The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 8:58 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Concert buzau vinerea trecuta 10.05.2013
MesajScris: Lun Mai 13, 2013 5:20 pm 
Neconectat
User

Stie cineva al cuie este sistemul???se auzea chiar foarte urat ....inalte mai deloc ..bas lafel ...medii erau .Per total a sunat cam nasol in comparatie cu anii trecuti

Sus

Subiectul mesajului: Re: Concert buzau vinerea trecuta 10.05.2013
MesajScris: Mar Mai 14, 2013 11:48 am 
Neconectat
User

Nu conteaza al cuie este sistemul.... ca gramatica este grele pentru tu

Sus

MesajScris: Vin Mai 17, 2013 5:45 pm 
Neconectat
User

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale din postul de mai sus , scrisul apartie unui prieten,iar daca observi din posturile mele de pe acest forum ,folosesc destul de corect gramatica limbii romane! Nu e cazul sa corectezi ...neatentia si graba sunt de vina!
Uitate la topicurile si raspunsurile date de mine pe forum ,iar daca gasesti greseli gramaticale sau greseli de scriere ma poti atentiona ,daca nu gasesti te rog sa incetezi cu arfele astea de prost gust si cu aerele de spuerioritate pe care ti le dai! Daca am 18 ani asta nu inseamna ca pot fi luat peste picior de altii mai mari ,cu atat mai putin ca nu ma cunosti. Din start pentru mine ai devenit o persoana echivalenta cu primul numar din multimea numerelor naturale!

Sus

MesajScris: Vin Mai 17, 2013 5:53 pm 
Neconectat
User

Inca ceva ...acel cuvant , se vede foarte clar ca a fost scris in graba "al cuie este" e o greseala de scriere ...greseala gramaticala inseamna ( s-a, sa, s-au ,sau folosite gresit in context .... ele merge ,ei merge ..si multe altele ) acelea sunt greseli gramaticale ,iar ceeea ce apare mai sus este o greseala de scriere ...ca si cum ai spune " masinao era sctricata"! Inainte sa faci pe desteptul ar trebui sa iti verifici bagajul de cunostinte iar mai apoi sa intervii!

Sus

MesajScris: Mar Mai 21, 2013 6:07 pm 
Neconectat
User

De fiecare data cand vad avatarul lui Adi, am impresia ca zice...,,Am glumit''!!! :)))

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2