Adam Alexandru scrie:
habar nu ai Victore,se pare ca nu ai vazut soundcraft efx 12.tot ce scrii mai sus are acest mixer.............hai sa o lasam balta...........ne faci fraieri pe toti.asa iti place
Nu are aproape nimic din ceea ce am scris eu mai sus...ramane totusi un mixer acceptabil .
Cred ca nu ai citit cu atentie ceea ce am scris mai sus , si nu ii fac fraieri chiar pe toti .
De fapt pe nimeni , acolo este vorba de recomandari personale . Dar poti interpreta cum doresti , eu am fost suficient de explicit .
Adica nu are filtru subsonic cu reglajul frecventei de taiere , nu are VUmetru indicator pe fiecare canal , in inghesuiala aia de butoane poti confunda usor un buton cu altul deoarece sunt destul de inghesuite in conditii de stress si lipsa unui iluminat acceptabil , comutarea pre/post independenta pentru fiecare canal este inexistenta , are corectia de ton doar pentru o singura medie parametrica ...
In opinia mea este totusi o varianta acceptabila .
Uite cum arata o bucatica dintr-un MIDAS ( mixer care este din alt film... ) , dar...sa o lasam balta .