The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 9:36 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ev tour x 1152.....
MesajScris: Mar Ian 22, 2013 3:50 pm 
Neconectat
User

folosesc 2 tour x 1152 impreuna cu un dynacord pm 1000-3.....sincer sa fiu nu mi se par 2 boxe excelente pt live.....ce anume lipseste in aceste boxe sau care ar fi problema? mentionez ca au woofer smx 2151 si dh3....

Sus

Subiectul mesajului: Re: ev tour x 1152.....
MesajScris: Mar Ian 22, 2013 3:58 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

EV Tour X este una dintre cele mai mari tzepe pe care le-a dat-o Electrovoice clientiilor sai.

foloseste joase chinezesti de doi lei si drivere mult subdimensionate (DH3 este un driver bun, dar foarte mic. Bobina este de doar 1,25inch)

Acele boxe NU AU medii pentru ca driverele sunt prea firave iar wooferele nu pot urca suficient fara sa faca beaming.

Nu ai ce sa le mai faci, singura solutie logica este sa le vinzi mai departe si sa-ti cumperi ceva mai performant.

Probabil ca ai observat deja ca piata de SH este invadata de aceste boxe. Multi si-au luat tzeapa cu ele si incearca sa le vanda mai departe.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mar Ian 22, 2013 4:19 pm 
Neconectat
User

intradevar.....aveti dreptate d-voastra......dar de zx-5 ce imi puteti spune? ma adresez d-voastra pt ca sunt sigur ca voi avea un raspuns corect....multumesc

Sus

MesajScris: Mar Ian 22, 2013 4:39 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ZX5 sufera de aceeasi problema

Incinta aceea de plastic are un volum foarte redus. Din cauza aceasta au trebuit sa traga mediile in jos pentru a putea sa scoata in evidenta joasele.

Specificatiile de pe site sunt pura fictiune. Noi am masurat sensibilitatea la acele boxe si este undeva in zona 93-94 d/1W , nicidecum 100dB/1W cum mentioneaza ei in fisa tehnica. Graficul de asemenea nu este real.

Sensibilitatea este oarecum normala tinand cont de interventiile facute in raspunsul incintei pentru a scoate in evidenta joasele.

Ai doua variante:

- ori te indrepti catre solutii din seria PRO de la ei (de la 2-3000 de euro in sus per boxa pentru a fi sigur ca primesti o marfa de calitate)
- ori comanzi de la noi boxe facute la comanda cu niste componente performante. Solutia noastra va suna cel putin la fel de bine ca si modelele scumpe de la EV, dar la un pret mult mai convenabil. Din pacate solutia noastra nu are sticker cu EV pe boxe . :roll:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mie Ian 23, 2013 10:04 am 
Neconectat
User

BOUROSU GIANI scrie:
intradevar.....aveti dreptate d-voastra......dar de zx-5 ce imi puteti spune? ma adresez d-voastra pt ca sunt sigur ca voi avea un raspuns corect....multumesc

salut.... pt mine zx5 au fost cea mai mare teapa , am luat 4 buc noi noute si vroiam sa le folosesc pt live dar s au dovedit dezastruoase pt ce aveam eu nevoie

Sus

MesajScris: Mie Ian 23, 2013 2:40 pm 
Neconectat
User

Dezastruoase din ce punct de vedere ?!
Nu de alta, dar fara argumente, afirmatia ta nu are relevanta.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2