sorry dudez....nu vreu sa deranjez....am spus ''sincer....nu mi-o lua in nume de rau....dar cu mixerul ala bergenbier nu cred ca suna cum trebuie absolut nimic!!!'' so nu cred ca parerea mea personala tre sa deranjeze!!!daca vei studia piata mai bine o sa observi ca la pretz de behringer iti poti cumpara si numark si vestax...nu sunt extarordinare...insa sa zicem ca suna(crede-ma am vreo 4 mixere),ce sa zic...nu am intrat sa ma cert cu nimeni..doar sa expun un punct de vedere!!!sincer fan behringer pate fi doar un om fara experientza.....and btw....iti recomand o placa audio externa pt laptopul ala...de unde iti permiti tu....eu am un aspire 5101 ANWLMi si prin mixer allen & heat x-zone 3d nu suna tocmai bine....oki???so....hai sa plecam cu sunetul corect din start si la final (in boxe) o sa putem spune daca suna corect sa nu!!!
si credeti-ma parintii mei castiga amandoi din pensie vreo 10 mil/luna,so nu sunt un tip de bani gata!!!
si totusi.....am.....2 x cdj 800 mk 2 pioneer,2 x dn 3500 denon....mixere: allen & heat x 32 , allen and heat x zone 3d+macBookPro cu ableton,traktor dj 3.o(cu licentza) ,numark dxm 06...si o gramadaaaaaa de rate la bankaaaaaaa

:D:D:D.....o sa pun si niste poze in curand !!!.....
deci ideea e sa vrei sa faci si cu cat o faci mai profi cu atat vei castiga mai bine!!!!
daca e hobby....inteleg!!!daca castigi banii din asta e pacat sa nu investesti in calitate sincer!!!
INCA O DATA IMI CER SCUZE DACA AM CREAT DERANJ , NU AM VRUT SA JIGNESC SI SA RAD DE NIMENI!!!!