unul la fel da se aude infundat il am din noiembrie anul trecut
si eu ma gandeam la un SM 58

Sus

MesajScris: Joi Sep 20, 2012 2:04 pm 
Neconectat
User

pic de forta nu mai are acum,lam luat din bucuresti de la un magazin nu vreau sa dau nume,dar oricum daca e cineva interesat de numele magazinului sa imi lase mesaj pe privat,nici macar 1an nu are mic de cand il am

Sus

MesajScris: Joi Sep 20, 2012 2:45 pm 
Neconectat
User

eu am un shure beta 58a si merge ca nou. dar atentie. este suta la suta original. am vazut in magazinele din bucuresti fake. am fost cu cineva sa cumpere si nu am gasit un singur shure original.( atentie la scrisul alb de pe capsula. ala este controlul de calitate) al tau are asa ceva?
SM suna mult mai infundat ca beta.nu are aceeas stralucire

Sus

MesajScris: Joi Sep 20, 2012 6:36 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Iti recomand cu toata caldura sa folosesti dintre microfoanele produse in prezent doar Beta87 , numai cu transmisie UHF .
Este cea mai performanta capsula de la Shure , si face cel mai putin microfonie datorita caracteristicilor capsulei...
Am mai avut rezultate foarte bune cu SM565 si SM58 , dar doar modelele vechi , asamblate in Mexic .
Cel mai bun ( pana acum ) era SM565 facut de Shure Brothers , made in New York , USA cumparat in 1986 de peste garla .
China produce altceva...

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Vin Sep 21, 2012 12:30 am 
Neconectat
User

Beta 58A a ramas doar numele de el . Toti ''fraierii '' s-au inghesuit sa-l cumpere ''ca vezi doamne e mai smecher''. Cine mai are primele modele de Beta 58 stie ca ,capsula e total diferita de ce e acum.
Iar decand cu ''laptopizarea '' sunetului la concerte ,putini percep ca defapt e o chinezarie mai scumpa.

Sus

MesajScris: Vin Sep 21, 2012 5:46 am 
Neconectat
User

Daca spui ca beta 58 a nu are capsula din imagine te contrazic. am primit unul din japonia acum 12 ani. identic,insa era microfon cu fir si a costat o gramada de bani. cum a avut capsula cele mexic? eu nu stiu ca shure beta 58A sa fi aratat altfel . sa nu vorbim de sm58 Am si acum shure sd 565. e mult mai slab ca beta . am posibilitatea sa pun unul langa altul. nici un solist nu prefera sd 565 .

Sus

MesajScris: Vin Sep 21, 2012 7:50 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

SM565 nu este tot aia cu gunoiul de 565SD fabricat in China ...SM565 facut de Shure Brothers are o prezenta deosebita pe voce de barbat , un sunet incredibil .
Din pacate nu mai am acele microfoane , as fi fotografiat capsulele ca sa inteleaga toata lumea care este diferenta .
Inainte ca Grupul Harman sa falimenteze toate firmele din portofoliul sau , Shure facea microfoane adevarate !

High
Audio

Sus

MesajScris: Vin Sep 21, 2012 1:22 pm 
Neconectat
User

sunt in ceata rau acum lasati un mesaj pe privat de unde sa iau un mic bun din bucuresti

Sus

MesajScris: Vin Sep 21, 2012 2:30 pm 
Neconectat
User

SENNHEISER Eu nu am vazut fake. suna bine eu am doua cu fir. suna ff aproapr de shure beta putin mai gras dar nu are aceeas prezenta. Eu am e945 sunt facute in germania. daca vrei fac fotografii,insa nu treb sa-ti fie frica. inca nu au aparut fake. vinde cineva pe forum cu riciver

Sus

MesajScris: Vin Sep 21, 2012 4:03 pm 
Neconectat
User

salutare ,holter tony fa niste poze sa vedem si noi , am si eu 3 e935 si 2 e945 tot din germania le am am si la vinzare ceva microfoane

Sus

Subiectul mesajului: Re: Sfaturi microfoane ( AJutor urgent ) redenumit
MesajScris: Vin Sep 21, 2012 5:26 pm 
Neconectat
User

nu vorbesc gratuit. eu in trupa folosesc un shure beta 58A cu riciver si doua sennheiser e945 cu fir Suna gras forta si fara microfonii.Luni pun poze cu capsulele de la sennheisere

Fişiere ataşate:
Fotografie0577.jpg
Fotografie0577.jpg [ 105.22 KiB | Vizualizat de 13543 ori ]
Sus

MesajScris: Sâm Sep 22, 2012 2:40 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Duta Viorel scrie:
sunt in ceata rau acum lasati un mesaj pe privat de unde sa iau un mic bun din București

P Victor / hpavictor scrie:
Iti recomand cu toata caldura sa folosesti dintre microfoanele produse in prezent doar Beta87 , numai cu transmisie UHF ...

Ce anume nu este clar ?

High
Audio

Sus

Subiectul mesajului: Re: Sfaturi microfoane ( AJutor urgent ) redenumit
MesajScris: Sâm Sep 22, 2012 7:59 pm 
Neconectat
User

shururile originale sm 58,beta58 beta 87 sm57 au urmatoarele caracteristici :

capsula are burete gri(nu negru)la cele cu fir nu are ce sa caute nici un abtipild pe capsula(beta 58),la beta 58 trebuie sa fie o stampila cu 2 caractere pe capsula , la sm si beta 87 se gasesc pe placuta de textolit din interior respectiv pe suportul condenserului.firele la beta care duc din capsula la mufa trebuie sa fie rosu/albastru,la sm cele de pe capsula si mufa verde galben.
forma capsulei la sm si beta este rotunda nu ovalizata.inelul de cauciucla beta este bleu nu albastru strident si este de calitate,scrisul este de calitate fata de fakeuri,mai difera si bucata strunjita din josul sitei de la capsula care la fakeuri este dreapta.
in ultimul rand diferenta majora este sunetul.la prima vedere un fake suna mai tare si mai pe inalte decat originalele insa incomparabil mai prost.
daca va intereseaza poze cautati pe google si o sa gasiti un text al ebay unde arat diferentele.
eu am avut in mana un beta 58 fake si nu are nici o legatura cu unul original.

alta treaba cu microfoanele:eu folosesc un ev767nd ,mai ieftin decat sm 58(din care am 2 buc)din simplul motiv ca mi se potriveste mai bine pe voce.deci nu e obligatoriu sa luati shure.sunt microfoane bune dar nu pt toata lumea.sennheisser intradevar suna foarte bine si nici eu nu am auzit de fakeuri de la ei pana acum.

atentie iar la beta 87.este un microfon foarte bun insa nu se preteaza pentru toata lumea.cunosc inafara de mine inca 2 persoane care nu au putut sa se obisnuiasca cu acest microfon.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2