The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 8:26 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: recomandare placa de sunet
MesajScris: Dum Mar 31, 2013 9:03 am 
Neconectat
User

maftei mihai scrie:
eu am rezolvat problema. cand vreau sa vad un film online dezactivez traktor si activez placa de sunet de la laptop.

este o placa pt DJ.normal ca trebuie folosita pt programele de mixaj,nu pt a vedea filme .daca mixezi in club sau altele,nu te uit la film...etc.

Sus

MesajScris: Dum Mar 31, 2013 9:23 pm 
Neconectat
User

[/quote]
este o placa pt DJ.normal ca trebuie folosita pt programele de mixaj,nu pt a vedea filme .daca mixezi in club sau altele,nu te uit la film...etc.[/quote]

Am urmarit cu interes discutia voastra ,si as avea si eu o intrebare : daca eu nu mixez muzica (eu nu sunt DJ , sunt "punator de muzica") ar ajuta la imbunatatirea calitatii sunetului (mentionez ca am muzica in format mp3 ,si utilizez winamp-ul ca player , pe un laptop Dell inspiron (intel pentium CPU B960 2x 2.20 Ghz, 3 GB ram )

Sus

MesajScris: Lun Apr 01, 2013 7:40 am 
Neconectat
User

valeanu maricel scrie:

este o placa pt DJ.normal ca trebuie folosita pt programele de mixaj,nu pt a vedea filme .daca mixezi in club sau altele,nu te uit la film...etc.[/quote]

Am urmarit cu interes discutia voastra ,si as avea si eu o intrebare : daca eu nu mixez muzica (eu nu sunt DJ , sunt "punator de muzica") ar ajuta la imbunatatirea calitatii sunetului (mentionez ca am muzica in format mp3 ,si utilizez winamp-ul ca player , pe un laptop Dell inspiron (intel pentium CPU B960 2x 2.20 Ghz, 3 GB ram )[/quote]
si normal dle,eu am avut creative pe pc card,dar nu se compara la sunet.eu am dat semnal cu dracia asta de audio dj 2 si imi duce amplifu in clip,are nivel de iesire mare ,in casti iarasi suna de imi sparge timpanele :lol: .praful de crative pot spune asa nu avea aceeleasi ''coaie''

Sus

MesajScris: Lun Apr 01, 2013 9:02 am 
Neconectat
User

valeanu maricel scrie:

Am urmarit cu interes discutia voastra ,si as avea si eu o intrebare : daca eu nu mixez muzica (eu nu sunt DJ , sunt "punator de muzica") ar ajuta la imbunatatirea calitatii sunetului (mentionez ca am muzica in format mp3 ,si utilizez winamp-ul ca player , pe un laptop Dell inspiron (intel pentium CPU B960 2x 2.20 Ghz, 3 GB ram )[/quote] Daca iti cumperi o placa din asta nu o sa mai folosesti winampul de pus muzica la evenimente. Nici eu nu sunt dj si nici la sonorizari nu ma duc. Cand ascultam muzica pe placa laptopului la puteri mai mari suna ca naiba, ajunsesem sami fac cd audio si ascultam pe cd player.

Sus

MesajScris: Lun Apr 01, 2013 7:41 pm 
Neconectat
User

Am downloadat pdf -ul cu instructiuni (in engleza ce-i drept ) si ...s-a terminat meseria .
Nu am vazut butoane pt corectii ? Sa inteleg ca "updatarea calitatii sunetului " se face automat din soft ,nefiind necesara interventia utilizatorului , va liniariza semnalul audio care-l reda singura .
Mi se pare destul de complicat (fata de winamp care e pentru toti .... nepriceputii ) care are functii foarte apropiate de ale unui sistem , clasic , usor de facut playlist-ul , ..
M-am cam tulburat.

Sus

MesajScris: Lun Apr 01, 2013 10:20 pm 
Neconectat
User

valeanu maricel scrie:
Am downloadat pdf -ul cu instructiuni (in engleza ce-i drept ) si ...s-a terminat meseria .
Nu am vazut butoane pt corectii ? Sa inteleg ca "updatarea calitatii sunetului " se face automat din soft ,nefiind necesara interventia utilizatorului , va liniariza semnalul audio care-l reda singura .
Mi se pare destul de complicat (fata de winamp care e pentru toti .... nepriceputii ) care are functii foarte apropiate de ale unui sistem , clasic , usor de facut playlist-ul , ..
M-am cam tulburat.

placa de sunet foloseste ADIO ,ASIO DRIVER.corectiile le dai din programul de mixaj, TRAKTOR,VIRTUAL DJ.....etc.suna extrem de bine,nu de prosti au facu aia asa ceva.eu eram tot pe creative pus,dar cand am luat asa ceva sa schimbat sunetul,alta dinamica,alta viata.

Sus

MesajScris: Dum Mai 26, 2013 8:52 pm 
Neconectat
User

Am cumparat si eu "un traktor " din asta , am reusit in cele din urma sa o instalez pe laptop ,si intradevar se simte o imbunatatire a calitatii sunetului doar la piesele trase bine (format FLAC) ,pe cele in format MP3 -128 mb , nu am sesizat mare diferenta (si partea proasta e ca majoritatea muzicii de petrecere uzuala cam in formatul asta o am )

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2