The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 12:04 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Neconcordante....
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 1:41 am 
Vreau doar sa remarc aparitia pe site a unor informatii care din diverse motive, corespund mai mult sau mai putin cu realitatea si care mie personal mi-au ridicat cateva semne de intrebare...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 10:45 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cum ar fi?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 2:29 pm 
Mesajul de intampinare....
Bine ati venit pe forumul Power Audio & nexus-acoustics - singurul forum de PROaudio din Romania<<..nu cred ca e singurul 8) si apoi un alt anunt pe nexus-acoustics...vizavi de reteaua de distribuitori care nu mai e de actualitate, rostul lui fiind acela...si te las pe tine sa completezi :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 2:42 pm 
Neconectat

1. te rog sa treci aici un exemplu de forum specializat pe sunet PRO din .ro (care sa si aiba ceva trafic si useri, totusi..)

2. exista distribuitori in Constanta, Iasi, si Bucuresti deocamdata...

vor fi operate modificarile in vesiunea noua a site-ului www.nexus-acoustics.ro care este momentan in lucru.

Eu cred ca toata chestia asta se datoreaza faptului ca NU am vrut sa fac ilegalitati si sa-ti vand marfa FARA TVA.

am dreptate?

:twisted:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 3:24 pm 
Ca sa fiu foarte clar si sa inteleaga si ceilalti despre ce e vorba....topicul meu nu are nici o legatura cu tva-ul, atata timp cat mie nu-mi e greu sa gasesc o firma prin care sa fac o achizitie si ulterior sa-l recuperez...am inteles argumentele tale, mai ales la marfa pt care firma a platit deja tva-ul la intrarea in tara. Apoi voi va considerati si cred ca si sunteti profesionisti, deci nu vad necesitatea unor artificii de genul asta...a fi singur inseamna a nu mai fi altcineva...a fi singurul important deja inseamna cu totul altceva...iar la reteaua de distributie..tu mi-ai spus personal, ca de fapt nu prea sunteti interesati de lucrul asta, si ca anuntul respectiv e acolo "ca sa fie" ..si eu nu am inteles logica unor astfel de actiuni si mi se pare ca e gresita..si mi-am spus punctul de vedere. Nu cred ca lucrurile astea aduc un plus de credibilitate, dimpotriva....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 3:49 pm 
Neconectat

cipsBV

nu m-ai inteles bine

nu suntem interesati sa deschidem reprezentante proprii

preferam sa folosim magazine/firme locale cu piata deja formata

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 3:53 pm 
Neconectat

poti sa verifici site-urile distribuitorului din CT ( www.karma-audio.ro )
si din Bucuresti: www.praxis.ro (domeniul este inregistrat dar inca nu a fost terminat site-ul)

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 4:13 pm 
Nu mai verific nici un site..ca le gasesc si alora obiectii si apoi in partea Moldovei nu mai am ce cauta ca te-ai suparat tu...la mare nu mai merg ca-s aia....si raman izolat in BV. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 4:18 pm 
Neconectat

:lol:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 14, 2007 4:31 pm 
Nici tu nu m-ai inteles pe mine :wink: eu cand te-am intrebat de distributie nu
am vrut sa ma angajez la poweraudio, ca am alergie la sefi. Vroiam sa-mi fac o firma si piatza prin intermediul produselor voastre :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 05, 2007 9:49 pm 
cipsBV scrie:
Ca sa fiu foarte clar si sa inteleaga si ceilalti despre ce e vorba....topicul meu nu are nici o legatura cu tva-ul, atata timp cat mie nu-mi e greu sa gasesc o firma prin care sa fac o achizitie si ulterior sa-l recuperez...am inteles argumentele tale, mai ales la marfa pt care firma a platit deja tva-ul la intrarea in tara. Apoi voi va considerati si cred ca si sunteti profesionisti, deci nu vad necesitatea unor artificii de genul asta...a fi singur inseamna a nu mai fi altcineva...a fi singurul important deja inseamna cu totul altceva...iar la reteaua de distributie..tu mi-ai spus personal, ca de fapt nu prea sunteti interesati de lucrul asta, si ca anuntul respectiv e acolo "ca sa fie" ..si eu nu am inteles logica unor astfel de actiuni si mi se pare ca e gresita..si mi-am spus punctul de vedere. Nu cred ca lucrurile astea aduc un plus de credibilitate, dimpotriva....

Nu vreau sa fiu partinitor dar Poweraudio sunt cei mai tari.Asta este parerea mea si am sa si argumentez de ce:

1.Au cel mai mic pret la dif -uri si boxe
2.Mergi la orice magazin si ai sa vezi ca un FR de 300W in 8 ohm este minim 2500 ron.Si nu se aude mai tare sau mai bine ca unul facut de nexus.
3.nu iti zic la telefon -stiu eu ca cine-ca boxele vor fi vopsite cu vopsea poliuretanica si la livrare vin cu mocheta-ca sa ma apuce toti draci.
4.Pretul la distribuitorul din bucuresti -nu dau nume- este la fel sau chiar mai mic decat la ei.La rcf romania e un pret-bun zi eu-si la & Roll te iei cu mainile de par.Probabil ca la &roll este varianta poleita cu aur.
5.baietii de la poweraudio pun pasiune in cea ce fac si mai mult ne da o sansa ,noua pasionatilor de sunet care nu avem 10000 euro sa dam pe o boxa-nu ca nu am da ,dar .......
6.Raport pret calitate cel mai bun.

Eu sunt un client si nu am interes sa-i perii nici pe mircea si nici pe dani.

Doar am spus ce cred eu.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ] 

Ora este UTC + 2