trica22 scrie:
D-nul Mircea, aveti perfecta dreptate, cuvintele dvs. ma fac sa mai reflectez asupra acestor difuzoare no-name, nici nu stiu ce sa fac, bani nu am sa pot spera vreodata la difuzoare de 100 euro bucata, ce sa zic....
Daca totusi as mai pune ceva banuti, am gasit alt difuzor nu chiar scump de la monacor spa8-pa, banuiesc ca si asta e chinezarie dar e maximum pe care mi-l permit pentru un difuzor (de fapt doua de 8" si inalte la vreo 30 lei buc)
Ce ziceti de el, merita achizitionat ? nu vreau putere mare, vreau doar sa reproduca sunetele fara adaugiri mecanice, daca m-am exprimat bine.
Prietene o sa fiu scurt - lasa deoparte aberatiile ca bobina de cupru 99.9% are doar 90% Cu - ca e China. In principiu ORICE firma care are o anumita vechime in spate nu va furniza "pocnitori", oricat de prost va fi contabilul sau managerul din conducere. In China mult hulita se produce IEFIN si de CALITATE de catre firme al caror brand a facut de mult ocolul lumii. Tehnologiile vechi de regula sunt lasate -IN CHINA - datorita faptului ca dezasamblarea liniei de fabricatie , mutatul si logistica , costa o avere....deci se folosesc aceiasi adezivi si CU si Al, Fe si ce mai vrei tu ca la original. Vorbim de companii chinezesti cu cateva zeci/sute de angajati - nu 2-3 si aia beti. Daca te vei uita la Namm- vei vedea ponderea produselor China brand. Crezi ca sunt tampiti sau inculti??? Au "cohones" si se iau la "misto" cu firme "brand". Brand-urile se fac in marea lor majoritate in China. Nu sunt ei "l'ombelico del mondo" dar se pricep la ceva - la copiat si dat m...UE la copyright. In marea si multitudinea proceselor intentare chinezilor pentru drepturi de autor , multi au luat m....UE. In rest sunt doar povesti. Iar daca vrei brand made in (Germany, England) ......scoti banul. Din pacate salariile din UE nu se compara cu China. Si nici unele dintre produse........