cipsBV scrie:
Ca sa fiu foarte clar si sa inteleaga si ceilalti despre ce e vorba....topicul meu nu are nici o legatura cu tva-ul, atata timp cat mie nu-mi e greu sa gasesc o firma prin care sa fac o achizitie si ulterior sa-l recuperez...am inteles argumentele tale, mai ales la marfa pt care firma a platit deja tva-ul la intrarea in tara. Apoi voi va considerati si cred ca si sunteti profesionisti, deci nu vad necesitatea unor artificii de genul asta...a fi singur inseamna a nu mai fi altcineva...a fi singurul important deja inseamna cu totul altceva...iar la reteaua de distributie..tu mi-ai spus personal, ca de fapt nu prea sunteti interesati de lucrul asta, si ca anuntul respectiv e acolo "ca sa fie" ..si eu nu am inteles logica unor astfel de actiuni si mi se pare ca e gresita..si mi-am spus punctul de vedere. Nu cred ca lucrurile astea aduc un plus de credibilitate, dimpotriva....
Nu vreau sa fiu partinitor dar Poweraudio sunt cei mai tari.Asta este parerea mea si am sa si argumentez de ce:
1.Au cel mai mic pret la dif -uri si boxe
2.Mergi la orice magazin si ai sa vezi ca un FR de 300W in 8 ohm este minim 2500 ron.Si nu se aude mai tare sau mai bine ca unul facut de nexus.
3.nu iti zic la telefon -stiu eu ca cine-ca boxele vor fi vopsite cu vopsea poliuretanica si la livrare vin cu mocheta-ca sa ma apuce toti draci.
4.Pretul la distribuitorul din bucuresti -nu dau nume- este la fel sau chiar mai mic decat la ei.La rcf romania e un pret-bun zi eu-si la & Roll te iei cu mainile de par.Probabil ca la &roll este varianta poleita cu aur.
5.baietii de la poweraudio pun pasiune in cea ce fac si mai mult ne da o sansa ,noua pasionatilor de sunet care nu avem 10000 euro sa dam pe o boxa-nu ca nu am da ,dar .......
6.Raport pret calitate cel mai bun.
Eu sunt un client si nu am interes sa-i perii nici pe mircea si nici pe dani.
Doar am spus ce cred eu.